Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • oncsi

    őstag

    Sziasztok!
    Tudom talán kicsit OFF a téma, de elgondolkodtam, hogy mire lehetne használni egy régi de müködő telefont (nekem van több X8, mini, samu stb)
    Kidobni nincs hangulatom, akkor mire lenne jó?
    Mindenek előtt szükség volna egy progira amivel lehetne pár dolgot autómatizálni. Pl. kellene egy olyan progi, ami rácsengetéskor, pár csengés után bontja a vonalat, de bekapcsol valamit a telefonon. Ez lehetne a vaku, vagy csak a kijelző, vagy amit lehet vezérelni. Ezzel már lehet vezérelni bármit, és megfelelő hívásszűrés után meglehetős biztonsággal használható is lenne. Ezzel meg is volna pl egy autóriasztó be-ki kapcsolása, motor blokkolás, gps pozicio mérés, utastér video vagy fénykép felvétele, vagy közvetlen kihangositva beszélni lehetne a nem várt közönséggel.
    De csak így éjszakai gondolat ébresztőnek írom, mert épp ilyesmit kerestem a neten, és bizony 100e jó Magyar forintért lehetne a kb ezt tudó készüléket megvenni, (beszerelés nélkül) miközben itt van egy telefon a kezemben, ami kis agytornával, meg némi technikai érzékkel erre alkalmassá tehető. De amúgy meg eladhatatlan hulladék.
    Bocsi
    ON

    [ Szerkesztve ]

    Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél

Új hozzászólás Aktív témák