- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
eszgé100
őstag
igen.
először bementem a Jobcenterbe, adtak egy központi telefonszámot, amin regisztrálni lehet az új igénylést, volt telefon is amiről fel lehetett hívni, ott az automata mondta, hogy lehet online is intézni. mondom zsír, mi sem egyszerűbb ennél... ki kellett tölteni az adatokat, alaposak voltak, aztán 2 napon belül jött is az sms, hogy hova és mikor leszek szíves befáradni. onnantól meg nagyjából ismeritek a storyt
"-Meddig tart a játék? -Amíg mindenkinek ki nem verik a fogát..."
-
Puma K
nagyúr
Hali!
Beeston-ban tudna valaki kiadó szobát 1 fő részére?
Mindenféle megoldást meghallgatok!Privátban várnám a lehetőségeket/ajánlatokat és a feltételeket!
Üdv
Puma"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Picco
addikt
Ha esetleg tud valaki szobat londonba, (lehetoleg sloan square konnyen megkozelitheto legyen) kerem szoljon, meguntam east ham-et
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
Devid_81
félisten
Holgyek, Urak!
Tessek felmenni facebookra, es Hirdetesek UK ban-hoz kellene csatlakozni.
Vagy gumtree
Bocsanat, nem reklamozni akarom azt a fos siteot, utalaom mint a szart, de nagyon sok mindent megtalalhato am ott!
Olcso(bb) szallastol a koromfestesig, persze ez akkor okes ha magyarokkal akarsz foglalkozni, mellekhatasokert nem vallalok feleloseget, de gondolom ezt nem kell ecsetelni....
-
legiaap
félisten
Adó visszaigénylést mikortól lehet csinálni?
És ezt meg lehet tenni online?How are U today? Just kidding...I don't care!
-
tildy
nagyúr
Akit erdekel: Most epp a malev akciozik:
29 ezer forint , cosmagal, oda-vissza, marcius elejen"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
szisztem
csendes tag
Ma láttam a hazai híradóban, hogy lesz Angliában 'festékszáradás-néző' verseny 100k fontos világbajnoki címmel.
Jan 27-ig lehet nevezni.
Itt mifelénk páran már úgy néz ki indulunk.
BUÉK -
tildy
nagyúr
válasz engine88 #9516 üzenetére
Hirlevel is jott rola, meg le is csekkoltam. Mondjuk az en jovo havi 10 ezres (33 fontos) oda-vissza utamat nem tudja uberelni anyagiakban
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
félisten
Monitorok elkeltek, koszi shadeofme.
[ Szerkesztve ]
while (!sleep) sheep++;
-
Bondi
tag
Valami agybaj, milyen jegyárak vannak. Nyárra foglalnám le a hazautunkat, kész ráfizetés lesz.
-
vizirider
tag
hát én meg nem szeretném leoltani az ifjúságot, de a repülés félelmetesen olcsó manapság. ha tetszik, ha nem. sok sok évvel ezelőtt (majdhogynem egy másik galaxisban) repülővel utazni nem kis dolog volt, mondjuk egy vonatjegyet beszoroztál 10-el kb. (hálókocsi pótjegyeset természetesen) vagyis egy mai budapest berlin (kb 800 km)odaút 108 eurótól indul. tessék felszorozni, aztán sopánkodni............ egyébként lehet jönni busszal is. aki egyszer bevállalja, az tuti 5 évig nem kivánkozik haza.
Chuck Norrisnak egy medvebőr van a nappalijában. a medve nem döglött, csak nem mer elmenni......
-
Devid_81
félisten
-
tildy
nagyúr
válasz Devid_81 #9524 üzenetére
Na mi veluk megszivtuk, b.sztak szolni, hogy ja , hogy nem a mi vonalunk, akkor nem lehet ra kotni. 3 hetig vartunk, kuldtek a direkt debites papirt meg mindent, de az azert ciki, hogy order number alapjan sem talaltak a megrendelesunk. Az meg hogy szoljanak, hogy a vonal nem a lakashoz tartozott, hanem az elozo lakohoz? na az kizart...
vizirider: voltam mar ugy. 1.5 eve. en siman bevallalnam megint
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Devid_81
félisten
Na igen, pont emiatt is irtam, hatha valakinek van valami jo/rossz tapasztalata az irja meg.
En csak bekoltoztem es ott volt a mukodo, azt nem tudom milyen aron jutottak hozza a lakokBusz: egyszer en is bevallalnam, mar csak feeling miatt is, aztan a derekam mennyire birna a sok ulest...
...
-
vizirider
tag
akkor te nagyon kemény vagy én egyszer mentem busszal nyaralni, hát mit mondjak, a népligetnél felszálltunk a buszba, én már a határ útnál fészkelődtem, hogy mekkora gettó kényelmetlenség, viszont cserébe lassú is.
[ Szerkesztve ]
Chuck Norrisnak egy medvebőr van a nappalijában. a medve nem döglött, csak nem mer elmenni......
-
félisten
En hazamotoroztam (es vissza). Ket nap, raadasul nem is nagyon autopalyaztam.
while (!sleep) sheep++;
-
Bondi
tag
válasz vizirider #9522 üzenetére
Nem így értettem. Kijöttem ide hét éve a Sky Europe-pal. Ma már a nevére se emlékszik senki. A Ryanair? Kivonult Magyarországról. A Wizz Air? Konokul csak lehetetlen időpontokban indít Pestre járatokat. Az Easyjet? Egyre rosszabb, drágább, és megbízhatatlanabb. Az ember azt hinné, az évek során egyre nő a választék.
Birminghamből átszállással min. 70 font/fő egy jegy, marad ez az opció, mert ez a fapadosokkal egy ár.Buszos rémtörténeteim nekem is vannak még otthonról, koleszos koromból. Az „50 km/2 óra gyorsasgág, mert minden karónál megáll" Körös Volán volt az igazi. Vagy mikor kimentünk kirándulni a magyar és közép-kelet-európai csodával, a zörgő Ikarusszal Ausztriába (nyáron, ruszki légkondival - nyitható ablak). Nem is volt égő visszaszállni rá a sok atomcsoda turistabusz között a parkolóban az olasz csajok előtt.
[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
En mondjuk szeretem a keso esti indulast, meg a kora reggelit.
Tudok aznap dolgozniAz arakra meg: ha nem visz az ember nagy pakkot (mi sem mindig szoktunk) , akkor a 35 fontos retur arat nem veri semmi.
A SkyEuropeal en is utaztam, sajnalom, hogy mar nincsenek. veluk volt a legjobb menni a fapadosak kozul.[ Szerkesztve ]
-
vizirider
tag
sajna változnak az idők........... illetve én remélem rám most a jobb idők várnak. ha visszatekerhetném az órát, tuti félbehagyom a diplomámat és 2004 máj. 2-án utaznék kifelé. jó nagy ökör voltam (lehet ez azóta sem változott)
hja én emlékszem a sky europe-ra sőt még a pannon airlines-ra is (igaz az csak charterben nyomult)
[ Szerkesztve ]
-
Azurcake
újonc
Valaki panaszkodott elöbb a drága 0845 0870 számokra. Ennek az alternativ számát megtalálhatod itt http://www.saynoto0870.com/ ide beirhatod az 0845 számot is. Legfelső bal szövegre kattints rá. find alternativ number.
Mindne jó, ha minden jó!
-
alibaba78
őstag
válasz engine88 #9533 üzenetére
Nos, utananeztem, hogy mukodik a stagecoach-nal a buszvezetoi munka. Kell hozza PCV (Personal Carrying Vehicle) jogsi. Arra nem sikerult rajonnom, hogy segitenek-e megszerezni, de remenyeim szerint jovo het elejen kapok valaszt az email-emre, amiben ez irant erdeklodom.
-
Bondi
tag
Törpifjonc koromban én is gyakran dolgoztam az utazás napján, de ma már szeretek előtte és utána is egy napot hagyni. A nagy pakk se lenne gond, csak mióta folyadékot nem lehet hozni az utastérben, azóta muszáj. Oda angol sör, vissza magyar bor nálam alapértelmezés.
Szeretnék én is alkalmi vételekre vadászni, mint sok ember, csak nekem három másik kollégától is függ a szabadságom, first come first serve alapon...Devid_81, engine88:
igen, Békés megyei vagyok én is. -
R1200GS
aktív tag
Elvileg márciusban utazok Angliába. Azt szeretném tudni, hogy mit lehet felvinni a repülő utasterébe? Pár éve utaztam néhány alkalommal repülővel, de hátha változott valami. Volt, hogy 10 kg-os kézitáskát vittem, de nem kötöttek bele. Easyjettel fogok utazni. Egy hátizsákon kívül szeretnék felvinni a gépre egy laptopot, és egy fényképezőgépet. Ezeket lehet a táskán kívül?
Wickfordban fogok dolgozni egy autómosón (Londontól 60 km). Szakácsként, esetleg konyhai kisegítőként szeretnék elhelyezkedni, de még tanulnom kell a nyelvet. Ha valaki esetleg tud konyhai állást esetleg szólhatna.
2007-es Home office cardom van. Ez nem évül el?
-
Balinov
titán
válasz R1200GS #9540 üzenetére
Szia R1200GS, EasyJet honalpja azt irja, hogy a kezipoggyasz 1db/fo
You can take one piece of hand baggage into the cabin with you -no bigger than 56 x 45 x 25cm incl wheels- which must fit comfortably into the baggage gauge.
Hand bags, briefcases, laptops and laptop bags are all counted as one piece so if you have a hand bag and a laptop bag for example, you might want to consider putting one inside the other.6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
tildy
nagyúr
válasz R1200GS #9540 üzenetére
NEM lehet taskan kivul . Bele kell pakolni Wizzairnel es easyjetnel is.
Bondi: nekem viszont jol jon -ha epp dolgozom- , hogy pentek este megyek, hetfo reggel jovok. Pedig meg videkre is le kell mennem.[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
Mert aztán a wizz nem szívás mi?
Eddig háromszor repültünk, abból kettőnél volt probléma...elég rossz arány.
Márciusban fogunk majd 4-szerre ill. vissza 5-szörre repülni velüki azt majd meglátjuk milyen lesz. Ha ismét lesz valami akkor lehet legközelebb mással fogunk repülni.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
tildy
nagyúr
válasz legiaap #9546 üzenetére
Hm, en kb 10-12 - szer mentem veluk, egyszer volt egy egy oras keses . De ennyi.
Ns jo, a csomagok azok rendszeresen serulnek, leszakitjaka fulet , vagy valami, de fura modon mindig csak Budapest felol jovet (Ceresi) . Viszont gepbe bepakolast nem a wizair vegzi, es adtak mar uj borondot is egy ilyen eset utan, mikor szanaszejjel tortek a fogojat az egyiknek.[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
Mióta ebben a topikban posztolok, kezdem azt érezni, hogy valami átok ül rajtam vagy rajtatok valami áldás. Félre ne értsetek én önzetlenül örülök mindenki örömének, de hogy nekem semmi sem megy egyszerűen az hihetetlen.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
shadeofme
tag
En Malevval jottem meg mentem Karacsonykor.
London-Bp. kozel egy ora keses, cimke elso utjan leszakadt a borondrol (pedig eleg massziv muanyagnak tunt), viszont sokkal kenyelmesebb, mint barmelyik fapados.
BP-London, fel ora keses.
Persze vilag nem dol ossze, csak ugye ha varnak az emberre, akkor kellemetlen magyarazkodni.Ha privit irsz, tedd hozzá, h mi érdekel, mert több cuccot is hirdetek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest