- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
veterán
válasz klampfer #124848 üzenetére
Kérdés, hogy a Sony és az OV kamera modul között van-e lényeges minőségi különbség? A többi paraméter nem túl lenyeges: nfc-nek nincs gyakorlati haszna, fingerprint nélkül eddig is meg voltunk, metalframe biztos jó de nem ad élményt, front kamerát szinte soha nem használtam még.
Viktorhu: na ez így már más. Van erre itthon is közösség? Asszem elkezdem nézegetni az akciókat, hátha becsuszik egy joarasitott P9000.[ Szerkesztve ]
Box's don't touch!
-
RVR400
veterán
válasz tibcsi0407 #124856 üzenetére
Jó, hát saját dizájnos Elephone-t még senki sem látott.
-
viktorhu
veterán
válasz RVR400 #124855 üzenetére
Úgy igen, sajnos. Én az Umi Superrel jártam így, ha jól emlékszem, július elején vettem, de májusi darabot kaptam, mehetett is vissza gps hibával. De már nem bánom a cserét. Szerintem nincs más opció, mint rákérdezni ilyenkor, ill. én úgy rendeltem, hogy nem volt készleten az eladónál, szólt, hogy pár nap még, míg megérkezik, így megnyugodtam, hogy nem lesz régi elfekvő darab.
-
OccsE
aktív tag
Akcioban van par darab Ulefone Vienna $141
-
klampfer
tag
válasz RVR400 #124855 üzenetére
Szoftveres fejlesztések természetesen mint minden gyártónál folyamatosak és korábbi SW bugok szépen javítgatva vannak. A szép számú Custom romok miatt szinte biztos mindenki megtalálja ami neki kell.. (- Aerom- Eragon- Darksense- Cyanogen- GrorkRom-stb...)
- Mondjuk és még Stockkal használom 4-5 napja, eddig semmi gond sincs azzal sem.. -
A HW oldalon hogy volt-e változás nem tudom, nyilván a gyártási gikszereket is javítja egy gyártó. A Prohardver tesztben felhozott összeszerelési minőségi kifogásokkal én nem találkoztam (bár nem tartom éppen objektívnek az itteni tesztet, vagy 20 magyar/angol/orosz/német stb... teszt sem talált ilyen téren kivetnivalót az első készülékben sem...)
Lényeg, simán hozza a Redmi Note3 PRO szintet HW minőség terén is. (hétvégén a két telefon volt nálam, végül P9000-et tartottam meg.)(MIUI ugyan nincs "még" hozzá amit valahol sajnálok, de másik készülékek tapasztalatai kapcsán portolt MIUI romokkall nekem nincs annyira jó tapasztalatom..)
A kamera az viszont más kérdés... Ritka rossz képeket és relatíve jókat is tudtam mindkét teloval Full alap beállításon csinálni, itt sajna én vagyok a gyenge láncszem, nem értek hozzá... csak nyomom az exponáló gombot mint süket a csengőt és várom a csodát... Néha azért bejön
[ Szerkesztve ]
Udv, G.
-
iMaverick
addikt
válasz klampfer #124861 üzenetére
Jelenleg egy Elephone P4000-es tulajként kérdem: eddig elégedett vagy a P9000-rel? Aksi idő hogy alakul? (Azért kérdem, mert 5,5"-hoz 3000-es aksit tettek alá.)
Az értesítési LED-et ennél a központi gombbal oldották meg? Jól látom a Gearbest-es fotókon, hogy adnak mellé szilikon tokot? (A P4000-hez nem járt ilyesmi és nem is lehetett venni.)
szerk: most nézem alaposabban a webshop-os leírást: Breath LED: Yes
Ez volna ez a halvány kéken villogó LED-es játék?
szerk2: idézet a Mobilarénás cikkből: Az értesítési LED szerepét ugyanis, mert csodák csodájára van, a képernyő alatt elhelyezett Home érintőgomb tölti be, kissé erőtlen vagy mondhatjuk úgy is, hogy diszkrét, kékes pislákolás formájában.
[ Szerkesztve ]
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
Csorbi
addikt
Jelenleg melyik dual-SIM-es telefonnak/gyártónak van a legkorrektebb GYÁRI, magyar nyelvű, rendszeresen OTA-n frissülő szoftvere? Tehát amivel megveszed, és nem kell vele mókolni...
-
tibcsi0407
félisten
utdetailing.hu
-
b0bcat
addikt
Sehol nem találom az ingyen postás kupont az Eustock oldalhoz. (Redmi 3 Pro-hoz kellene.) Valaki tudna segíteni? Előre is köszi!
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
zebede
őstag
Ha valaki sok ebook-ot olvas, mint én.
Kár hogy az e-inkes oldala csak 4,7-es.
YotaPhone 2
B20 is van.[ Szerkesztve ]
-
topi66
aktív tag
szerintetek Zte Nubia Z7max megér 36papírt+sarcot?
-
Upo
addikt
válasz zebede #124874 üzenetére
Nem írtad, hogy YP10 kuponnal 10$-al olcsóbb, épp én is most nézegetem. Amúgy azt tudni kell, hogy csak 1 simes, úgyhogy itt offtopic. De méretre teljesen ok, 145x69mm, 5" full hd amoled kijelző (az epapír az 960x540, bőven elég a 4.7"), ráadásul szinte az összes vesszőparipa megvan benne. B3, B7, B20 van (de indítsunk egy másik flame háborút, nincs benne B1 !!! ), íránytű, giroszkóp, quick charge, nfc, wireless töltés. A 2/32 az manapság már átlagos mintsem csúcskategória, de a snapi 801 azért még nem olyan rossz (az antelife/coolicool banda 800-as cpu-t ír, de nem az van benne).
Nincs benne sd foglalat és értesítő led, nameg ugye a második sim foglalat, de ezen én most nagyon elgondolkodtam. Valahonnan kéne pénzt keríteni...
Amúgy itt a gyári adatlap.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
SaGa59
őstag
Nem tudom, nekem gyanúsan átverés szagú a dolog, ugyanis a Yota eleve a prémium kategóriába és az 500 dodó fölötti árakra lőtte be magát, gyengébb vassal, csak az e-ink miatt. Még az „eredeti” ár is alatta van ennek.
De legyen valóság, már én is jó ideje szeretnék egy e-inkes telefont, de eddig még egyik se jött ki közülük.[ Szerkesztve ]
STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing
-
Upo
addikt
válasz SaGa59 #124879 üzenetére
Nem jött ki? Már nem nagyon lehet kapni. Se emag-nál, se mobilx-nél nincs, pedig volt még a mobilarénás teszt idején. Nem feltétlenül átverés amikor már az utódokról jönnek hírek, előfordul más eszköznél is hogy ilyenkor jó áron lehet beszerezni.
Szerbiában van még szolgáltatós is, prepaid 57000 din (~143000 Ft), és még azt se tudni hogy simlockos vagy nem...Én nagyon töprengek hogy előrendeljem, bár egyszer már megfogadtam hogy antelife csoporttól nem veszek még egyszer telefont. De lehet hogy bepróbálom, max lesz egy paypal refund próbám.
[ Szerkesztve ]
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
SaGa59
őstag
A nem nagyon jöttek ki a talán syswoo hasonló ketyeréjére értendő, amit lassan egy éve ígérgetnek, hogy nemsoká...
Ha lenne két kártyás yota, még 300 dodót is megérne nekem, 5éé már messze fölötte van a tűréshatáromnak.STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing
-
attiati
veterán
oukitel és elephone telókat hol lehet megnyomkodni nagy kínálatban bp-en?
bekapcsolva !
MM-ben voltam eddig -
drr
őstag
válasz attiati #124882 üzenetére
Pl. pingdigital.hu
-
Shia-ko
aktív tag
-
viktorhu
veterán
-
_Hodor_
tag
válasz junkpod #124888 üzenetére
Jó reggelt,
A hétvégén az arénában a "hülye azért nem vagyok" boltban tapogattam (na jó a teszt miatt csavartam kalapáltam szóval nyúztam amennyire egy boltban illik ) az elephone p9000-et.
Lehet, hogy egy kivételes darabot állítottak ki, de nagyon rendben volt az a teló.
De ami a lényeg, aki szeretné az megtudja nézni ott még mindig sztem. -
viktorhu
veterán
válasz _Hodor_ #124889 üzenetére
Az a teszt eleve egy felhasználó által átadott, az időpont alapján valószínűleg előrendeléses, és láthatóan hibás darabbal készült, nem ez volt az egyetlen alkalom, amikor ilyen csapdába belemásztak - nyilván én is odaadhattam volna a hibás umi superemet, hogy jól teszteljék le, de inkább visszaküldtem Kínába A nagy márkáknál is sok gond van az első szériákkal, hát még egy kis gyártónál, főleg így, hogy még a processzor is új típus volt, szóval még az mtk-nál is javában ment a bugvadászat a 6-os android kernel drivereivel. Viszont ez a kis gyártó közzétette a kernelforrást, amit nem sokan vállalnak fel mtk-s chipset mellett, nyomja az update-eket, támogatja alternatív romok megjelenését, és hardveresen is javítja a telefont a kezdeti szériák tanulságai alapján.
-
Snakeiboy
aktív tag
Sziasztok,
Orlodom hogy melyik telefonnak jobb az ejszakai illetve nappali fotozasi kepessege:
1, Letv x600
2, Xiaomi redmi 3 pro
3, Xiaomi redmi note 3 proA ket Xiaomi gondolom ugyan azt hozza kepminosegben, vagy tevedek? Egy ismerosnek kellene a telefon es ra van izgulva a kepminosegre. Leszukitettuk a kort erre a 3 telefonra es ezek kozul az kene amivel a legjobb kepeket lehet lonni. Elore is koszi a segitseget
Miert?????
-
nyisziati
veterán
válasz Snakeiboy #124893 üzenetére
Sajna én csak a Note 2-ről tudok első kézből infót nyújtani, az erős közepes. Kis jóindulattal négyes alá.
A Xiaomikat amúgysem a kamerájukért szeretik.A Letv a Kimovil szerint jobb, bár ott csak a 620-ast hozza. Mondjuk azt a telót multimédiára hegyezték ki, úgyhogy ha erre kell, akkor biztosan jobb.
Annak azért még nézzetek utána, mennyire használható az a teló out-of-box, mert ahogy én tudom, eléggé tele van kínai cuccokkal, nincs benne magyar nyelv, se Google Play.
[ Szerkesztve ]
-
madarasz92
őstag
YotaPhone 2 mik az általános vélemények ? Érdemes megvenni?
-
01andris
tag
Sziasztok.A múltkor már volt róla szó.Ez jó vétel most:http://m.tinydeal.com/en/product/oukitel-u7-plus-55-hd-mtk6737-64-bit-quad-core-android-60-4g-phone-p-161131
-
tahepa
senior tag
válasz madarasz92 #124895 üzenetére
-
senior tag
válasz madarasz92 #124895 üzenetére
Azért tegyük hozzá, nehogy valakit megzavarjon, hogy a YotaPhone 2 NEM dual simes....
Nothing Phone (1) | Samsung Galaxy Watch5 Pro
-
senior tag
válasz madarasz92 #124899 üzenetére
Csak megjegyeztem, nehogy valakit utána meglepetés érjen... Egyébként szerintem is jó vétel, egy pillanatra el is gondolkodtam rajta, de nekem fontos a fotózási képesség is és a teszt alapján abban nem igazán brillírozik. Talán majd a 3...
Nothing Phone (1) | Samsung Galaxy Watch5 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest