Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • b.

    félisten

    válasz Alogonomus #51560 üzenetére

    Sajnos még nem láttunk DXr 1.1 játékot, csak a Minecraft kapott béta verziót belőle. Én a 2070 kártyámmal simán végig toltam a Contorl és Metrot bekapcsolt RT vel. DLSS nélkül, kisebb kompromisszumok voltak.
    Egy 2080 super sebességű 3060 Ti/Rx 6700 továbbfejlesztett RT magokkal jó és használható lesz , természetesen kompromisszumokra reméljük szükség lesz. A "reméljüket" arra értem, hogy nem optimalizálatlan szar lesz mint a WD, hanem valóba kihasználják a lehetőségét az RT nek és az új kártyák TFLOPS nagyságának.( egyébként WD ben az Ultra RT már jól néz ki)
    Ezt a DLSS/ DirectML dolgot meg fogadjátok el , hy van és szükség is van rá.Egy bekapcsolható opció ,nem kötelező használni. Mind az AMD mind az Nvidia terén főleg a kisebb kártyáknál, mint a 6700/ 3060 egy nagyon jó opciós lehetőség, kitolja a kártyák használhatósági életartamát ami a mostani árak mellet nem elhanyagolható opció, hogy 2 vagy 3 évig használhatsz egy 2- 300 ezres kártyát.

    [ Szerkesztve ]

    "A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

Új hozzászólás Aktív témák