- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rigormortiis
veterán
Egyenlőre tetszik a Shadow of War. Lehet fejlődni, legalábbis 3 nap után ezt mondom (6000 power). Kár, hogy ennyire pénzéhes, még újrajátszós villámokat is csak napi egyszer lehet venni gemekért, és nagyon gyorsan elfogynak.
Ha nem lenne ilyen drága egy-egy bundle, vettem is volna.
De tényleg...7000 forint egy nyomorult karakter, meg pár bizbasz... Két karakterből már kijön egy tripla a játék.
Több ezer forintot én is csak teljes értékű portokért adtam ki telóra (Xcom, Banner Saga, Baldurs Gate), de ha belegondolok, hogy egy Kotor-t ezresért adnak akcióban...itt meg egy karakter ennek hétszerese. Bár lehet, hogy csak nekem van bajom az árazással
[ Szerkesztve ]
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
S e t h
nagyúr
válasz Rigormortiis #29604 üzenetére
Nekem is ez a bajom a mai iránnyal. Alig akad normális játék, ami ne ezen a modellen alapulna.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
mark!
őstag
válasz Rigormortiis #29604 üzenetére
én már el se kezdem. csak 1-2 játékra költök nagyobb összegeket, és mindenkitől azt hallom, hogy eléggé pézes az a játék.
[ Szerkesztve ]
>
-
wayne1
senior tag
Nekem tegnap reggel még működött ez a SOW aztán este amikor indítani akarom el sem indul hanem egyből kiírja, hogy leállt az alkalmazás. Cache törlés, reinstall minden volt, de semmi sem használ, úgyhogy kukáztam. (S7E)
-
törölt tag
Wormax.io
Biztos volt már, nem új játék, azért tenném be, mert már lehet net nélkül is játszANI a gép ellen, szerintem sokkal jobb mint az eredeti slither.io amiről másolták a játékot ,ki van egészítve satöbbi. Wormax.io Monster Immortal Biggest WORM New .iO Game Like Slither.io!
(gameplay video) -
jonnyjoker01
veterán
Art of War 3
Real-time strategy a jóféle fajtából (ingyenes, link lentebb).
Most találtam rá erre a gyöngyszemre, nem is tudom hogyan jutott eszembe hogy rákeressek google-on. Az első két résszel még anno java verzióban játszottam és eszméletlenül jól meg voltak csinálva annak ellenére, hogy 1 mb-ot nem haladta meg a méretük.
A harmadik rész sokkal jobban kidolgozott mint a java variánsai (nyilván ) és egyenlőre hozza egy kiváló RTS színvonalát. Magyarországon a Play storeon nem letölthető, viszont Gear Games hivatalos oldalán igen [link]. Play storeon egyébként 4.7-es értékelése van, a héten kijátszom az biztos, már ha csak másért nem, a nosztalgiáért Aki szereti a command&conquerhez hasonló játékokat az lessen rá
Szerk. Most látom hogy még többjátékos mód is van Pedig annyira akartam készülni a ZH-kra
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
Jumbozorz
senior tag
Sziasztok, valaki játszik valami űr témájú játékkal? Keresek valami nem offline fajtát. Köszönöm.
-
Rigormortiis
veterán
Pár napja még akciós volt a két Abe játék: a Strangers Wrath és a Munchs Oddysey. Az előbbi Vitára is megvan, nem lepett meg a magas minőség. Ami meglepett, hogy remekül lehet mobilon is irányítani. A nagyobb felbontás miatt pedig még szebb is. Ez is egy olyan játék, amit minden videojaték rajongónak ki kell próbálnia.
A Munchhal nem találkoztam korábban, viszont meglepett. Iszonyat ötletes megoldások vannak benne, nem is értem, miért nem volt népszerűbb a maga idejében. Még ha nem is olyan szép, mint a SW, nincs szégyenkeznivalója. Ez is jól irányítható.
Csak azt nem értem, miért nem hozza ki a többi kiadó a platformereit mobilra. Ezek a teljes árat is bőven megérik, de 370 forintért, amennyire le voltak akciózva...
Ja igen. Mindkettőben van normális googke play integráció: felhőmentés és acsik.
Így kell portokat csinálni.
[ Szerkesztve ]
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Maxtreme
addikt
Megjelent az általam elég régóta várt és nyomon követett dragon project
Nem tudom később mennyire lesz p2w, de eddig nagyon jónak tűnik
-
obligat
senior tag
-
Bozek
nagyúr
válasz Rigormortiis #29614 üzenetére
Kár, hogy az Oddysee-t és az az Exoddus-t nem portolták. PC-re igen, de annak gáz lett az irányítása, így inkább játszok PS1 emulátorral.
-
Rigormortiis
veterán
Játszik még valaki a Shadow of Warral? Most már kezd idegesítő lenni, hogy nem engedi játszani az embert. Főleg, hogy kaptam egy három csillagos karaktert, de így esélytelen fejleszteni, hogy a többiekkel is haladni kell.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz Rigormortiis #29618 üzenetére
Én újra letöltöttem
Egyébként nekem 2 hős kivételével ki van maxolva (amennyire lehet) mindenki. A shopban át lehet váltani 300 emeraldot 5000 coinert (nem tudom a pontos neveket sry). Azzal ki tudtam a "deckemet" maxolni.
Üdv. Johnny
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz Rigormortiis #29618 üzenetére
A kezdeti lelkesedés után töröltem nem fogott meg annyira hogy erdekeljen a továbbiakban.
-
Rigormortiis
veterán
válasz jonnyjoker01 #29619 üzenetére
A szintjük nekem is max, de ahhoz, hogy a gyűrűt húzzuk, játszani kell. Ez a nehezebb része.
-
felixo
őstag
-
jonnyjoker01
veterán
válasz Rigormortiis #29621 üzenetére
Vagy ha klánban vagy kérheted is a többiektől.
@felixo: hogy őszinte legyek semennyire az energia rendszer miatt, hacsak nem akarsz a toplista élén lenni.
Szerk. VIP rendszer van tehát pénz nélkül is lehet fejlődni korlátozva, ha gyorsabban akarsz fejlődni akkor 10ezreket kell fizetni
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
felixo
őstag
-
Terraxx000
csendes tag
Előregisztráció van a Game of Thrones: Conquest játékra.
Aki előregisztrál $50 értékben kap a játékban pár dolgot.[ Szerkesztve ]
-
sto1911
veterán
válasz Terraxx000 #29629 üzenetére
Az tok jo, akkor biztos nem lesz IAP-fuggo
-
jonnyjoker01
veterán
válasz Terraxx000 #29629 üzenetére
Fight for the Crown
Create your own House and defend it from rivals as you increase in strength and political influence. Join an Allegiance of other players as you race into PvP battles across the Seven Kingdoms.
Play your way
Choose to rule with might or deception! Build your army and fight against others as you grow in power. Command your own small council as you capture iconic Seats of Power such as Winterfell, Casterly Rock and King’s Landing.
Westeros is Alive
Live your fantasy in the world of Game of Thrones! Build your house, expand your kingdom, form alliances, and interact with iconic characters from the hit HBO series.
= szokásos klánháborús power-alapú p2w garbage lesz így első benyomásra. Plusz hogy 50 dollárnyi cuccot adnak a követőknek, mutatja, hogy undorítóan el lesznek tolva az árak.
Üdv. Johnny
-
jonnyjoker01
veterán
válasz jonnyjoker01 #29633 üzenetére
Bocsi, kifutottam a szerk. időből
Lejjebb görgettem és ott vannak az 'ajándékok': 24 hr speedboost, a resourceok egyértelműen egy game of war copyra utalnak (vagy annak átdolgozott verziójára).
Üdv. Johnny
-
DrBubo77
veterán
Sacrifices
Valaki játszott már a Sacrifices nevű játékkal. Még nincs közétéve.
Városépítős játéknak tűnik, bár istenek is szerephez jutnak.
Itt található trailer róla.[ Szerkesztve ]
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
gergom91
tag
Üdv mindenkinek, lassan 2 év után van újra van olyan készülékem (Redmi Note 4), amin érdemes lehet már játszani is. Viszont szomorúan tapasztaltam, hogy a play valami hihetetlen gagyi játékokat ajánl, illetve olyan online multisokat, amik iap nélkül esélytelenek.
Itt a fórumban is sok lapot vissza olvastam, de inkább újonnan megjelent játékok vannak linkelve, azok sem mindig nyerték el az emberek tetszését. Ezért szeretném kérni, hogy akinek van valami kedvenc akár régebbi játéka, és bátran ajánlná, azt megköszönném
- Kategóriában mindenevő vagyok, sporttól a logikaiig, vagy az agy nélküli pötyögősig bármi jöhet. A sci-fi amúgy kedvenc ezeket különösen várom :p
- Nem baj ha nem ingyenes a játék, de akkor legyen élvezhető iap nélkül is. Ha fél óra játék után már fizetni kell hogy haladjak, akkor már felejtős...
- Lehetőleg offline is lehessen vele játszani, nem feltétel, de akkor ne zabálja a mobil netetAmikkel eddig játszottam és tetszettek:
Motorsport manager
Alto's adventure
Out there
First strike
Pocket mine
Doodle god
Earn to dieHátha ezek segítenek belőni hogy mit tudtok még ajánlani nekem. Előre is köszönök minden választ
-
5381
aktív tag
válasz gergom91 #29638 üzenetére
Nekem most ezek vannak fent:
Castle Storm
Zombie Defense
Defense Zone 2 HD[ Szerkesztve ]
-
Delerium
senior tag
Még nem láttam itt a Hades' Star-t Fejlesztős, kolonizálós űrstratégia. 1 nap próba után egyelőre nagyon tetszik, bár nagyon forralja a telefonom, Xiaomi mi4c.
"I fight for the Users"
-
jaysee13
tag
válasz gergom91 #29638 üzenetére
Trials Frontier. IAP van jócskán, de anélkül is játszható. Sok tartalom, elég jó multi.
[ Szerkesztve ]
-
jaysee13
tag
válasz xenom0rph #29647 üzenetére
Nem tudom mire gondolsz. Az IAP-ok tényleg drágák, de nem kell feltétlenül fizetni. A sztori kijátszása után a szintlépés extrémen lelassul, de nincs is rá szükség. A motorokat szépen lassan is lehet fejleszteni. A multi mindig izgalmas, vannak napi feladatok, kihívások, kisebb-nagyobb eventek. Sokszor megkapod az eventhez a motort és egyenlő feltételekkel játszhatsz a ranglistás helyezésekért. Véleményem szerint ez nem klasszikus farmolás, mert nincs célja innentől a játéknak, csak maximum egyre feljebb kerülni a globális ranglétrán. Én néha szoktam rá költeni, de ahhoz képest, hogy mennyire leköt nem drága. Akinek ez a stílus és játékélmény bejön szerintem tehet vele egy próbát. Én kb. két éve játszom vele, és majdnem minden nap előveszem 1-2 menetre. Erre szerintem tökéletes.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest