- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz lugosi #85432 üzenetére
Közben kiadott egy -2002F hibát, amit kinyomozva a neten timeout hiba. Persze ennyi karakter már nem fért volna ki, nyomozzon csak a nyomorult user. Ami azért érdekes persze, mert csatlakoztatva volt a wifihez.
Másik WiFi-t választva a jelszót nem fogja el. Persze nem tudom hogy USA vagy magyar billentyűzettel veszi be a jelszót, próbáltam mind a két kiosztás szerint gépelni, mind a kettő rossz.Elindítottam a recovery partícióról az újratelepítést, ami szerint 0kb szabad a lemezen (természetesen nem).
Hibaüzenet: A(z) “Preboot” fájl a(z) “Macintosh HD” gyökerében található. Ha folytatja a telepítést, ez a fájl törölve lesz.
Mikor vált az osx ezzé, mint ami most? Hol csúsztak félre ennyire? Egyszerűen borzasztó. Már hetek óta felmegy a vérnyomásom ha csak arra gondolok hogy le kell ülni az otthoni gép elé. Inkább hazahozom az irodai windowsos laptopot.
Annyi de annyi bugom van az osx-szel hogy össze se tudom szedni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Tőzsde és gazdaság
- SSD kibeszélő
- Terminátort idéző választ adott a Google AI, az emberek halálát kérte
- Milyen monitort vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Milyen routert?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- VADIÚJ BONTATLAN, AKTIVÁLATLAN Midnight blue MacBook Air M3 8GB 256GB Magyar bill, GAR!
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Üzletből, garanciával, újszerű dobozos Macbook Air Retina M1 13" Space Gray 8 RAM 256SSD magyar bil
- !! 1 ÉV GARANCIA !! ÚJ állapotú, magyar bill, Apple Macbook Air 2022 M2 8GB RAM 256GB 97% AKKU
- MacBook Pro A2141 CTO eladó! i9-9880HK (!), 32GB RAM, karcmentes állapot, hibátlan gép!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest