Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • villásdugó

    csendes tag

    válasz Ildike72 #73755 üzenetére

    ugyanez az egerem van, ugyanezzel a problémával (2017 mba).

    semmit nem találtam a hibáról a neten, te vagy az első, akit látok ezzel:) a minenfelé fellelhető általános macbook bluetooth hibakeresési lépéseket már végigvettem, nem segített semmi.

    beletörődtem, egy ideig használtam a hozzáadott usb adóvevővel az egeret. külön bosszantó, mert kimondottan az volt a célom, h ne álljon ki semmi a gépből, bluetoothos egér legyen, erről a típusről jókat írtak, s mindenhol oda van írva h macos kompatibilis, és általános szabványokat használ. az adatlapjában azt hiszem konkrétan le van írva, hogy a macbookokban lévő bluetooth vezérlő típussal biztosan működik.

    nem tudok másra gondolni, minthogy az egér adatlapján lévő macos kompatibilitás kamu, valójában ez hiányzik a fw-éből, vagy vmi hibás beállítás miatt nem megy.

    hab a tortán, h sokszor durván beakad a kurzormozgás vele, ha egy ideig mozdulatlan az egér (gondolom lealszik az elektronika, s túl nagy a feléledési ideje), meg a görgetés is nagyon béna a tapipad scrolljához képest. nem volt egy jó vétel, na.

Új hozzászólás Aktív témák