- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsee71
őstag
Sziasztok! M1 tulajokhoz fordulnék egy kis segítségért. Van egy 32 bites win-only program, ami elengedhetetlen a munkámhoz, és érdekelne, hogy CrossOver vagy egyéb emulátor alatt sikerül-e elindítani. A WinWatt-ról van szó.
Ha valaki megtenné, hogy feltelepíti ezt a 7 megás programot, és kipróbálja, hogy elindul-e, azért nagyon hálás lennék (indításnál mivel nincs hardverkulcs, megkérdezi, hogy módosítod-e jelszót, itt igenre kell kattintani, ezután a beállítások ablaknak kell megnyílnia). -
Medve81
tag
Sziasztok.
1 éves Macbook Air kijelzőjén sok kis pötty vehető észre kikapcsolt képernyő esetén.
Háttérvilágítás esetén semmi nem látszik.Semmi tisztítószer nem hozza le. A billentyűzeten vékony gumis, műanyag védőfólia volt.. De az az érdekes, hogy csak a kijelző bal felén vannak pöttyök, a jobb felén nem.
Szerintetek a védőfólia okozta a pöttyöket, vagy valami egyéb?
[ Szerkesztve ]
-
TigerCat
nagyúr
válasz Medve81 #91209 üzenetére
Ismert hiba, a kijelző tükröződést gátló rétege kezdi megadni magát, van rá visszahívás. Hivatalos szervizben cserélik a kijelzőt, vidd be. Bár a mértéke nem mindegy, ránézésre ez már elég gázos, valszeg nem lesz gond.
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
R a y
senior tag
Sávos a garancia, és értékhatártól függ. Nem automatikusan jár a 3 év garancia.
Ha olyan releváns találatokat akarsz látni, mint amilyeneket a 2000-es években kaptál, akkor használd a Yandex-et. ~ Pro Bono Publico ~ | Ephesians 6:10-18 |
-
Lall
veterán
válasz TigerCat #91212 üzenetére
“kikapcsolt képernyő esetén. Háttérvilágítás esetén semmi nem látszik.”
Ez lehet majd a gond. Mikor a 2016 Pro-n akartam cseréltetni azt mondta az iCenter, hogy mostmár nagyon szigorúak a szabályok és csak akkor cserélik, ha nagyon zavaró és látszik használat közben is.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Aaron14
őstag
válasz Medve81 #91215 üzenetére
Tisztitoszereket felejtsd el kijelzotisztitasra! Desztillalt viz + a MacBook-hoz adott torlokendo vagy ha nem kaptal
hozza, akkor optikaban erdemes vasarolni pl. Hoya-t.A Clin es tarsaival csak leszeded a vedoreteget a kijelzorol, ami pont azt segitene elo, hogy konnyen el lehessen tavolitani a szennyezodest rola. Tudom, mert en is igy jartam.
Ettol fuggetlenul pl. iCentre-ben Clin-nel es 100Ft-os boltban kaphato mikroszalas torlokendove takaritjak a kijelzoket, de ne ez legyen a kovetendo pelda.
[ Szerkesztve ]
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
mazsiii92
aktív tag
Ha már szóba került a garancia kérdés, akkor had jegyezzem meg, hogy semmi meglepő nincs, hogy az iStyle b*szta feltüntetni az új szabályozást a szavatosságot illetően, sőt az iStyle az általános szerződési feltételekben is csak az eddigi 2 évet említi. Ezzel szemben a többi APR - köztük az Apple.hu - legalább feltüntették az 1 év korlátozott garancia mellett vagy kapásból 3 évet írnak.
iPhone 15 Plus , Watch Ultra 2 , Beats Studio Buds+, R7-5700x+4070+32G
-
madgie
titán
válasz marsu. #91221 üzenetére
Ezt másodlagos gépnek szánom, vinni, ha utazok, jövök-megyek, előválogatni az anyagot rajta, akár ágyban fekve, hajnalban, míg alszik a család. Van egy iMac-em, arra van rácsüngetve a rengeteg vinyó, külső SSD-k, stb, majd azt lecserélem idővel valami M1X, M2 akármire, most csak fenemód örülök, hogy van végre egy pillekönnyű, hang nélküli laptop, ami elég erős akár munkára is.
-
nozs23
addikt
válasz mazsiii92 #91217 üzenetére
Hol es mit tuntetett fel Apple? En rendelnek a magyar online store-bol, de mindenhol egy ev garanciat tuntetnek fel, ahogy itt is a regire hivatkoznak: https://www.apple.com/legal/warranty/products/hungary-warranty.html
Gondolom meg nem frissitettek, ettol fuggetlenul rajuk is vonatkoznak az uj szabalyozasok, ugye?
-
Pano
addikt
-
BossBoss
őstag
Sziasztok! Valaki meg tudja mondani, hogy a tárhely infoba mi lehet a 30 GB egyéb? A rendszer meg az appok összesen nincs annyi. TM mentés nincs.
-
csanyiadam
tag
Sziasztok, még mindig azzal a problémával küszködöm, hogy a Sony Bravia TV-n (Android TV) az AirPlay használatánál hang van, de a kép nem jelenik meg. Van bármi ötlet esetleg, hogy mi lehet a gond? A laptop egy MBP M1 lenne.
[ Szerkesztve ]
-
r4z
nagyúr
Masnal is szarakszik az App Store? Barmit akarok letolteni vagy frissiteni, azt irja, hogy:
We could not complete your purchase. cancelled.[ Szerkesztve ]
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
-
peugeotmate
őstag
Sziasztok,
külön bootolható Fedorát telepítettem a MacBookra amit most eltávolítanék. Disk Utilityből próbálom törölni, ahol a ' - ' ikonnal elvileg el kéne tudnom távolítani. Viszont nálam elhalványul a ' - ' ikonja, innen nem engedi törölni. Milyen út járható még, hogy ne kelljen teljesen újrahúznom az egész gépet emiatt, hanem csak ezt a partíciót el tudjam távolítani?
[ Szerkesztve ]
meg
-
peugeotmate
őstag
-
pana0017
senior tag
Egy 64 gigás pendriveból szeretnék Catalina telepítőt készíteni. Megoldható partícionálva vagy mindenképp rámegy az egész pendriveom a telepítő tárolására?
-
blakey
titán
válasz pana0017 #91236 üzenetére
Telepítés előkészítésénél lesz egy formázás, nem tudod particionálva telepíteni, egy 16GB-os amúgy elég lenne.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
pana0017
senior tag
-
blakey
titán
válasz pana0017 #91238 üzenetére
Én mindig úgy csinálom, hogy elkészítem a telepítőt, minden fontos tartalmat lementek majd a telepítőről indítom a gépet, ha elindul akkor a Utility alatt csinálok egy biztonsági formázást majd utána indítom a telepítést, ha ez végigmegy akkor megvárom míg elindul a gép és lehet kezdeni a beállítást, stb. Az iCloud fiókomból törlöm a gépet, nagyjából ennyit szoktam csinálni.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
vadászcsiga
félisten
Én meg vettem egy 32Gb-os usb-t, terminalbol hibát dobott, lemezkezeloben formáztam, utána elindult de újra hibát dobott, egy két kiadás után már fel sem ismeri. Macos 2 perc alatt leamortizal egy vadonatúj usbdrive-ot?
Androidon is próbáltam, üzenet szerint sikeresen formazza, de nem látom azon sem a fájlkezelőben.Usb telepítő nélkül nem lehet egyáltalán downgradelni?
[ Szerkesztve ]
-
Head88
addikt
válasz vadászcsiga #91241 üzenetére
Usb telepítő nélkül nem tudod downgradelni a bigsur-t.
Nem a macos amortizálta le a pendrive-ot, hanem egyszerűen hibás a pendrive. Gariztasd le.[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
Nem teszi tönkre a macOS, előfordulhat, hogy eleve hibás a pendrive vagy rosszul formázod.
-
blakey
titán
válasz vadászcsiga #91244 üzenetére
Attól még lehet hibás a pendrive vagy rosszul formáztad.
-
madgie
titán
válasz blakey #91239 üzenetére
Nálam sokszor dobott valami hibát a sima downgrade, úgyhogy kerülőúton oldottam eddig mindig meg: letöltöttem, amilyen rendszert szerettem volna telepíteni, azt egy pendrive-ra raktam, majd a gépet internet recovery módba raktam, az visszatette az eredeti OS-t és onnan upgrade-eltem (lehet nem is kell a pendrive, onnan is letöltheted azt a rendszert, de azért mindig ott volt az adott OS egy pendrive-on).
-
Miről - mire akarsz downgrade-elni?
Csak mert tapasztalatom szerint a Big Sur -> Mojave eljárásnak van pár kellemetlen mellékhatása...
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
TigerCat
nagyúr
válasz vadászcsiga #91248 üzenetére
Szerintem annak más lesz az oka. Talán egy-két napig merült jobban, utána beállt. Lassan jönnie kell frissítésnek, szerintem várd meg. Hátha...
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
xhege
veterán
Nekem a nemrég beszerzett 2015-ös MacBook Pron a Catalina van. Ajánlgatja a Big Surt, de nem mertem még váltani (életem első MacBookja).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- CPU léghűtés kibeszélő
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- EA Sports WRC '23
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Asszociációs játék. :)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- 15 hüvelykes MacBook Air M3 chip 8 magos CPU-val, 10 magos GPU-val, 256 GB Midnight
- 15 hüvelykes MacBook Air M3 chip 8 magos CPU-val, 10 magos GPU-val, 512GB SSD asztroszürke
- Apple Macbook Air A1466 i7. 8/256Gb Laptop
- MacBook Pro 2019 13" Újszerű 8GB/128ssd/1-3 hónap gar./Akku 94%/p3811
- Eladó 16" M3 MAX Macbook Pro Asztrofekete 2026 Dec.27-ig Garancia
- Apple MacBook Pro 2011 13" i7 8GB RAM 256GB SSD
- MacBook Pro tok tomtoc Sleeve Kit - 14" , fekete
- Macbook Air 2017 A1466 (13" 1440x900 kijelző, i5 1.8GHz, 8GB RAM, 256GB SSD
- Macbook Pro 16" - 2019, 8 mag i9 32/512GB, 4GB Radeon, touchbar, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest