- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple notebookok
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Gaming notebook topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Asztrofotózás
- OLED TV topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
Na, leadtam a gépet iStyle-ba ma. Elég vegyesek az érzéseim.
A jó hír, hogy a töltési problémát tudtam produkálni, a srác meg megígérte, hogy szóban is elmondja a szervizesnek, hogy látta a hibát. Mondom, nehogy neki 10-ből 10szer jó legyen és visszadobja ám.
Ami furcsa volt, hogy az átvételi lapon használt állapot és használatból eredő karcok leírás van. Mondom, há hogy he, egy hajszálkarc nincs rajta. Azt mondja,hogy ha nem fóliás a gép, akkor az apple szerint ha kivettük már a dobozából, csak ezt írhatják rá. Remélem nem b@sszák össze, mert k.rva ideg leszek.
10:30-kor adtam be, most jött az e-mail, hogy megkezdték a javítást és I/O board csere szükséges. Ebből a szempontból gyorsak. Csak nem lesz 3-5 munkanap.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- 15 hüvelykes MacBook Air M3 chip 8 magos CPU-val, 10 magos GPU-val, 512GB SSD asztroszürke
- MacBook Pro 2019 13" Újszerű 8GB/128ssd/1-3 hónap gar./Akku 94%/p3811
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet RENDELHETŐ DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- 15 hüvelykes MacBook Air M3 chip 8 magos CPU-val, 10 magos GPU-val, 256 GB Midnight
- ÚJ Macbook Air 15inch retina kijelző 256GB SSD, GARANCIÁLIS!
- Apple Macbook Air M1 8/256 mint az új
- Apple MacBook Pro Retina "Core i5" 2.7 13" 2015 early, 8 GB RAM, 500 GB SSD, MacOS + Windows
- Makulátlan, garanciális Macbook Pro 16 ! M2 Pro chip! Konzolt és apple terméket beszámítok
- MacBook Air M1 / 3 hónapos / 100% akksi
- Macbook Air i5 8/256GB (2019)13 retina eladó
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest