- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bondi
tag
válasz engine88 #9730 üzenetére
Miért lenne urban legend? Pl. a birminghami 11A és 11C (körjárat, egymással ellentétes irányba mennek) kimondottan a legigénytelenebb, legbüdösebb, legmegbízhatatlanabb buszjárat, és a legalja emberek legalja ott mind megtalálható (tehát a húgyszagú alkesztól a füvező tinédzserig terjedő intervallum). Haverom a 11C-n volt évekig, szociológiai tanulmányt tudna írni, de legalábbis külön napirajzot indíthatna élményeiről.
-
tildy
nagyúr
válasz mynames #9740 üzenetére
De, kell. Bar otthon nem kell adozni belole, de adoterhet nem viselo jovedelemnek minosul, ami azt jelenti, hogy az otthoni adozadnal esetleg magasabb adosavba kerulhetsz...
Mas... Ma voltam benn a bankban, 4-5 nap mire atfut, ott volt a tegnapi penztaros, vele beszeltem, mondtam mi a szitu, majd kikerik a kozponttol, es megnezik es hivnak. A noci nem allt a helyzet magaslatan, valaki masnak a papirjat is ideadta (rajta nevvel, szamlaszammal, osszeggel, ugy vittem neki vissza, hogy ez talan nem az enyem. )
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
Uj jaratokat indit a Ryanair, Budapestrol es Budapestre. Hatha valaki veluk menne
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Puma K
nagyúr
Hali!
E-bay-jel kapcsolatban lenne pár kérdésem.
Ha innen Angliából rendelek valamit akkor általában mennyi idő alatt ér ide ha:
-USA-ból
-Távol-Keletről
-Egyéb EU-s országbólrendelem?
Valamint van-e valami VÁM vagy plusz ÁFA amit fizetni kell? Ha igen akkor mennyi összeg felett.
Üdv
Puma"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
eszgé100
őstag
Én egyszer rendeltem Hongkongból, az kicsivel több volt mint 2 hét, meg egyszer amcsiból, de az nagyon szenvedés volt. 22-én rendeltem, és következő hó 8-án! adták fel, onnan meg kb egy hét volt a szállításig, de mar azt hittem nem fog ide érni karácsonyra az ajándék
"-Meddig tart a játék? -Amíg mindenkinek ki nem verik a fogát..."
-
Balinov
titán
Szia Puma K,
igaz, nem UK, hanem Irorszag, de gyk. egy kalap ala van veve. 3-4x rendeltem aprobb cuccokat ebayrol HK-i szallitassal, 2-3 het alatt megjott postan, igaz, a legdragabb cumo vagy 15$-nak megfelelo volt. USA-bol nem rendeltem meg semmit, ott nem szeretnek alacsonyabb erteket rairni a papirokra, meg a gift szocskat, amit a kiciszargak megcsinalnak majdnem mindig. Nemetektol rendelt kollegam egy hasznalt L-es Canon obit, neki megjott 1 heten belul.
tobbieknek: Oyster kartyat tudok barmelyik vasut,metroallomason venni, ugye? Ha neten rendelem, akkor 3£-os kartyakoltseg van (+PK is talan), de ha helyben, akkor is van ez a 3£?
koszi
Balinov6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
válasz eszgé100 #9761 üzenetére
koszi mindenkinek.
lehet az order your Oyster online eseteben csak 3£ a dij, mind1. Jo lesz az akar kesobb is, nem banom az 5 fontot. Ja, ugye 1 oyster card-ot csak 1 szemely hasznalhat?
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
tildy
nagyúr
válasz Balinov #9762 üzenetére
Egy oystert egyszerre csak egy ember tud hasznalni. De nyugodtan odaadhatod masnak is, ha nem te utazol vele. Legalabbis en igy tudom.
-
engine88
aktív tag
most 357 a font, egyre megy lejjebb, 391 volt a csúcs január 5-én
[ Szerkesztve ]
-
engine88
aktív tag
Mert minden azt indokolja. most is felmész index.hu-ra, kiemelt hírek csak a főoldalon:
Az IMF lehúzta Magyarországot
Az E.On tizenegyezer állást szüntet meg
Ismét bukott a banki szerződésmódosítás
Szegény BKV: tüntetnek a dolgozók
Minimálbéren nem lehet megélniEzekután csak romlást "várhat" az ember, mondjuk hova már..
-
félisten
válasz engine88 #9772 üzenetére
Gimis tananyag , hogy a nyilvanos hirek mar szinte 100%-osan benne vannak az arfolyamban. Ezekkel a hirekkel egyutt 300 forint az euro.
Raadasul a rosszhirek nagy reszenek nincs koze a forintarfolyamhoz.
Igy nyernek a 'koznepen' rengeteget a hozzaertok: amikor a nep mar az utcan sorakozik a penzvaltok elott, akkor pont az ellenkezoje varhato. Egy broker mondta, hogy amikor a tozsde emelkedik, a lakossag elad, amikor meg esik, akkor mindig vesz.
[ Szerkesztve ]
while (!sleep) sheep++;
-
alibaba78
őstag
válasz engine88 #9772 üzenetére
Irtad, hogy most fogtad fel az olimpia jatekok idei megrendezesenek tenyet. Legalabb akkora, ha nem nagyobb esemenynek szamit ebben az orszagban, es legalabb meg egy masikban, hogy junius 5-en lesz a 60. evforduloja Erzsi neni uralkodasanak. Kivancsi leszek, hanyan koltoznek ki a temzehez mar egy hettel a neves esemeny elott.
-
tildy
nagyúr
Ugy nez ki hetfotol dolgozom
-
Pubszon
veterán
Hali.
Hallottam valami olyat, hogy az első munkaévben befizetett adót teljes mértékben vissza kapja az illető.
Ez igaz? Illetve mik a kritériumok?ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
alibaba78
őstag
válasz Pubszon #9780 üzenetére
Csak meglepett, amit irtal, ugyanis sem nekem, sem a kornyezetemben levoknek nem vontak adot azt hiszem 5k-ig.
Az adoev lezarasa utan (azt hiszem aprilis 5.) 1-2 honapon belul nem kapsz egy csekket, akkor zaklatni kell oket.
(#9782) eszgé100: Akkor en szerencses vagyok, mert tolem nem vontak adot. Nem viccelek.
[ Szerkesztve ]
-
Devid_81
félisten
Gratulalok!
Legalabb jo hely?
Kozben en is talaltam valamit, de gyerekek ez siralmas, inkabb hagyjuk, maradjunk annyinal, hogy takarito vagyok, es epp nem fogok ehen halni, bar a napi latvanytol enni sem fogok, szoval zsir...rendszergazdabol ez lettem
Szabad tudnom merre keresgeltel?Hogy tudtad a sok allasinterjut lezsirozni?
Tolem fel meterre levo kedves lakotarsam semmit nem talal, egyetemet vegzett, felso foku angol-franciaval...holnaptol agency lesz neki, egyszeruen belefaradt mar a sok a fallba amibe utkozott itt......
-
Picco
addikt
Tolem sem vonnak adot csak NI-t.
Szerintem a konyvelo kiszamolta h nem lesz 7k, ( asszem ez a hatar) a jovedelmem aprilisig es ennyi**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
Balinov
titán
Nincs mit. Usankabol, ha rendelsz, akkor fizetsz vamot, meg VAT-ot is, ha EU-n beluli az elado, akkor se vat, se vam nincs, csak az aru erteket fizeted paypall-al
Pico: sztem az a personal tax credit lesz. Mi 2008-ban, mikor kijottunk elso 3 honapban csak en meloztam, Mint hazas ember az akkor 1860€/fo-s tax credit duplazodik, igy az elso havi fizum utan fizetett emergency tax-on (amit kovetkezo honapban uccso centig visszakaptam, miutan megjott a revenue-tol a tax cert-em) kivul nem fizettem egy cent ado-t sem, csak PRSI (TB)-t.
[ Szerkesztve ]
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
engine88
aktív tag
Tudnátok segíteni abban, hogy felkészüljek PCV tanfolyamra? (busz jogsi)
Szívesen fogadok angol nyelvű kresz könyvet, e-book-ot, linket, akár autóra,motorra. Tesztsort vagy esetleg honnan tudnék rendelni könyvet, bármit
Tavasszal fogok menni, de addigra szeretnék előre tanulni.[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
Nem tudom mi igaz a hírböl amit hallottam, hogy nem kapnak a magyarok NI számot már.
It is true?
Más:
Amúgy nekem is vonnak adót és erröl azt hallottam, hogy visszaigényelhetö az adóév után. A visszaigénylésre meg kell bízni egy céget aki 10% hasznot lehúz a munkáért.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
-
vizirider
tag
válasz alibaba78 #9793 üzenetére
gyerekek, nekem ez most nem kicsit fájhat, örülök hogy a nyelvtan megy, de jó lenne erre hamarjában egy válasz. bár sztem mivel EU van, aligha lehet ilyet hogy 1 tagállamból jövők nem kapnak NI számot. elég viccesen nézne ki............. de azért remélem megerősítitek, hogy ez csak egy hízott kacsa.........
Chuck Norrisnak egy medvebőr van a nappalijában. a medve nem döglött, csak nem mer elmenni......
-
-
tildy
nagyúr
válasz vizirider #9795 üzenetére
NI kartya szunt meg. Nem az NI number.
[ Szerkesztve ]
-
vizirider
tag
köszönöm, akkor félreértettem. apró nyelvi különbség, amit nagyon benéztem,de azért most mosolyogva törölgetem a sz@rt a bokámról............
végre holnap műtik a szemem, már csak lábadoznom kell és áprilisban mehetek[ Szerkesztve ]
Chuck Norrisnak egy medvebőr van a nappalijában. a medve nem döglött, csak nem mer elmenni......
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest