Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • esi_1

    újonc

    utobbi idoben nem jutott idom idenezni, valaszolni, igy ezt most omlesztve potolom...

    Oyster, sajat tapasztalat:

    Szamomra csak az utolag altaluk kikuldott levelbol derult ki, h csak akkor van journey history h a website-jukon toltod fel a kartyad, ami az en esetembe nem eletszeru... ld. leveluk:

    Dear Sir/Madam,

    Please find attached a copy of your Oyster card statement.
    Oyster customers can now view and print their eight week statement online.
    You will need to log into your Oyster online account, click on 'My Card' and then select 'Journey History'.
    Please also note that the statement will only be viewable, if you have made a purchase of pay as you go from website.

    Szoval elkuldik a historydat emailben csak kerni kell: tfl website -> help & support -> 1. I would like to do... "make a complaint" -> 2. About... "Oyster" -> 3. Your comment relates to "statements" aztan onnan mar ertelemszeruen...

    dehat ez nekem kb dec. vegen megszunt ertelmet vesztette, mert azon kis szamu csoporthoz tartozok itt a forumon, aki se nem autozik, se nem tomegkozlekedik, hanem bringaval jar mindenhova... tudom, ez otthon nagyon extrem es beteges volt, itt azert jobban toleraljak, max magyarok neznek hulyenek miatta... dehat oket meg ha lehet elkerulom e temaval.

    Aztan volt a heten tema ez a kettos adoztatas tema, sztem ez annyira gyenge otlet, h kar erdemben foglalkozni vele, de sajnos mas forumokon is tema volt es igen szelsoseges indulatokat keltett, volt pl. facebookon a londoni forrodroton, aki hazaarulonak tartja azokat, akik "visszaadjak" a magyar allampolgarsaguk, masok felreertelmeztek ezt, elferditettek es magukra vettek, ugy ertelmezve ezt, ami minden kulfoldon dolgozora vonatkozik... ennyi.

    autos balhes temakrol egyedul a DAS jogbiztosito jutott eszembe, nekem volt biztositasuk naluk, mert legendakat zengtek roluk, aztan amikor fura dolgok tortentek velem jotanaccsal valoban tudtak segiteni, kb. annyi a tortenet h az en esetemben kb evi 80eft-ert, mint bizotsitasi dijert vallaljak h pereskednek helyetted/erted kb 5 mft ertekig, ha teged jogserelem ert akar kozszolgaltatotol, akar ilyen autos ugyben, stb.

    Tildy fizetese a koraval aranyosan novekszik, kivanom eljen tobb, mint 100 evig es keressen legalabb annyit evente... :)

    Wyco-nak gratulalok a felhivasahoz, a szereploknek meg koszonet, h megosztottak tapasztalataikat, tenyleg jo kis elettorteneteket lehetett eddig olvasni, remelem egyszer en is elkeszulok a sajatommal...

    vmit biztos kifelejtettem, de majd utolag beleszerkesztem...

    ja, ide jon az okos duma, en ezt valasztom: csak az el nem vegzett munka nem vesz karba by WA

Új hozzászólás Aktív témák