-
PROHARDVER!
Jó napom,rossz napom,gagyi a játék,hibás MM posztokat az OFF-ba kéretik posztolni,próbáljuk meg itt a játékkal / játékmenettel szorosabban összefüggő dolgokat megbeszélni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
Tutti növelni fogják majd az OB-ben szrk.: már mint a grind mennyiségét ami kell majd
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
TESCO-Zsömle
félisten
Vannak érdekes dolgok...
Buktunk egy Hard PvE meccset, mert a 4 fős szakasz mellé bedobott random valaki úgy döntött, hogy a két low HP-s társunkat ki kéne lőni... Ezt követően persze őt is levágta a szerver, így mindjárt 3 ágyút vesztettünk. Mi ketten tettük, amit tudtunk míg el nem fogyott a lőszer.
Elég gyakran előfordul, hogy a célzó-rendszer nem megy. A tankoknak nincs sziluettje és nincs aimlock sem. Szintén ilyenkor szokott előfordulni, hogy nem lehet a tankra célozni, mert amint a célkereszt eléri a testet, átugrik fölé. Ha lehúzod fölüle, akkor leugrik és folytatja a lánctól lefelé... Ezt szoktuk térgörbítő pajzsnak hívni.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Stirlitz
senior tag
Kell dolgozni még rajta, ezeket én is észrevettem. Viszont ebben az állapotban is élvezetesebb, mint a warthunder tankos része. Bízom benne, hogy hamarosan WoT-nál is jobb lesz játékélményben. A grafika nagyon szép effekteket tudd, konkrétan nagyobb ágyúk lövés effektje elképesztően szép. Arról talált valaki valamit, NV vagy AMD vga-t szereti jobban az engine?
-
jano_77
nagyúr
Nekem vasárnap bekerült végre a i5-4690 proci a GTX 960 vga mellé és nekem is közel 100%.on pörgette a VGA-t! Ez normális? Főleg garázsban volt ez, ott 100%-on ment a kártya, csata közben vissza ment 80-90% közé. Illetve van olyan problémám, hogy a tereptárgyak, épületek csak előre haladás közben jelennek meg, így elég nehéz mondjuk rálőni vkire, mert úgy látom, mintha simán előttem lenne a cél, közben pedig közöttünk áll egy épület csak nem rajzolta ki.
Azt szeretném megkérdezni, hogy itt van-e olyan beállítási opció mint a WOT-nál a Látótávolság, amit ugye ott maxra kell állítani azért, hogy mindent lássunk, mindent kirajzoljon a program!? Itt van ilyen? Ha igen, melyik beállítási lehetőség az?thx
(#1956) Zsolt_72: vmi akkor nagyon nincs rendben, mert az ajánlott konfig szerintem gyengébb mint ami jelenleg van nekem (adataim között láthatod) - és a legfrissebb driver van fent a VGA-hoz is
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
h1mpi
félisten
válasz jano_77 #1957 üzenetére
Nekem egy kb. fél millás konfiggal megy 75-85 FPS között átlagban ultrán. Az összes mostani játék (GTA5, FC4 stb. sokkal több FPS-t hoz).
A CPU és a VGA is 100%-on ki van hajtva. Egyelőre zabálja az erőforrást, gondolom majd javul ez még. Az ajánlott konfig az mindig a minimális grafikára van általában kitalálva és van benne egy nagy adag marketing is, hogy minél gyengébbet jelölnek meg, annál több ember "mer" játszani vele. Ha azt írnák, hogy kell egy erős i5 CPU és egy 100K-s VGA sokan le se töltenék.[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
L4mie
veterán
Nekem most ultrán 40-45 között mozog, néha lemegy 35 körülire nagyobb gazos mapokon,
borderless windowes módban tolom, minden ultra, hang is.
Konfigom a profilomban + ami elvileg még számít, hogy 3 kijelző van kötve a gépre.
Fagyás max 1x.[ Szerkesztve ]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
-
Angel1981
veterán
válasz #40993792 #1947 üzenetére
"Ennek ellenszere, ha kisebb szintű járművel alaposan kiismered az összes térkép minden részletét, azt is, hol milyen ellenfélre számíthatsz"
Pontosan így van, én is ezt teszem mostanság, és fogom is még jó ideig!
#1949 Micsurin: ne aggódj, a tudatlanságot majd Mi, WoT veteránok gyorsan lerendezzük, és jó napot!
(Bár a majdani trollokkal valóban nem fogunk tudni mit kezdeni...)[ Szerkesztve ]
-
Kean_Sorbo
őstag
-
jano_77
nagyúr
válasz Kean_Sorbo #1964 üzenetére
és megjavult ez a gond!? vagy ezzel együtt játszol? (megjegyzem így elég szar szerintem játszani )
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz jano_77 #1966 üzenetére
Nálam egyszer jelentkezett, az olajfinomítós (havas) pályán. Ekkor találkoztam vele csak, de valami bugos lehet, az biztos. Az én konfigom viszont biztosra mondom, hogy hibátlan, meg elég erős is, és a driver-ek is rendben vannak. Mindez fHD/ultra (minden max) beállításon.
Vasvellával nem lehet szilvát aszalni!
-
jano_77
nagyúr
válasz Kean_Sorbo #1967 üzenetére
Nálam a River Point pálya szinte mindig ilyen - középen lévő házakat nem látom pl mikor elindulok a bázisról, hanem csak mikor közeledem a közép felé, de ugyan ez van a hídnál is. Tapasztaltam már ezt sajnos más pályákon is, pl a sivatagos kikötős pályán: elég szar volt úgy játszani, hogy a konténereket nem látom csak a mögöttük mozgó tank sziluettjét (legtöbbször a lánctalpat csak) és mikor rálövök, veszem észre, hogy hopp ott bizony konténerek tornyosulnak.
Ötlet esetleg vkinek, hogy mit lehetne tenni?
Érdemes lehet beírni a fórumba? Sajna angolul nem tudok, esetleg vki beírhatná helyettem, hogy tudjanak róla."egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
L4mie
veterán
válasz jano_77 #1968 üzenetére
persze hogy érdemes, hiszen ez a célja az EA játéknak, én inkább nem vállalom még csak most kezdtem az angolt
AMD-sek nekem 14.12 es vagy hányas driverem van, ahogy nézem most jött ki a 15.7 es érdemes feltenni?
mik a tapasztalatok?[ Szerkesztve ]
-
Stirlitz
senior tag
I5 3470 és HD7770 van nekem, kellemes meglepetés, hogy minden max (nem ultra) beállitáson van, texturák medium. Így fut 30-35FPS között fullHD-ban. Nem vettem észre grafikai bugot, kidolgozatlanságot igen (tank megsemmisülés például). Illetve amin megakadt a szemem, hogy játszva a beállításokkal, változik ugyan az FPS, de nem borzasztó mértékben, viszont a grafika sem lesz ronda és brutál szép. Olyan érzésem van, hogy nagyon sok tartalék van itt még. Fagyás egyszer volt, de ez sem mondható biztosan a játék hibájának, ugyanis béta windows10 és béta 15.7 Catalyst driver amit használok. A VGA-t azért kérdeztem, mivel a kis Radeon már 3 éves lesz, lassan ideje lesz váltanom ismét. Ezért kérdeztem, melyik gyártót helyezem előtérbe, WoT NV párti meg is. Kis mértékben befolyásolják a döntésem.
Furkoo: WoWS-ban, 14.12-vel 50FPS körül tudtam játszani, most 65-70 ua beállításokkal, de kitudja mit optimalizátak esetleg a WG-ek. Metro 2033 benchmark alatt is több az FPS az új "csoda driverel", de valahogy nem lett belőle HD7850.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz Angel1981 #1963 üzenetére
Furkoo : Lesz itt gond , a baj az , hogy még nincs is OB
VGA téma , bármilyen vga-t lehet szerezni , a CE még nincs belőve , ergo 90-100% vga használat , ez normális , haverommal már próbálkoztunk , hogy ezt azt CE-ben , ez rendbe lesz téve amíg nekem a laposon highon 30-40 fps addig nem kell félni a rendszerigénytől (ja és igen , a hangok tényleg a procit terhelik , barátomnak Xonarja van , nem azt használja a játék Az én orion pro fejesemnek sem a saját külső hangkártyáját használja
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
L4mie
veterán
válasz Micsurin #1972 üzenetére
hangokra rátérve.....nálam valami f*sszarok, vagy elhallgat, vagy éppen nem szólnak vagy csak fele szól, vagy később jönnek a legénység hangjai, de a lövések is ugyanígy, becsapódások szintén, bár általában halkan vagy hang nélkül játszom, ezeket azért remélem majd rendbe teszik.
Stirlitz: megnézem majd este
[ Szerkesztve ]
-
Vitiris
aktív tag
válasz jano_77 #1957 üzenetére
A távolság részletességét OBJECT DETAIL -l tudod állítani
Magyarázatokra egy link.
De még azt is eltudom képzelni hogy bizonyos felbontáson jön elő! Elfogy a textúra memória.
A gtx960 csak alulról képes FullHD-t futttatni. Ahoz pont elég a 2gb videó ram. De sok optimalizatlan játéknál ez már kevés.
Próbáld meg hogy 1600 körül futtatod.[ Szerkesztve ]
-
lofagi
addikt
Kibővítik a EA3-at! :] S néhány érdekesség fellelhető az alábbi hírben.
* Kedd T3-as premium járművek mindenkinek
* Szerda T4-es premium járművek mindenkinek
* Csütörtök T5-ös premium járművek mindenkinek
* Péntek T6-os premium járművek mindenkinek ÉS MINDEN JÁRMŰ!!!!
* Péntektől-Vasárnapig dubla repu és dupla creditS még rengeteg újítás várható!
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
ballington
addikt
válasz Vitiris #1974 üzenetére
Na, ez egy jó link, otthon Én is lecsekolom. Bár úgy emlékszem, nekem minden high-on van, és a legtöbb páylán 50-60 fps van egy i5 4570+660gtx+8GB rammal FullHD-ban full screen-ben.
Érdekes, hogy a 23"-os monitorra 1680*1050 natívot ír, holott nekem a fullHD a natív.Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.
-
jano_77
nagyúr
válasz ballington #1982 üzenetére
ez a natív dolog engem is elgondolkodtatott, mert nekem ia 1920 x 1080-as a 23"-os monitorom és nekem 1600 x 1200 javasol?!
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Angel1981 #1984 üzenetére
Papíron a Terminator lényegében egy gyengébben páncélozott Ramka, a Teledyne meg egy könnyű lánctalpas alvázzal bíró M1128. Szóval annyira nem zsákbamacska.
Viszont ha a Terminator-nak nem nyesik meg a gépágyúját, akkor a 8000+ DPM irdatlanul OP lesz T6-ra... Mondjuk T-90 alváz, szóval a többi support-járgányhoz képest lassú lesz, mint a szemét.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Angel1981
veterán
válasz TESCO-Zsömle #1985 üzenetére
Azért mégis csak a közvetlen próba igazi - arról nem is beszélve, hogy így a kredithozammal kapcsolatban is képbe kerülhet az ember, mert a "több" sok mindent jelenthet.
Én a helyükben tuti beraknám, szerintem sokkal több potenciális vásárlót hozhat, mint amennyit "elijeszthet".
-
jano_77
nagyúr
az én órám jár rosszul vagy Nálatok is elmúlt már 17:00!?
-
lofagi
addikt
Most toltam egy kört az új pályán! Gyönyörű!!!
- más -
Ezt a szutykos Challangert hol kell lőni? T-80al nem tudom megsebezni elölről.
[ Szerkesztve ]
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
jano_77
nagyúr
válasz jano_77 #1983 üzenetére
beállítottam a felbontást a javallott 1680 x 1050-re és eltűnt a renderelési problémám!
Igaz így elég szegényes, hogy egy 1920 x 1080-as monitoron "csak" ennyiben (kisebb ablakban) játszom, de így legalább nincsenek gondok úgy néz ki! (KOPP KOPP KOPP)JÁTÉK:
azt kell hogy mondjam, hogy sajnos itt is jellemző nem kicsit, de NAGYON a WOT-ra jellemző CAMPELÉS![ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz jano_77 #1991 üzenetére
Ez van, ha nincsenek artik, amik belevágjanak ezreket az ácsorgókba.
Viccet félretéve én most olyan géppel vagyok, aminek van egy 150-et átütő HEAT-je meg egy adag rakétája. Előbbi csak magányos célpontok ellen vethető ba, akiket körbe lehet úgy forgatni, hogy míg odaérsz és megcsinálod a dolgot, addig nem lő szarrá 6 másik tank. Utóbbival meg konkrétan lőni se lehet, ha nem állsz egy helyben 4-5mp-et. Szóval ez van. Én szeretek menni, de annyiszor rohantam bele irdatlan pofonosztásokba, hogy elment tőle a kedvem. Passzív spot + sniperkedés. Városban persze más a helyzet, ott egyik utcán feltűnsz, lősz, a következő sarkon meg el is tűntél...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
HungAryan
tag
...
Jól van ezt benéztem.
[ Szerkesztve ]
WT account: Cpt_Hungarian
-
ballington
addikt
Ez jó volt. AMX 10P, megvártam, míg előttem a patton ellövi magát. Aztán mondom uzsgyi neki, megyek mögé.
Egy darabig követett a tornyával, aztán nem érdekelte mit csinálok. Gondolta kicsit sebzek. Aztán a seggébe mentem és mind az egész tárat belevágtam AP-t. A vége 2450dmg, 5 kill, 1450 alap xpAki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.
-
Micsurin
nagyúr
válasz #40993792 #1979 üzenetére
Chieftec is coming Challenger is coming nem fogok aludni ,ha lesz éjjeli szero (lesz ? vagy hétvége előtt vége az EA3-nak ? ) hurrá , mindegy... 74 pontos lett a kresz , nem mindegy már ? DE
[ Szerkesztve ]
-
Kean_Sorbo
őstag
Eszméletlen jó ez a játék. Az embernek nincs az az érzése, hogy nem ura a helyzetnek. Annyira minimális ez az RNG, hogy tényleg csak szinte a játékoson múlik minden.
A másik, hogy mindegy a tier, mindben jók a tankok. Egy kettes is ugyanolyan jól használható, mint egy négyes. Nincs görcsölés, idegeskedés.
A Pipeline és ez az új dzsungeltémás pálya baromi jól néz ki. Mikor fújja a homokot a szél, hát na látszik a modern motor.
Engem teljesen beszippantott. Feltekerem a hangerőt, aztán recseg még a dobhártyám is.Vasvellával nem lehet szilvát aszalni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest