- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
cynric
tag
Shingen, tjb007 köszönöm!
Garancia szempontjából milyenek a Lenovo, Alcor, Asus, LG, Samsung, Acer tabletek? Van amelyik kerülendő? (edigitalból lesz a tablet) Lenovoról rosszakat hallottam. Válaszotokat előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
7lövetű konyhakés
-
echterion
nagyúr
Sziasztok!
Milyen androidos lejátszót, illetve codek pack-ot ajánlotok 1080p filmek lejátszásához? A lányom Onda V975-ös tabletjéhez kelene olyan lejátszó, ami minden visz, mint a piros hetes.
Van egy-két meséje, amit sajna nem játszik le.
Előre is köszi a segitséget.******
-
csendes
őstag
-
cynric
tag
válasz nextman #62203 üzenetére
Vettem már rendes boltban gépet és a Lenovo saját szervízét kellett megkeresnem. Nevet nem mondok. Ez akkor Lengyelországba szolt és 5 nap alatt megjárta, teljesen korrekten. Azóta Magyarországon van, azt hiszem a Telemaxnal, amire nem szoktak jót mondani, utoljára olyan fél évvel ezelőtt néztem utána.
Ez remélem azóta változott, azért kérdezem!
7lövetű konyhakés
-
-
Bobó_20
aktív tag
válasz -Faceless- #62199 üzenetére
Csak jóindulatú megjegyzés akart lenni, nincs jó tapasztalatom refurbished cuccokkal Persze ettől még lehetnek jók, és csak én vagyok szerencsétlen
[ Szerkesztve ]
-
zyndar
tag
Sziasztok,
egy egyszerű tabletet szeretnénk vásárolni, Galaxy Tab 2-t cserélünk le. Internetezésre (mobilinternet és wifi) és filmnézésre, valamint nekem esetenként GPS-ként kellene. A Galaxy Tab 3 és az ASUS MeMO Pad ME176CX közül melyik lenne megfelelőbb? Illetve a kihasználtság ismeretében: jelentős a különbség a Galaxy Tab 3 és a Lite verzió között?
Köszi a válaszokat.
-
csendes
őstag
válasz echterion #62207 üzenetére
Pontosan mi az a formátum, amit nem játszik le a VLC for Android [link]? Ha csak néhány ilyen film van, azokat asztali gépen esetleg át lehet csomagolni vagy kódolni olyan formátumra, amit már le tud játszani.
Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.
-
Frosttide
tag
Sziasztok!
Azt a feladatot kaptam, hogy egy 10 éves gyereknek válasszak tabletet, mivel az előző garanciavesztés mellett tönkre ment (töltőcsatlakozó besüllyedt).
Alábbiak közül melyiket "ajánlanátok"?
Samsung Galaxy Tab 3 7.0 Lite Value Edition (T113)
Acer Iconia Tab B1-770 (NT.LBKEE.002) 7" 16GB
Asus MeMoPad 7 ME7000C-1A005A 8GB
Lenovo A7 (59-410282) 8GB Wifi tablet
Mint látható az árküszöb 30 ezer forint, elvárás és netezés, skype és játék, ezekre kellene. Mivel az előző (általam javasolt), a mechanikai hiba előtt tökéletesen működő Wayteq le lett sz.rozva az eladó által, ezért én nem fordítanék nagy erőfeszítést a keresgélésre.
Viszont ha van valami, ami ilyen árkategóriában bestbuy, akkor a javaslatokat szívesen veszem (itthon kapható, új, magyar garanciával rendelkező termék jöhet szóba, amire köthető extra garancia is).
Köszönöm előre is.
[ Szerkesztve ]
-
-
arminlok
senior tag
Pár napja kérdeztem tőletek 10 colos tabletröl. Na ez most módosult 8ra (barátnőm rájött, hogy akkora kell neki...) A keret 40 ezer, itthon vennénk meg Tudnátok valamit ajánlani így is? (Ha pár ezressel több de sokkal jobb akkor az még belefér.)
[ Szerkesztve ]
-
keszo
őstag
válasz pècsimunkás #62162 üzenetére
Újabb bizonyíték az android kiforratlanságára, nincs wifi rajta. Egyszerűen nem lehet kiválasztani semmilyen hálózatot. Windows alól netezek most is.
más
olyat csinál most a google-nál a tab, hogyha a keresőbe elkezdek írni akkor feldobja a virtuális billentyűt de az első betű lenyomása után kiugrik belőle (bezárja)
csak úgy marad fenn ha én nyitom meg az óra mellőlAttila
-
pècsimunkás
addikt
Èrdekes , androidnál rendben van a wifi - m . Otthon is , ès itt kint nèmetben a telefonomról is osztottam a netet a tablet felè . Semmi gond !
A másik felvetèst sem tapasztaltam !Csak az akksi problèma ne volna ...
A fóliáról is ìrhatsz , ha kipróbáltad .
SD - t raktál bele ? Itt kint kicsit könnyeb helyzetben vagyok , 22 euró , egy normális microSD kártya .Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
pècsimunkás
addikt
Most kipróbáltam , ha középen kezdem el begépelni , tényleg eltűnik a billentyűzet . Ha fent ,akkor nem . De szerintem ez nem tablet függő . Engem nem zavar , rányomok lent a billentyűzetre , és kész !
Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
CharlieDrop
veterán
Sziasztok!
én nem annyira tablet vásárlásban kérnék segítséget, hanem az után érdeklődnék, hogy valamelyikőtöknek nincs-e infója véletlenül a MediaTek MT8151-es SOC-ról valami infója? A MediaTek oldalán nem találtam semmit
Köszi
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
keszo
őstag
válasz pècsimunkás #62223 üzenetére
Megnéztem a fóliát, sajnos nem jó mert az airen ezekszerint 2-3mmrel nagyobb és kb. 1mmrel szélesebb a kijelző körül a keret ha maga a kijelző ugyanaz.
Van bene egy 32GB kingmax kártya ezt mindkét op.rendszer jól kezeli.
Attila
-
tjb007
nagyúr
válasz arminlok #62220 üzenetére
WayteQ xTAB-8X, Lenovo A8 (A5500)
(#62221) Debilon
Az a 4GB nagyon kevés lesz, főleg a 4.4-es Android mellett, aminél nincs lehetőség (vagyis van, de csak rootolás után) SD kártyára áthelyezni az alkalmazásokat. Folyamatosan sírni fog a rendszer a kevés hely miatt, szóval én nem ajánlom.
(#62225) CharlieDrop
Az MT8151 az MT8392 (ami a 6592 tabletes verziója) baseband nélküli, tehát Wi-Fi only változata.
Ne kérdezed és ne is keresd a logikát a MediaTek számozásában.[ Szerkesztve ]
-
-
cidalain
veterán
Elnezel aprora, keresel 35-ert tableteket ami megfelel a specifikacioidnak.
Visszajossz, betolod a linkeket, aztan majd a hozzaertok megmondjak melyiket erdemes megvenni.
Hiaba mondanank hogy ilyet meg olyat vegyel hasznaltan, ha epp olyat nem arul senki, vagy nem annyiert.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
RexpecT
addikt
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tablet vásárlásban.
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző?
10 col körül gép legyen
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
Új
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció?
Itthon
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.)
Játék, és internet
■ Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? Lehetőleg konkrét összeget adj
60 ezer forint.Sim kártyahely nem kell bele.
-
Sanchez997
csendes tag
Sziasztok!
Tabletet keresek az alábbi paraméterekkel:
10 hüvelykes legyen.
Újat szeretnék.
Itthonról szeretném megvenni, extrém jó ajánlat esetén szóba jöhet külföld is.
Filnézésre, internetre, játékokra (Heartstone stb),használnám, kb ebben a sorrendben. Nem ez lenne a gaming eszköz.
Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? Kb 100-120 ezer maximum.Samsung Tab S 10.5 öt nézegettem. A kérdés hogy ennél van e most jobb vétel ebben az árkategóriában. Ha igen akkor mi?
Előre is köszi a segítséget. -
tjb007
nagyúr
válasz Sanchez997 #62242 üzenetére
Hamarosan érkezik majd a második generáció a Tab S-ből, de az már 4:3-as lesz és a 100-120-ba sem fog beleférni. Ha két hónapot nem is, de három hetet mindenképpen érdemes várni. Akkor tarják Berlinben az IFA-t, több gyártó is itt mutathatja be az új modelljeit.
-
CharlieDrop
veterán
sziasztok
tegnapi kérdezősködés után kb kettőre szűkítettem a tab választást:
Acer Iconia B1-830
vs.
Asus MemoPad HD8kb. egy árban vannak, az Asus inteles...
Ki melyiket választaná, és miért?
Elsősorban 1-2 játék lenne a cél, illetve média fogyasztás, zene, film
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
cidalain
veterán
válasz CharlieDrop #62244 üzenetére
En Acert vennem:
Proci, hattertar jobb foleg amire szeretned hasznalni.
Ar rosszabb.
Gari ugyanannyi 2 ev, ami jo (edigital szerintn ami meglepett mert acer csak 1 evet szokott adni)[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
echterion
nagyúr
válasz tordaitibi #62211 üzenetére
Köszi, már szedem is.
(#62216) csendes: Valami MKV, nem igazán értek hozzá. Majd holnap vagy utána kipróbálom a fenti linken lévő pack-ot, remélem, az jó lesz.
-
Meridius11
aktív tag
Koobe X8 Slim Nav&Call ajánlott típus 24k-ért, vagy inkább Lenovo A7-10? Böngészésre/ebookra kéne, fontos a gyors, gördülékeny rendszer és az elfogadható akkuidő.
[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
válasz CharlieDrop #62244 üzenetére
Még egy voks a B1-830-ra.
(#62249) Meridius11
Inkább az A7-10.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest