Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Hippogriff

    csendes tag

    Szép napot!

    Családdal eldöntöttük, hogy egy idén kezdő villamosmérnök egyetemistát meglepünk egy Macbook Air-el a közelgő szülinapjára.
    Pontosabban ezzel.

    Elkövettem azt a hibát, hogy túlságosan aláereszkedtem az internet bugyraiba és az egymásnak ellentmondó, a mentális tér minden irányába szerte ágazó vélemények, álláspontok elbizonytalanítottak a 8GB ramot illetően.
    Mivel itt azért tapasztalt fórumozók vannak, nagyobb bizalommal kérdezem meg: Azért van ennyire lerázva a 16GB ram-os verzióhoz képest, mert rövid a várható használhatósága?
    Ha már ennyit kiadunk érte szeretnénk, ha legalább végig az egyetemen kiszolgálja rendesen. Nem csak a tanuláshoz használná, hanem minden máshoz is. Utóbbi esetén igazából csak általános dolgokra, ami netezés, tartalomfogyasztás (filmek, zene, youtube, vimeo, tiktok stb stb) és haverokkal való kapcsolattartás.
    Villamosmérnöki tanulás oldalról sajnos nem tudok nyilatkozni, mert ő lesz az első ebben a szakmában nálunk és az ismerőseink között is.

    Ha összeszorítjuk a fogunkat ki tudunk neki termelni egy nagyobb memóriás verziót, de ha nem muszáj nem szeretnénk feszegetni az anyagi határokat.
    Köszönöm előre is!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák