Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tildy

    nagyúr

    válasz Lauda #8465 üzenetére

    A magyar viszonyokhoz kepest merfoldekkel jobb.

    Kezdjuk ott, hogy az NHS oldalan kinn vannak a betegek altali kommentek, mennyire megbizhato , jo az adott rendelo.

    ( Szemelyesen is tapasztaltuk , elsore nem a jo GPhez akarunk menni beiratkozni, mondtam is , na itt valamelyik rendeloben nagyon flegmak, es nem torodomek, igy is volt , megtalaltuk utana azt, amit a betegek nagy resze is szeretett, es be is valt)

    Legalabbis a haziorvosi /nogyogyaszati rendszer. korrektek, nem lekezeloek, nem tartjak a markukat , tobbnyire modern eszkozeik vannak . Korhazban meg nem voltam, de a GP-tol lehidaltam kisse (pozitiv ertelemben).

    Pl. nogyogyaszati rendelesen alapa papirtorulkozo, alap, hogy nincs rajtad kivul senki mas idegen sem az oltozoben, sem mashol, az orvos korrekt, es midnent elmond.

    Esmein is volt dokinal, es neki is jo tapasztalatai voltak. Mindent osszevetve sima NHS ellatasra is jobb ellatast kaptunk, mint odahaza Tb-re, haziorvosnal. ja es hozzateszem, iszonyatosan harplis vagyok a normalis orvosi ellatasra .

    [ Szerkesztve ]

    "Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

Új hozzászólás Aktív témák