Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Aszpirin

    senior tag

    válasz Hoffer #117262 üzenetére

    Ez lehet, de nagyban múlik azon, hogy mikor vezetik ki az M1 Airt, és mikor az M2 Airt. Az tény, hogy a 2020-as M1 Air még mindig az Apple kínálatában van, és azt mégsem teheti meg, hogy az azért nem mikroszkopikus pénzért árult gépet amit mondjuk 2023-ban vezsel, mondjuk 2027-ben már ne támogassa. Bár végülis az Apple mindent megtehet (de egy ilyen húzással lehet, hogy pereknek nézne szembe). Azt nem tartom valószínűnek, hogy 2-3 évvel hosszabb legyen az M2 támogatottsága, de azt sem, hogy az M2 Air-é ne lenne hosszabb, mint az M1 Air. Én 1 év különbséget jósolok, tekintettel arra, hogy még mindig hivatalosan kapható az M1... de monsom, elég fontos ebben a kérdésben - és nem egyértelmű a válasz - hogy az M3-as Air bevezetésénél marad-e a kínálatban az M2 Air, esetleg az M1 Air??? (Az M2-es kínálatba maradását azt is befolyásolni fogja, hogy az M3-as 13 colos és 15 colos modelleket egyszerre dobja-e piacra az Apple, vagy nagy időkülönbséggel, mint az M2 esetében).

    A kérdés, hogy ez mennyire érinti az egyént. Én is szeretem jó sokáig használni a drágán vett cuccokat, ezért is van meg a 2017-es iMac-em, amit kisebb vagyonért vettem anno újan - ugyanakkor az M1 Air-től már megváltam (alapmodell, úgy éreztem, hogy kinőttem) és újabb kisebb vagyonért vettem egy M2 Prót. Az iPhone 11 megjelenése után újan vett iPhone XS-emet is most tervezem lecserélni, pedig az még támogatott (és megkapja az iOS 17-et is).
    Szóval ez egy komplex kérdés, mindenki nézze meg, hogy általában mennyi ideig használ egy gépet, és annak megfelelően döntsön, hogy mennyire fontos (és konkrétan neki mit is jelent) ez a "hamarabb válik nem-támogatottá) dolog.

Új hozzászólás Aktív témák