- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Videós, mozgóképes topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
(ÉN)közPONT
őstag
Én ha lehetne nagy sörös vagyok
Rocker ... Gibson Les Paul Classic Custom 2008 Black
-
Picco
addikt
válasz (ÉN)közPONT #8752 üzenetére
Hehehe, biztos komoly lennel egy 60kg-s csomaggal:-)
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
Picco
addikt
válasz (ÉN)közPONT #8754 üzenetére
En sopronira vagyom leginkabb vagy otthoni stellara, jobban izlett, gondolom mas a viz amibol keszitik.
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
Wyco
aktív tag
válasz (ÉN)közPONT #8754 üzenetére
Brit bolt, Tátra utca (Bpest).
Keress rá.BackToTheUKBlog:[backtotheukblog.wordpress.com] 2019/09/05: Brexitgráf IV — őrültek és csirkék háza
-
törölt tag
Ertem!
Tehat, ha en kijavitalak, mert butasagokat irsz, az kotekedes, de ha te csinalod ezt (lasd otthoni teendok orszag elhagyasa eseten, cikk utan azonnali hozzaszolas reszedrol, majd forumon kvazi "felhaborodas", hogymennyire felrevezetoa cikk ), az teljesen korrekt.
Heathrow oldal szinten legalabb 3 eves.
Illetve, ha idezel, tedd meg, hogy nem csak kiragadsz egy-egy mondatot:
"Although there are no limits on the amount of alcohol and tobacco you can bring in from EU countries, customs officials are more likely to ask you questions if you have more than the following:
Goods brought to the UK from the European Union
Until 30 September 2011 From 1 October 2011Cigarettes
3,200 800" -
tildy
nagyúr
válasz #47053824 #8758 üzenetére
Nem az a baj sosem, hogy kijavitasz, hanem ahogy.
Elismerem hogy hibaztam, de szinte mindenutt a 800as szammal talalkozni , es tobbnyire be is tartatjak . Olyannyira, hogy 5 kartonbol csak 1et vettek el tolunk. Nem, nem kerdeztek, hogy sajat reszre van-e, csak azt vettuk eszre, hogy "elloptak".Az a cikk meg tenyleg tartalmazott oda nem illo dolgokat, nem egyet nem kettot.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
legiaap
félisten
Neten rendeltem valamit és megnéztem mennyit vont le a számlámról. És észrevettem, hogy 6,92 Fonttal többet vont le.
Ha neten rendelek valamit akkor azért is levon valami pénzt?
Lloyds-nál vagyok Classic-ban.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
tildy
nagyúr
Ha kulfoldrol rendeli, (es kulfoldi szamlanak fizeti be, nem paypallal) akkor de, 1 fontot levon alapbol a lloyds, de az meg mondjuk mas.
Illetve vannak olyan helyek, pl repjegy, ahol van kulon dija a kartyas vasarlasnak.[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Csöme
csendes tag
Na végülis 4 kartonnal hoztunk fejenként de lehetett volna 14 kartonnal is senki nem kérdezett semmit sehol
Most viszont turista hangulatban vagyok semmi kedvem ilyenekhez hogy munka meg munka keresés meg angol beszéd
remélem pár nap alatt elmúlik -
tildy
nagyúr
megint akciozika wizzair, hatha valakinek jol jon.
Januarra vannak haza es vissza 10 meg 19 fontos jegyek, ha klubtag az ember
-
Sirandrish
legenda
Srácok.
Ha valaki kimegy Angliába milyen költségekkel kell számolnia?
Szálláson kívül persze.
PL mennyi egy bérlet?
Bankszámla ingyenes? SImkártya?
etc...
köszi előre isEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
félisten
válasz Sirandrish #8771 üzenetére
Inkabb azt mondd meg, mi a terv, milyen munkat szeretnel, melyik varosban es milyen korulmenyek az elfogadhatoak szamodra, ezek alapjan mondunk egy osszeget, amit erdemes magaddal hoznod.
while (!sleep) sheep++;
-
Sirandrish
legenda
Hát a terv:
Ketten megyünk csajossal...sekélyes angoltudással, és bármilyen munka megfelelne, főleg az elején.
Kb ez a terv...
Válaszod előre is köszi mert vasárnap mennénkEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
félisten
válasz Sirandrish #8773 üzenetére
Hat, elsosorban sok szerencset kivannek, mert mar ugyis mindegy .
En legalabb 3000 fontot hoznek kettotoknek (ize, en igazabol tobbet hoznek, de sebaj)...Nem irtad, hova jottok.
[ Szerkesztve ]
while (!sleep) sheep++;
-
félisten
válasz Sirandrish #8775 üzenetére
Szoval hova is jottok? 3000 font az kb. harom honapra lehet eleg ket embernek, persze szukosen.
while (!sleep) sheep++;
-
Sirandrish
legenda
Hát elvileg Londonba mennénk.
Alfred Street-re.
Most picit elrettentettél...vagyis nem mert mi is úgy számoltuk viszont nem gondoltuk hogy olyan sokáig tartana melót találni.
Igazából 1 hónapra elegendő dellát vinnénk de akkor nem sok esélyt látsz rá hogy annyi idő alatt melónk legyen?
Öhm ugye eleinte tökmindegy hogy milyen a meló..az albit fent tudjuk tartani az a lényeg...vagyis az lenne a lényeg..aztán ha sikerült berendezkednünk akkor ráérnénk jobban szétnézni..[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
félisten
válasz Sirandrish #8777 üzenetére
Hat, hogyha ez elrettent, es ezt most hallod eloszor, es hetvegen jonnetek ... akkor szerintem gondoljatok at ujra. Sajat alberletetek biztosan nem lesz az elso honapban, ha nincs 3000 elindulni, az tuti. Nem is tudjatok, hogy hol fogtok lakni?
while (!sleep) sheep++;
-
Sirandrish
legenda
Albérlet van..Alfred Street...ja nem komplett lakás csak szoba.
De csak 1 hónapig tudnánk fizetni...
És igen, ezt most hallom először mert elég sok emberkét megkérdeztem és mindenki azt mondta hogy ilyen szállodai munkákat hogy takarítás/mosogatás meg mit tudom én alja melókat elég könnyű találni.
Azért nem 2 napja van ez tervezveEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
tildy
nagyúr
Ez azert valtozo Meg kell nezni, mire adja ki a penzt az ember. Ha olyan helyen kezdik, mint ahol legiaapek, vagy mi is, akkor havi 1000bol el tud lenni ket ember, meg ugy is, hogy buszberletet vesz, vagy moziba jar.
Mi is ennyit hoztunk ki, 3-3.5 honapra volt eleg ( igaz azota dragultak az arak picit.)
Emlekszel meg , amikor 900 font eleg volt egy honapra? Na annyi most havonta csak az albi.Szerintem min. ket honapra kalkulalni kell tartaleknak, es ket emberre havonkent 1000 fontra. Ennyit ki kell hozni.
Nekunk kb albi + 500 font kettonkre a havi megelhetes. Amikor 540es albink volt, akkor 900-1000 font ment el, mikor 730as , akkor 1200-1300, most 750(rezsivel=900) kb 1400.
Nem tamadtalak le, csak a szukossel nem ertettem egyet
Kaja arazasoddal meg mindig nem ertek egyet, kb 200 font a keretunk ra, sokszor 170bol is kijon, es eszunk steaket, lazacot, pulykamellet, salatat es gyumolcsot is.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Sirandrish #8779 üzenetére
Hat nem tudom, ha nagyon gyengen tudtok angolul, akkor eleg szar lesz az eleje. Akkor meg annyi, hogy a kozlekedes az legalabb egy otvenes fejenkent, havonta. A kajat szazotven/fobol ki lehet hozni, ha tenyleg kenyer-felvagott a napi program. Mobil az olcso (feltoltos SIM-kartya ingyenes, havi 10 fontbol ki lehet hozni a telefont).
Szoval mi van megtervezve azon kivul, h van valami hely, ahova bekoltozhettek?
while (!sleep) sheep++;
-
félisten
Szerintem ha valaki szobat berel a parjaval egy hazban ahol sokan masok is laknak, emellett meg kell gondolnia, hogy felszall-e a metrora vagy sem (mert a havi korlatlan 1-2-es berlet az 100 font felett van fejenkent), emellett a maradek fizetesebol nem tud lemenni egy kozepes kocsmaba heti egyszer meginni ket sort, az szerintem szukos. Meg magyar mercevel merve is -- abszolut kibirhato, ha latod a veget es az ertelmet, de ne mondjuk, hogy nem az. Ha valaki Budapesten, Kobanyan berelne egy szobat egy 150 nm-es panelban, ahol meg hatan laknak, akkor az nem mondanad szukosnek?
Semmi baj nincs ezzel, ha van cel, de akkor mi a szukos, ha nem ez?
Szerk.: oke, lehet, hogy a kajat nem lottem be pontosan.
[ Szerkesztve ]
while (!sleep) sheep++;
-
Sirandrish
legenda
Hát a terv az az hogy kimegyünk...elintézzük az NI-t, számlaszámot meg szerzünk egy SIM-et..remélem ez 1 napba belefér.
Aztán bemegyünk néhány munkaközvetítőhöz majd imádkozunk mivel mint mondottam csak 1 hónapig tudnánk az albérletet fizetni.De most már tényleg nem tudom hogy mit csináljak. Sokan azt mondják hogy simán lehet ilyen szarabb munkákat találni pár nap alatt, ti most hónapokról beszéltek...
VááááEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
félisten
válasz Sirandrish #8784 üzenetére
Az NI-szerzes hetekbe kerul. Eloszor interjut egyeztetsz, aztan elmesz (jopar nap, vagy esetleg hetek), majd kikuldik (hetek megintcsak). Persze mar anelkul is dolgozhattok (altalaban).
A szamlaszam nem lesz trivialis, ha nincs meg munkatok / lakcimetek. A legtobb helyen azt fogjak kerni, hogy fizessetek erte (nem drama, 5-6 font/ho max, kesobb meg ingyenes lesz, ha mar jon ra fizetes).[ Szerkesztve ]
while (!sleep) sheep++;
-
tildy
nagyúr
Buszberlet 67 font koruli, es eleg sok zonara jo , van ahol 1-4ig irjak, de nekem ugy remlik jo az tovabb is (mikor Hoxtonnal laktunk egy evet, sokaig berletem sem volt, leven 15 perc volt gyalog a munkahely, utana pedig LB busszal 20 perc) , es eleinte nem kell minden hetre, napra, lehet vele par napot csuszni.
Szoval a metroberlet nem feltetlen szukseges, illetve kivalthato ugy, hogy a legbelso zonara nem veszik meg.
Most pl. 2-3as zonasom van, min 40 fonttal olcsobb,mint az 1-3, igaz 20 perccel tobb a menetido, de addig szuleimmel telefonalok vagy netezem(buszon ) . Ket eve elunk kinn, ebbol az elso 1 honapban, meg az elmult ket honapban volt csak metroberletem.
Mi a szukos? az a szukos, ha hetente egyszer jut az asztalra hus, ha nem tud mit enni, max kenyeret meg tejet. Na az szukos.
Ameddig havi 2-3 mozi belefer, vagy 2-3 sorozes, negyevente , felevente hazautazas, addig nem az.Sirandrish en tudok ceget mondani, ahol alja munka van, de szerintem nem akarjatok . Egyik emlekeim szerint a Hotelcare, ok szalloda takaritassal foglalkoznak, de nagyon embert probalo melo. Van meg egy felszolgalos kozvetito cimem, ok a liverpool streetnel vannak (felkeszito kerdessorom van!) , illetve van meg egy ugynokseg, akiknel Lali is volt egy ideig.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Hát ha anélkül is lehet melózni akkor nem gáz ha tovább tart
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
Volt már olyan itthon mikor az ország másik felén melóztam hogy spórolás végett honapokig májkrémes kenyeret ettem..nem haltam bele szóval kibírom az ínséges időket
Alja munka jöheeet..csak fizessenek
Az a lényeg hogy az egy hónapot ki tudjuk tolni..ha van munka még ha szar is, már lesz időnk normálisabbat is nézni..[ Szerkesztve ]
-
félisten
> Mi a szukos? az a szukos, ha hetente egyszer jut az asztalra hus, ha nem tud mit enni, max kenyeret meg tejet. Na az szukos.
Oke, en is beosztottam a felvagottat tiz evvel ezelott, elsoeves egyetemistakent. Arra celoztam, hogy joval a magyar atlag eletszinvonal alatt elni Angliaban szerintem szukosnek szamit. Nyilvan nem Kozep-Afrikahoz merem, meg az 1930-as evek videki Romaniajahoz.
Na, de ne is vitazzunk ezen -- te asszem egy Macbook (Pro?) elott ulsz eppen a sajat alberletedben, en meg epp az ebayt nezegetem. Inkabb menjunk majd el lassan PH-s sorozesre valahova, aztan szoban szkanderozhatunk, ha ahhoz van kedvunk, mit szoltok december elso hetehez (ami az otodikei hetfovel kezdodik)?
[ Szerkesztve ]
while (!sleep) sheep++;
-
tildy
nagyúr
válasz Sirandrish #8788 üzenetére
Extramen - Itt volt esm.
A masik kettonek meg utananezek.
Emvy: A francba, ugy erzem lebuktam.
Es tenyleg. Macbook pro.
Sorozesben benne vagyunk majd. 6-an fizu, szoval azon a heten jo barmikor, kiveve kedd es csutortok, mert akkor este 9ig suli.[ Szerkesztve ]
-
Wyco
aktív tag
Javaslom olvasni a kommentekkel egyutt: http://www.bbc.co.uk/news/uk-15868793
BackToTheUKBlog:[backtotheukblog.wordpress.com] 2019/09/05: Brexitgráf IV — őrültek és csirkék háza
-
Wyco
aktív tag
Javaslom olvasni neked is: https://backtotheukblog.wordpress.com/elet-angliaban-temak-szerint/
BackToTheUKBlog:[backtotheukblog.wordpress.com] 2019/09/05: Brexitgráf IV — őrültek és csirkék háza
-
Wyco
aktív tag
Amellett (az elozo kommentemre pluszban)
NI szam intezese bo honapig tart.
SIM/telefon valoban egy nap. Albi se tart sokaig de egy normalis szoba also hangon £300-400 per ho, plusz kaucio.
Bankszamlahoz nem kell ido de elobb kell majd az albi.
Angol tudas es tarsai: meki és hasonlók esélyesek, de arra azert szamits hogy nem fogsz 40 órát kapni havonta, tehat nem lesz teljes a fizetésed sem.BackToTheUKBlog:[backtotheukblog.wordpress.com] 2019/09/05: Brexitgráf IV — őrültek és csirkék háza
-
Wyco
aktív tag
Offtopik: vennék egy ilyen headsetet: http://uk.akg.com/product-detail-2821/k328sbp.html - de erre az van írva hogy csak ájfónnal mukodik, nekem viszont Galaxy S2-m van ami persze Android. Mik a tapasztalatok az ilyen termékek használatával más platformokon?
[ Szerkesztve ]
-
Balinov
titán
Wyco, szerintem ezt felreerted. Itt azt irjak, hogy
BEST FOR PORTABLE DVD, CD AND MP3 PLAYERS
iPhone-COMPATIBLEnameg a spec sheet szerint is szabvanyos 3,5-os sztereo jack csatija van.
siman mukodnie kell
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest