-
PROHARDVER!
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joe Swanson
senior tag
Ismet macbook vasarlas elott allok. Melyiket erdemes? Macbook airt szeretnek a vekonysaga es a hordozhatosaga miatt. 2012 8gb ram, magyar bill(180k) vagy 2013 8gb ram, 256gb ssd, nemet bill(215k) vagy 2015 alap air 4gb ram, 128ssd. Ti melyiket valasztanatok, es miert? Max 240k-m van a dologra. Szerintem az a 2012-es irodai felhasznalasra + par alap progi hasznalatahoz tokeletes lehet. Semmi extra felhasznalasra nem kell. Ezek mind 13"-osak.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok!
LibreOffice-ben hogyan tudom elérni azt, hogy a 'licensz' szót ne javítsa át automatikusan 'licenc'-re?
-
sprX
tag
Valakinek topcase javitassal kapcsolatos tapasztalatok itthon ? Kihez eri meg vinni, esetleg venni egy teljesen ujat ? Melyik erne meg jobban. A bal also sarokban eleg csunya horpadas. nem retina MBP 15" 2011.
[ Szerkesztve ]
Some days, I need House Music. And some days, I need more House Music ...
-
Imy
veterán
Eddig a Thunderbirdet használtam Windows alatt.
Feltettem OSx alá is, de gondolom jobban fogyasztja az erőforrásokat,. elsősorban az akksit.Áttérnék az alapértelmezett gyári e-mail programba. Az az egyedüli problémám vele, hogy ha rámegyek egy mailre, akkor kapásból olvasott lesz. Itt be lehet állítani valahol időt, hogy csak x sec múlva tegye olvasottá? (Thunderbird, outlook tudja, és ezeket használtam is eddig) Ez azért fontos, ha valamit későbbre hagyok, akkor maradjon olvasatlan.
-
MajaG
senior tag
Ha olyan elvetemült dolog jut eszembe, hogy Mac-et használnék 3D BD-re, milyen lejátszó javasolt? Az sem lenne ördögtől való, ha menne akár ISO-ból, persze ez nyilván lényegtelen, mert mountolni két kattintás.
Free vonal gondolom ilyen esetben nincs. Fizetősből mi ajánlott?Mert a kedvencek a 3D igénynél elvéreznek (VLC, MplayerX)
-
megema
őstag
Attól még Atheros chipes az Archer széria is... Pluszban a korábbi 5 év garanciát is megnyírbálták, így már duplán szóba sem jöhettek nálam.
(#38855) Grougon: Bármiből ki lehet fogni rosszat. Nekem az iPhone 5s-emet cserélték ötször. Csak azért nem többször, mert elegem lett a cserélgetésből. Egy ideig nekem sem volt gondom, aztán egy idő után lett (kizárólag Apple készülékekkel).
-
TigerCat
nagyúr
Szívat a Mac App Store...
Egy istenverte kapitány letöltés 2 nap?! Fakk.Imy: Nem lehet módosítani. Ha rányomsz, olvasott lesz.
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
Imy
veterán
LibreOffice-t használok, és azt vettem észre, hogy nem kicsit de melegíti a gépet. Tegnap már 75 fokos volt a proci, most sem sokkal hűvősebb...
Ennyire erőforás igényes az office?
-
-
Imy
veterán
válasz hszilard666 #38866 üzenetére
2 éves gép, alíg volt használva.
A probléma lehet, hogy nem emeli a fordulatszámot automatikusan. -
Imy
veterán
Jah, köszi.
Azt hittem csak a fordulatot és a hőmérsékletet mutatja, de most néztem bele a lelki világába, és tényleg úgy van. De azt nem értem miért nem emel fordulatszámot.Nincs valami progiu, ami csak mutatja, nem bírálja felül a gépet?
A procinak enél a gépnél mi az egészséges amin mehet?
-
Wlac
Ármester
Sziasztok! 2008 Early MacBook Pro-hoz pontosan milyen adapter kell, hogy HD tévére tudjam kötni? Jelenleg a gép akkuja nagyjából egy órát bír filmezéssel. Ha vennék új akkumulátort hozzá, akkor mennyi lenne az üzemideje?
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
lugosi
MODERÁTOR
NAS vásárlása van napirenden, a Synology DS215j. [link]
Fontos lenne, hogy használható legyen Time Machine mentésre is, ezt látom, hogy tudja. De azt meg tudom-e vele oldani, hogy a Time Machine mentést ne a helyben elhelyezett NAS-ra készítse? Tehát a NAS-t nem itthon üzemelném be, hanem az irodában, és a kérdés az, hogy itthonról tudok-e Time Machine mentést csinálni a neten keresztül az irodai NAS-ra.
-
Pacee90
tag
Mi hiányozhat a gépemről,ha sok képnél csak egy kérdőjel látszik ? (Safarit használok)
-
Ragnar95
félisten
Azon alkalmazásokat, amiket csak az Applications mappába áthelyezéssel telepítettél valóban ennyi csak törölni, de némelyik telepítővel rendelkező alkalmazáshoz van uninstaller is.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Alex91
félisten
Megnezed, hogy az installos cuccben van-e uninstaller, esetleg egy readme file, amiben leirjak, hogy hogyan kell elszedni, de a google is segithet...
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
buvartacsko
addikt
detto, nekem is 1043nd+openwrt van egyik helyen, másikon meg alap fw-vel ugyanez.
ahol most vagyok 3 ipad, 3 iphone, és egy macbook csatlakozik rá, 14 nap uptime jelenleg, és nem lassult be, de 1,5 éve van már lassan mac-em, jóval régebb óta iPhone és iPad, és még soha nem volt ilyen gondom.
(mielőtt, bárki nekem ugrik, elhiszem hogy másnak meg van ilyen gondja)
[ Szerkesztve ]
-
Imy
veterán
-
MajaG
senior tag
válasz hszilard666 #38872 üzenetére
Projektorra akarok kirakni 3D képet, ahhoz keresnék lejátszót.
-
Joe Swanson
senior tag
Ez borzasztó, hogy ilyen lassan jön le a kapitány az apple storebol… Nincs más mód a letöltésre?
-
Megane2000
aktív tag
válasz Joe Swanson #38898 üzenetére
Nekem gyorsan lejött.
-
Joe Swanson
senior tag
válasz Megane2000 #38899 üzenetére
Tegnap szedted le?Mintha olvastam volna a topikban, hogy másnak is szórakozik...
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Pro 14" - 2023, M2 Pro, 16/512GB, 98% akku, garancia
- MacBook Pro 16" M1 Pro Chip 16GB RAM / 512 GB SSD / USA bill / 60 nap garancia
- ÚJ !! - MacBook Air Retina 13" M3 Chip / 8C CPU / 10C GPU / 16 GB / 512 SSD / ÁFÁ-s
- Apple Macbook Pro 16" 2021 - A2485- / M1 Pro / 32GB / 512GB hibátlan, szinte új !!
- MacBook Air Retina 13" M1 Chip / 8GB / 256GB / Magyar billentyűzet - 60 nap garancia
- APPLE MacBook Air 2024 M3 13,6 asztroszürke 8GB/256GB
- MacBook Pro 2022 - M2, 256/8GB 13" touch bar
- Apple Macbook Pro M2 Touchbar 13'', Space Gray, 256/8, 100% akku, garanciális
- MacBook Pro 2020 i9 16 inch 32gb ram 3 ciklus 27% Áfás!!
- Apple MacBook Air 2015 i5 1,6GHz , 4Gb RAM , 128 GB SSD , 99% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest