- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
beers
addikt
A LANDVO L500S-ről van valakinek tapasztalata? 67 $-ért egész vállalható EU-ból!
Most látom, hogy az akku 1800mAh, ez nem túl acélos.....
[ Szerkesztve ]
M&N
-
RufuszX
senior tag
válasz beers #113401 üzenetére
Ugyan ez a hardver 7 $ többért papíron erősebb akkuval a Mlais M9 plus. (de ez is harmatos, tapasztalatból mondom).
De amit inkább ajánlok az a Bluboo Xfire, szerintem megéri a felárat. Akkuban mindenképpen jobb mindkettőnél valamint a GPS is sokkal jobb.
[ Szerkesztve ]
-
doongoo
addikt
válasz zedok #113398 üzenetére
A méret eléggé behatárolja a lehetőségeket. Asszonynak én egy ZOPO ZP330-at újítottam. 4,5" a kijelző, van csajos színekben (fehérben) is és amúgy korrekt kis teló (4G képes, Android 5.1, MTK6735, selfie vaku, stb.)
Innen vettem. Csalóka, mert így is Kínából jött (NL Posttal), de átcsúszott simán, azaz nem jött rá sarc pluszban. -
KTU
addikt
válasz beers #113401 üzenetére
esetleg,
Blackview BV2000 vs Bluboo Xfire video [link]
Tegnap tévesen60$írtam, 60 euro, 66,58$,
Vagy Gearbest 74$
DealMachine 64$ [link][ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
Outlander
addikt
És akkor most lehet kidobni újra a telókat? [link]
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
KTU
addikt
válasz Ferike81 #113406 üzenetére
"A lakossági felhasználás erősen behatárolt, de a projekt elsődleges célja nem is ez, hanem a kormányzati, államigazgatási, rendvédelmi, katasztrófavédelmi szervek, illetve az iparági M2M megoldások kiszolgálása."
LTE 450Mhz"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
beg
veterán
válasz Outlander #113405 üzenetére
"Az LTE 450 mobilhálózat az MVM Net által működtetett nemzeti távközlési gerinchálózat részeként elsősorban közcélú feladatokat lát majd el, így közbiztonsági, elektronikus kormányzati, járási hivatalok elektronikus ügyintézési feladatainak ellátásában kap szerepet."
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
-
VeryByte
őstag
Nagyon szemezek egy Bluboo XTouch-csal. Geekbuying-ról vélemény vagy mástól rendelnétek? Honnan várható, hogy esetleg karácsonyig megjön?
"What is the most important thing in a woman?" - "The soul."
-
Outlander
addikt
válasz VeryByte #113411 üzenetére
Sehonnan se....
Gearbesten pl 1800-nál állt a preorder számláló... és az csak az egyik bolt a sok közül...
Mindenhol sima akcióban 148, reviewos akcióban 99$-ért volt kapható... szerinted?Szerintem olyan február végefelé realizálódik a helyzet... addigra a preorderesek is elmondják a hosszabb távú véleményeket..
Ha kicsit vissza olvasol, pont ma volt belinkelve az első review egyike.
-
hevizms
addikt
Üdv urak!
Meizu M2 Note
Xiaomi Redmi Note 2Melyik jobb úgy általánosan?
-
Surda-
őstag
válasz hevizms #113415 üzenetére
Elvileg 24-én érkezik a redmi note 2 pro, szerintem azt érdemes megvárni,esni fog a sima note 2 ára, remélhetőleg
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét!"
-
hevizms
addikt
válasz nimfas #113416 üzenetére
Nekem is olyanom van,Xiaomi Redmi MTK-s.
Nekem nagyon bevált.
Nem nekem kellene,hanem ismerős venne valamit és neki ajánlanám a Xiaomit,mivel nekem nagyon bevált,de ugye itt van ez a Meizu az utóbi időben úgy láttam kedvelt lett.
Amúgy sok kivánsága nincs,annyi hogy 5" vagy alatti legyen lehetőleg és van 50-60000 ft rá.
De nem gond ha 5,5" is lesz. -
hevizms
addikt
Jiayu telókkal mi a helyzet mostanában?
Egy időben nagyon sláger volt.
Most nincs nekik valami jó ár/érték arányú telójuk? -
Surda-
őstag
-
Ájvé
veterán
válasz hevizms #113415 üzenetére
Helio X10 jóval erősebb SoC, az már felső kategóriába van, S410 meg alsó-közép kategóriás (szintetikus teszteken ronggyá veri, de nyilván játékok alatt is sokkal jobb az X10, nincsenek egy súlycsoportban). Mindenben sokkal erősebb a Helio X10, persze többet is fogyaszt, de várható a teljesítmény különbség miatt.
Meizuk nem rosszak, jól kialakított közép kategóriás készülék az M2 és M2 Note is. Redmi Note 2 ezzel szemben Helio X10-el messze a legerősebb SoC-al rendelkező készülék talán 100 alatt (hazai viszonylatban, nem kínai árakat nézve).
Üzemidőben jobb az M2 Note, főleg IGZO panelnak és takarékos SoC-nak köszönhetően, ez az egyetlen előnye a Redmi Note-al szemben. M2 viszont tesztek szerint annyira nem is lett takarékos, így nem igazán tud sok mindent felmutatni a Redmi 2 Pro-val szemben, esetleg az újabb Androidot, még kamerája se jobb, hiába 13 Mpixeles.
Ez mellet mindkét Meizunak a második sim helyére megy a micro SD kártya is, ez is szempont. -
doc
nagyúr
-
adoks
aktív tag
Hétfőn megérkezett a TCL 3S M3G a Gearbesttől. Kicsit próbálkoztam a gyári rommal, aztán inkább feladtam. Rootoltam és ment rá egy CM.
Egyelőre full pozitív a véleményem róla. Szerintem elég gyors is, akksiról még nincs túl sok tapasztalat. 41500-ra jött ki postával eu raktárból. -
Outlander
addikt
Ez az Umi Rome is érdekesnek tűnik, bár a színre kicsit bu.is...
-
gipsztigris
addikt
válasz aytukabozs #113430 üzenetére
Igen! A hátulját könnyebb megcsinálni ívesre. A "jólvanazúgy" kategória győztese.
[ Szerkesztve ]
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
Secretknight
aktív tag
http://www.coolicool.com/stock-in-europe-gionee-elife-s55-mtk6592-17ghz-octa-core-50-inch-amoled-fhd-screen-android-44-3g-g-42366?currency=BRL
Egy éve ölni tudtam volna egy ilyenért,ezzel a tudással,ennyiért !!! (kb. 37e ft) .Akinek volt super amoledes telója ,az tudja mit jelent.És a soc benne még mindíg nagyon erős,szerintem ,gorilla glass,jó kamera...hm
-
Secretknight
aktív tag
-
Secretknight
aktív tag
válasz sexymusprime #113434 üzenetére
A képeken a sim kártyáknál " sim micor" ,ez valami új szabvány , vagy új feature.
-
nemalevente
csendes újonc
Sziasztok melyik telefont vennétek a kettő közül?
-GIONEE ELIFE S5.5 140$
-UMI ZERO 170$mindkettő eu raktár....illetve várható kínai telóknál is black friday akció?
[ Szerkesztve ]
-
P.Gabi
csendes tag
Üdvözletelm.
Anyumat szeretném meglepni egy telefonnal karácsonyra vagy korábban már.
- Árkategória. 30 000Ft.ig/körül
- Új Készlük- Jöhet tipp az itthon kapható készülékek közül is de a külföldi se probléma, ez esetben viszont lehetőleg olyan amit esélyes hogy EU raktárról megtudnék vásárolni és megoldható az utólagosan hogy magyar legyen, ha gyárilag nem tartalmazza.
- Hosszú távra jelenleg egy Samsung SGH csúszkás készüléke van(ideje már cserélni)
- Alapjáraton telefonálásra és normál hétköznapi felhasználásra lenneKi mit ajánlána ezen feltételek mellett?
Előre is köszönöm a válaszokat
-
RVR400
veterán
válasz Secretknight #113432 üzenetére
Azért a 6592-höz a FullHD sok szerintem, a SAMOLED meg nekem pl nem jön be, meg sok embernek sem. Ráadásul csak Android 4.4, és 40 körül azért már van bőven választék 5"-ban.
-
zolipapa66
tag
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz RufuszX #113445 üzenetére
GYhájj.... Akkor az kiesik! Valamiért 35-37k rémlett, hogy annyiért hozzák. Én sem vagyok lexikon!
b0bcat: Jaja, minket idáig elkerültek a tulajok, vagy csak nem ide írtak mert látok ott pár ismerős arcot is...
[ Szerkesztve ]
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
RufuszX
senior tag
válasz P.Gabi #113437 üzenetére
Egyébként, ha a magyar gari annyira nem fontos, akkor van még pár lehetőség:
Bluboo XFire EU raktár, szállítással 86$
DOOGEE Y100X szintén EU, 82$
Hölgynél a forma sem mindegy és abban az X5 pro nem egy bajnok. (A családba én is ezért nem azt vettem hanem Xfire-t)Mindkettő olyan 25k alatt kézben van Magyarországon.
[ Szerkesztve ]
-
krisi047
aktív tag
Sziasztok!
Ha csak a kamera a szempont, a Redmi Note 2 és az M2 Note közül melyiket választanátok? Ezen belül is elsősorban a vaku nélkül, kevés fénynél készített képek az érdekesek, és az exponálás sebessége.
Illetve olvastam, hogy a Redmi akkuját nagyon eszi a MIUI 7, ezen várható számottevő szoftveres javítás vagy ez a hardverelemeknek köszönhető?
Köszi!
-
RVR400
veterán
válasz gipsztigris #113441 üzenetére
Valószínűleg pont az, amiért Neked tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest