- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós kamerák
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Terentius
őstag
Szerintetek jó vétel a Lenovo K3 Note 123$-ért EU-ból?
OnePlus 12 16/512
-
Terentius
őstag
-
beg
veterán
válasz Graphics #113799 üzenetére
Dugi X5 25-ért garival (ma a tecsóban 18 volt).
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Graphics
Jómunkásember
-
tibcsiworld
aktív tag
válasz tibcsi0407 #113796 üzenetére
115euro + 20 max postával 25, az 140, a Leagoo 160+ 30 körül számolható! Bár ott vár vámgyanú is lehet, mert 150 felett van!
Tudnál linkelni ebből az eu lerakatos 5,5-ös telefonokból? Ha olcsóbb, jobb, vám és áfamentes, ... !
-
Mercutio_
félisten
válasz WOT-H-A-C #113793 üzenetére
Az 5,5"-t csak azért írtam, mert mintha abban nagyobb lenne a választék, de méretileg már a V5 is határeset. (Esetleg +1-2 mili hosszban, ha a hátlap íves és így jobban kézbesimul még)
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
tibcsiworld
aktív tag
válasz WOT-H-A-C #113809 üzenetére
Ezt a kettőt csak a gazdagok engedhették meg maguknak!
szerk.:
(#113812) bodrik11A siemens profizmusát ma is visszasírom. Igaz, hogy csak a "C" szériát engedhettem meg magamnak, de abban már volt olyan is, hogy a fel nem vett hívás csörgésének hosszúságát is mérte! (Ebből sok minden kiderülhet.) Sok mai telefonban sincs még meg ez a 15 éves "Siemens funkció"!
[ Szerkesztve ]
-
tibcsiworld
aktív tag
Hová jutott ez a topic. Bezzeg nekem a névrokonomon kívül senki nem ad tanácsot! És most sajna Ő sincs itt már!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz Mercutio_ #113810 üzenetére
Esetleg majd a meizu m5 mini, de nemhiszem, hogy abban lesz b20, sajnos ebben a méretben megfelelőt találni...
(#113811) Vertigo18:
A durva, hogy ma is hibátlanul megy, csak az akksi halt meg, ha fullra töltöm, akkor az első 15 mp es hívást bírja és power off, a 7110-nek meg a sim fedél leszorító fülek törtek le + akku halott, de az is bekapcsol és csak a flip lett rajta cserélve! Ezeket nem 3 évre gyártották.(#113812) bodrik11:
Ha jól emlékszem ez volt az első "színes kijelzős" telefon 4 vagy 16 színnel??
(#113813) tibcsiworld: Nehogy azt hidd! Használtan vettem mindet és kicsit üzltelgettem a telefonokkal. Így több is megordult a kezemben. Akkor tájt vált a mobil a hobbimmá.
(#113815) tibcsiworld : Mi a gondod?
[ Szerkesztve ]
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
DEGU83
tag
Szóval, akkor
vkworld vk700x vagy oukitel U7 pro??
Vagy esetleg valami ötlet hasonló árban?? (doogee x5 még szóba jöhet de ettől kicsi elhajlok)
Igazából egyikről sem találtam kellő tapasztalatot, szoftwareesen nem tudom melyik lehet a megbízhatóbb! -
tibcsiworld
aktív tag
válasz WOT-H-A-C #113816 üzenetére
Gazda úr tanácshiányban szenvedek!
8 magos, vagy erős 4 magos (ha van ilyen)
4G
5 coll, de ahogy látom, nagyobb lesz, mert ebben a méretben kicsi a választék, és 110-120 euro környéke, ahol nézelődök. A névrokon azt mondta, ezért nem kapok jót, de ez az ulefone talán jó! Ajánlott mást, de az drága, és 3 giga ramos! Nah az nekem sok!Olvastam valami pre orderes Roma vagy mit, az is olcsó. Igaz, még nincs!
Meizu M2 Note 16GB ezt találtam, és gondolom itthoni cucc! Szlovák cég! Gond nem lehet! remélem! A "kistesója" csak 4 magos, tehát felejtős!
De találtam eu-s GB, BG és DX weboldalakat! Valaki el tudna igazítani?
Vagy az egyszerűség kedvéért maradjak a meizunál?
Nem győzöm magam átrágni a választékon!
Hilfe!
[ Szerkesztve ]
-
mtibi55
tag
[link] Erre valaki valami érdemlegeset?
-
tibcsi0407
félisten
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz tibcsiworld #113820 üzenetére
A kettőközül mindenképp a meizut venném, de ez én vagyok. Ulefon, Elephone,blueboo,mlais termékekkel kapcolatban még mindíg szkeptikus vagyok és nem ajánlom őket senkinek sem. Ez szigorúan magán vélemény.
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
tibcsiworld
aktív tag
válasz tibcsi0407 #113825 üzenetére
Rosszul tudod, bocsi!
Áfa gyanús. 150 felett + vám gyanús!Köszi Gazda Úr! Megfogadom a tanácsod!
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz tibcsiworld #113833 üzenetére
Szerintem mindketten rosszul tudjatok...
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
DEGU83
tag
Szerintetek melyik legyen? Jiayu F1 emet szeretném már lecserélni....
OUKITEL U7 pro
VKWorld vk700x
CUBOT x12[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
Sziasztok, az egy éves THL T11 telómat érdemes lenne erre lecserélni? Érdekelne vélemény mire számíthatnék, igaz még nincs tapasztalat. Nekem a családban van már kettő darab az előző kiadásokból semmi bajuk.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz fateless #113839 üzenetére
A másiknál is ezt írla: EU Warehouse CUBOT X16 5 Inch 2GB RAM MTK6735 64Bit 1.3GHz 4G Quad-core Smartphone. Igaz itt csak 2gb ram van.
Tulajdon képen a 3gb RAM nincs is szükségem mert semmi játékot nem űzök.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Secretknight
aktív tag
Vettem egy Mstar S700 -at ,35e ft volt.Van valakinek ezzel a telóval tapasztalata?
-
beg
veterán
válasz Secretknight #113842 üzenetére
Én beírnám jobb felül a keresőbe, hátha előbb kapnék választ.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
tibcsi0407
félisten
válasz Secretknight #113842 üzenetére
Ugyanaz, mint a Mlais M7, kevesebb rammal,sz@rabb kamerával, valamint sz@rabb suporttal (bár a Mlais sem ér semmit support terén).
De összességében még így is jó az ár/érték arány. Egy root és xposed után egy kis piszkálással bőven jó telefont lehet kihozni belőle.utdetailing.hu
-
Beni2360
félisten
válasz DEGU83 #113841 üzenetére
CUBOT márka ismeretlen????
Ott fent jobbra a kereső és kb 1690 találatot ad ki a CUBOT szóra.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Beni2360 #113838 üzenetére
Miért lépnél visszafelé?
[Comparison between Cubot X17, THL T11]
Kevesebb szenzor, kevesebb mag, kisebb aksi és gyengécske egyéb teljesítmény.
(Jó tudom, hogy nem az antutu számít, de akkor is)
Csak a 4G ami pluszba megtalálható benne.[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz Beni2360 #113840 üzenetére
Gyártói oldal, akkor most mi a valóság?
Szerk.: Az X17-ben van 3GB
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest