Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Rick4

    félisten

    válasz devast #4378 üzenetére

    Szerintem ez pont a topictéma lényege, nincsen benne semmi tiltani való, de akkor ezt összegezve neki nem jött össze. Tehát akkor az én szemszögemből összefoglalva az eddigieket:

    Ezek a telók technikailag- műszakilag csak a kétkártyásságukkal vannak előnyben, anyagilag kérdéses az előny, tehát akinek a dual sim nélkülözhető, nem feltétlen onnan kell venni a most következő hátrányok miatt.

    Kínából csak rengeteg fórumos utánaolvasással (mind a készülék használhatóságát és a webáruház "leírás- kiszállítás- ügyintézés" korrektségét illetően) érdemes vásárolni.

    Ha megvan minden infó, és körültekintő voltál, akkor még benne van, hogy simán mást küldenek a megvásárolt helyett, majd közlik, hogy sorry.

    Ha még jót is küldenek, de tönkremegy, reménykedj abban, hogy kevés pénzből megúszod a garanciáztatást, (mert pénzbe fog kerülni az biztos) nem tűnik el, nem sérül meg a készüléked ezidő alatt.

    Mindezt mondjuk a komolyabb készülékeknél 30%-os árelőnyért cserébe kockáztatod, amíg itthon egy minőségi telefont 2-6 nap alatt szervizelnek, addig oda- vissza többezer Ft postaköltség mellet tis lesz 3 hét legalább.

    Ha valamit rosszul írtam, vagy nem jól látok, szóljatok. Kérdés akkor: akinek nem kel két sim, annak miért is éri meg mondjuk 80 helyett 50-ért megvenni valamit? Igaz, hogy 30-cal többért vette, de zéró kockázat, ha ezt figyelmen kívül is akarom hagyni, akkor 1 év múlva az itthon vett márkás készülék simán elmegy azzal a 30-cal többért. Szóval ha nem ejted le, akkor a drágább jobb. Tehetünk egyébként itthoni és kínai teló között tényleges összehasonlítást, kíváncsi vagyok, méretben, teljesítményben mennyi árelőny mutatkozik.

    Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

Új hozzászólás Aktív témák