- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
lilianakov
csendes tag
Köszi a válaszokat! Az LG GPad 8.3-mal szemeztem is egy ideig, csak arról meg azt mutatták ilyen összehasonlító videókban, hogy azon meg olyan szürkésebb-sárgásabb a fehér, mint a Samsungokon.
És mi a véleményetek a kínai tabletekről? Sokat megnéztem már, és ezt találtam,ami számomra nagyon szimpatikusnak tűnik a maga 50 ezres árával. (Az amazon.de-n is meg lehet rendelni, és ha jól tudom, ha onnan rendelünk akkor nem kell vámot fizetni, mert EU-n belül van, ugye?)
TECLAST P90HD 8.9" Ultra Retina Screen
Product Features:TECLAST P90HD 8.9 inch Ultra Retina IPS screen Android 4.4.2 RK3288 Quad-core 2GB 16GB Tablet PC
Supports Bluetooth, WiFi, WiFi hotspot, Miracast, HDMI,10/100M Ethernet LAN, external 3G USB Dongle, OTG expansion function and gravity sensor function
Bluetooth version 4.0 for data transferring
2MP front camera and 8MP back camera with LED flash light
10-point multi-touch capacitive touch screen for convenient operation
Playback 720P, 1080P HD, 2160P,4K video
Supports APK format applications & game, such as Play Store, Gmail
Built-in TF/ Micro SD card slot and reads max 32GB TF memory card
Built-in 7000mAh rechargeable lithium batteryItt van a bővebb leírása: [link]
Itt pedig bemutató videó róla: [link]
Mi a véleményetek? Köszi!
-
rObika8802
aktív tag
Üdv!
Na ma vettem meg az LG G Pad 10.1-et nagyon tetszik es igy lassan a nap vegere azt tudom mondani,hogy jo valasztas volt
Köszönöm a segitő infokat!!!!!!!)
.-.-.-.-.-.-.
-
melan
senior tag
válasz lilianakov #55298 üzenetére
Én is Lg G-pad 8.3 akartam venni, de most már nem kapok sehol feketében normális üzletben 70 alatt... Ezért került a képbe a Samu 8.4 -ese(i). Ebből elég lenne nekem a pro is, de nem merem megvenni a gari meg az átverések miatt. Az s-re is futja a pénz, ma meg is néztem az MM-ben. Nekem kicsit nőiesnek tűnik, főleg az arany szegély miatt (akinek pro van, megírhatná, hogy annak is van e "csicsa" szegélye, sajna nem tudom megnézni élőben sehol). Most győzködöm magam, hogy az S-nek jobb lesz a supportja... talán meg is rendelem holnap.
-
lilianakov
csendes tag
Én is Media Markt-ban néztem meg a Tab S 8.4-et, és egyből beleszerettem a kijelzőjébe (és a kinézetébe is, mivel én nőci vagyok ).
Tesztek alapján is nagyon tetszik... láttam egy boltot, ahol 88.900-ba kerül. Itt: Samsung Galaxy Tab S 8.4 Tianium Bronze
Megbízható ez a bolt szerintetek? Az árukeresőn csupa pozitív visszajelzés van róluk. A garanciánál azt írják, hogy minden általuk forgalmazott termékre a gyári garanciát adják.
De akkor hogy lehet ilyen olcsó? Amikor máshol 100-105e Ft körül van. -
Milka 78
nagyúr
válasz lilianakov #55306 üzenetére
Write only? Fent írtam már a Light Box,1 év gar,1+1 év gari és társairól.Ezek szürke importos termékek aminek a garanciája megkérdőjelezhető,de legalább is nem egy 2 év gyári garis szint.
[ Szerkesztve ]
-
lilianakov
csendes tag
-
ClioRS
őstag
válasz lilianakov #55308 üzenetére
Egy telefont megér szeritem
Egyébként az oldal hasonlít a www.bemutatoterem.net oldalra, lehet, hogy van köztük kapcsolat, ott meg gyári garis cuccokat árulnak tudtommal. Ott mondjuk 90.900-ért van listázva.
[ Szerkesztve ]
-
Hauptmann
addikt
Sziasztok,
Érdeklődnék, hogy az Alcor Q881M-ről mi a vélemény? Érdemes megvenni, vagy inkább várjak a Wayteq 8X-re, vagy esetleg vegyem meg a kisebb 7X-et?
-
ClioRS
őstag
-
kiki22
senior tag
Sziasztok!egy olyan kerdesem volna mi az az ar amiert mar telefonalasra alkalmas sim kartyas tablagepet vagy phabletetlehet kapni?par tipust is ha tudnatok ajanlani jolenne .koszi elore i
[ Szerkesztve ]
-
csendes
őstag
válasz kiki22 #55313 üzenetére
Az 5,5" kijelzővel szerelt okostelefonokat már a phabletek közé szokták sorolni. Mekkora méretre gondoltál? Milyen kijelző felbontásra?
Az olcsó kategóriában az Auchan-ban árult "Lazer 6.0" 6" IPS kijelzős, képernyő felbontás 960x540, 512 MB RAM, az utóbbi több alkalmazás párhuzamos futtatása esetén kevés lehet.
7" 1024x600 IPS kijelzős, négymagos, 1 GB RAM kb. 30 ezerért van, például két teszt: [Alcor Q787I][Wayteq XTAB 7X Quad]Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.
-
Brada:D
tag
Hello
Szerintetek melyik tabletet vegyem:
-Sony Z3 Tablet Compact
-Samsung Galaxy Tab S 8.4
Nem tudom eldönteni én igazából a Sony fele hajlanék ,de érdele,hogy ti mit gondoltok.Okosabb úgy leszel, ha okosabb ellenféllel játszol!
-
kiki22
senior tag
válasz csendes #55314 üzenetére
Koszi.ranezek.igazabol nincs konkret ar csak nemjol fogalmaztam.olyan gep kell amivel lehet telefonalni az egy biztos pont.a lenyeg ,h rendesen gordulekenyenyen mennyenek a dolgok rajta.netezesre hasznalnam telefonalason kivul.szoval nem kell 20000 res gep ha akadozik minden rajta akkor inkabb legyen egy 40000 res.de tulzasokba se akarok esni,mert kulfoldon dolgozom es addig amig utazok tudjak mit kezdeni magamal.mert ugye a roamingolas magyar kartyaval halal meg meg plusz netre is elo kell fizetni.kint meg kapok 15 euroert 2000 perc,sms,mb os csomagot.
-
Lupi00
tag
Most figyeltem meg jobban a voda ajánlatát. Szerepel benne egy samu gala tab s 49000+2 év 5000. Na az megy 35000 körül az antutuban. Annàl a proci 1.3-1.9GHz igen jól hangzik. Vélemény? Szerintetek ér annyit?
Gelesztaember
-
melan
senior tag
Végül még néhány tesztet megnézve rábeszéltem magam az S 8.4-re. Ami a pro ellenében döntött végülis az a memória volt. Az S-en minden kilőve 1,7 Gb szabad RAM volt, ami ugye a 2 Gb-nyi Pro-s memből elenyésző maradna, mivel a rendszer ugyanaz. Ehhez még a biztonságosabb bolt és a garancia, nem beszélve a kijelzőről. Remélem nem bánom meg
Karácsonyra meg a gyerkőcnek kellene egy (7 éves) eddig a sokat ajánlott Wayteq 8Q a kiszemelt, de pár ezresel mehetne lejjebb az ára (az asszony sokallja a 32őt). A Concorde VIVO-ról van véleménye valakinek? AZ igazi egy Slim lenne, (az van a feleségnek) de azt már nem tudom beszerezni...
-
NoMagix
addikt
-
Milka 78
nagyúr
válasz NoMagix #55321 üzenetére
Láttam.Szerintem bűn nagy monitor,míg a felbontás relatív alacsony.Ekkora méretre szerintem alap az FHD,de az soc nem bírná a tempót (szerintem ezt sem).Az Amlogic proci a 2 magvas RK párja nagyjából,de a Mali400MP2 bűn gyenge.
Elhelyezni sem tudom igazán a gépet,hogy mire szolgál.Ennyi erővel összedobok egy AM1-es HTPC-t és kukázok hozzá egy 19-es monitort.Az is elfér egy Tesco-s szatyiba és kenterbe veri erőben,miközben ha ügyi vagy az is megáll 60-70-be. -
Hauptmann
addikt
Nem tudjátok, hogy az Alcor Q881M-et lehet telefonként is használni?
-
Milka 78
nagyúr
válasz tjb007 #55324 üzenetére
Kioszk?Na látod arról fogalmam sincs,hogy mi... információs panel?
Az MP4-hez mérten is gyenge aminek az FHD is overkill.
Ha a fent említett Kioszk valami információs terminált jelent akkor okés,de mint egyszeri felhasználónak,hordozni túl nagy,olvasni alacsony a felbontás,játszani bűn gyenge,filmet nézni meg olcsóbba motyót is el tudok képzelni.Ftomm : No para,egyre jár az agyunk,mert én is kiszaszeroltam,érdekesnek tartottam,de az soc számomra bűn gyenge.Muternek a Prestigio Tabját egész jól mozgatja ez az soc,de az 1024x600-as panellal van házasítva.
[ Szerkesztve ]
-
slemo
tag
Hali
Egy kis segítség kellene. Ismerősöm szeretne venni egy tabletet, de nem nagyon ért hozzá (ahogy én sem)
max 35 ezer lenne a keret rá.
7" lenne az ideális, de a 8" sem kizárt. Az esetek nagy részében netezésre lenne használva.
Viszont jó lenne ha filmet is tudna nézni rajta meg játszani (popcap game)
Segítségeteket előre is köszönöm.A Mindenség egységes. Minden egy. A különbség csak látszat.
-
tjb007
nagyúr
-
-
ladlac
tag
Üdv! LG G Pad 8.3 és Sony Xperia Tablet Z közül melyiket érdemesebb venni? Leginkább hardver és kijelző összehasonlításban érdekel a dolog. Inkább a nagyobb kijelző felé húzok, de ha jól tudom a Sonyban található Snapdragon 4 Pro 2012 végi, meg a kijelzője sem IPS.
-
Gasszi
csendes tag
Sziasztok!
A közeljövőben szeretnék egy táblagépbe befektetni. Mit tudnátok ajánlani?
Amit fontosnak tartok megjegyezni:
- főleg internetezésre szeretném használni
- 30-40 ezer a max. amit rááldoznék
- a kijelző mérete 7-8 inch, és lehetőleg IPS
- a gyártó lehetőleg ne noname legyen (pl.: lenovo, hp...stb samsung kizárva)
- valamint az akkumulátora se legyen gyenge.Előre is köszönöm!
-
csendes
őstag
válasz ladlac #55333 üzenetére
Nagyon jól leírtad, Xperia Z helyett Z2-t érdemes venni, ha 10" kell. Ha 8", akkor lehetett volna Z3 Tablet Compact.
Hardveresen a G-PAD 8.3 CPU (Krait 300) erősebb a Tablet Z-nél (Krait 200). GPU ugyanaz. A kijelzőt meg meg kell nézni egymás mellett, oldalról is; elvileg az IPS nyilván jobb.Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.
-
mr.tamasbiro
őstag
A következő kérdésem lenne:Az összehasonlításokból melyik lenne jobb vétel?Netezés,facebook lenne főleg és kevés játék lenne rajta.
Valamint az a kérdésem,hogy az UTOO pad 8 colos az miért drágáb eredeti áron?Csak a képernyő méret miatt?http://www.edigital.hu//Tablet-e-book-navigacio/Tablet/WiFi-tablet-c26648.html?cat=26648&manufacturer=&pagenumber=2&limit=24&orderby=view&order=1&oldies=0&dosearch=0&search%5Btxt%5D=&cat=26648&categoryList%5Btxt%5D=&pagenumber=0&limit=24&orderby=price&order=0&oldies=0
http://www.edigital.hu//Tablet-e-book-navigacio/Tablet/WiFi-tablet-c26648.html?pagenumber=1&limit=24&orderby=price&order=0&oldies=0&dosearch=0&search[txt]=&cat=26648
-
ClioRS
őstag
válasz mr.tamasbiro #55337 üzenetére
Nem jó linkeket tettél be. Nekem legalábbis a kínálat 1. és 2. oldala jön be, nem összehasonlítás.
Egyébként meg használd alul a Link gombot, úgy kicsit szebb a végeredmény
-
törölt tag
Sziasztok! Karácsonyi tablet vásárlás előtt állok, mit tudnátok ajánlani a következő paraméterekkel: 7-8 col, 50 ezer ft, játék internetezés. Én LG gpad, samsung galaxy tab 4 illetve asus típust néztem, ezekről vélemény? előre is köszi!
-
Kozs
tag
Sziasztok!
Tablet vásárlás előtt állok. Munkahelyen használnám,mivel elég unalmas... 6-7 órát töltök unatkozással,szóval elütni az időt tökéletes lenne. Valamint nem utolsó sorban tanulmányaimat is végezném rajta. Wifi van,és csak azon is használnám.
Szóval a lényeg számomra az lenne,hogy minél nagyobb legyen,nem kell kézben hurcolva használnom,kényelmesen leülve,megtámasztva/kitámasztva fogom tudni használni. A másik,hogy nem szeretem a műszaki cikkeimet 2 havonta lecserélgetni,szóval legyen időtálló,mind hardwareileg,mind minőségben. Kikapcsolódásként 3-4 óra játék bele fog szaladni naponta. Telefonon Real Racing 3,San Andreas szokott döcögni,ezek a tabon is jo lenne ha fullon mennének.
A kiszemeltjeim Samsung galaxy s 10.5,valamint a Sony tab Z2-ön gondolkodom.Soha nem volt még Apple termékem, miben tudna többet nyujtani egy Ipad Air?
Köszi előre is
Olyan nincs,hogy valami nem sörnyitó
-
mr.tamasbiro
őstag
Az a kérdés akkor megint,hogy:
Főleg netezésre lenne és kevés játék lenne rajta. -
ClioRS
őstag
válasz #12928000 #55339 üzenetére
Asusból inteleset nem ajánlott venni, ha játszani akarsz. Erősnek erős, viszont nem lesz mindennel kompatibilis. Én az LG-tválasztanám.
(#55340) Kozs
Mindkettővel jól járnál, a Z2 egy régebbi típus, a Samsung meg újabb.
Szerintem semmiben nem nyújtana többet az Apple. Talán gördülékenyebb a rendszer, de itt tényleg apró mikrolagról beszélünk, ami majdnem minden Androidos cuccon jelen van, iOS-en meg nem szokott lenni.
(#55341) mr.tamasbiro
Még mindig az összes tab jön be, nem az, amit kiválasztottál összehasonlításra. Árban mennyi a max? Képernyőméret?[ Szerkesztve ]
-
ladlac
tag
válasz csendes #55335 üzenetére
Sajnos az már több, mint amennyit szánok rá. Közben azért olvasgatok, a Sony kijelzőjét is nagyon dicsérik. Hardverben mekkora a különbség a két tablet között? Elsősorban a mindennapi gördülékeny használat a lényeg (menü, böngészés, videofájlok lejátszása, pdf olvasás), a játék várhatóan másodlagos lenne. Vagy az LG hardvere lényegesen időtállóbbnak tűnik?
-
Shingen
addikt
válasz mr.tamasbiro #55343 üzenetére
Ha kicsit olvastál volna rájöttél volna
De Wayteq Xtab 8Q best buy風林火山
-
ClioRS
őstag
válasz mr.tamasbiro #55343 üzenetére
Wayteq 7Q, 8Q, Lenovo A7, most akciós a Prestigio MultiPad 2 Pro duo 7.0, talán még azt venném ide. Bár arról nem sok infó van, így adatlapról nem tűnik rossznak.
Ha 4:3 arányú kijelző kell, akkor meg BeeX Mini Bee vagy DPS iQ8.
Az UTOO Pad M80E-ről semmit nem tudok sajna.
A többi nem IPS kijelzős, amit én nem választanék, mert valószínűleg invertálódni fog, ha nem pontosan szemből nézed. IPS-nél azért nem szokott ilyen lenni.
(#55344) ladlac
Nincs óriási különbség köztük, nem fogsz rosszabbul járni a Sonyval.
[ Szerkesztve ]
-
Ice&Lime
veterán
Srácok! Ha valakinek nincs otthon wifi-je és csak mobil-nettel tud táblán netezni, akkor azt ugye meglehet csinálni, hogy bevezetteti az adsl-t otthonra, majd ráköt egy routher-t és úgy azon kapcsolódik a netre a táblával, (és akkor már lesz wifi kapcsolata)?.
[ Szerkesztve ]
-
Bendi26
csendes tag
Sziasztok
Mi a véleményetek erről tabletről: Alcor Access O719R ?
2 gb ram,16gb rom,8mp-2mp kamera,8 magos 1.7ghz processzor,3g,dual sim foglalat,
Extreme digitalnál venném ahol 59990 Ft
Megéri az árát vagy van ebben az árkategóriában jobb választás? ( 8 colos tab kicsit jobb lenne )
Köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad 8th. 128GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p3812
- iPad Pro M2 11" 2026.03.30 Apple jótállás névre szóló számlával
- iPad Pro 12.9" 512 GB Wi-Fi Space Grey + Pencil 2 + Magic Keyboard garanciális
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 11"
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest