Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • smkb

    őstag

    Power Tune-hoz :

    "
    Soll heißen, es ist gut möglich das ihr die HD6970 mit angezogener Handbremse und damit nicht mit der maximal möglichen Leistung bencht.
    Wäre nett wenn ihr ein paar Screenshots der Powertune Funktion machen könntet in der man die Einstellungen sehen kann, falls das überhaupt bei der Treiberversion schon möglich ist

    Itt azt veti fel a srác, hogy nem lehetséges e, hogy a power tune amolyan kézifékként be van húzva, és így nem a lehetséges maximális teljesítményt mérte, és hogy jó lenne pár szkrínshot ahol látni lehet power tune kapcsolási lehetőséget, amennyiben a meghajtóverzió lehetővé teszi.

    Erre a válasz a gondolom ma estére már világhírre szert tevő Ducati750SS töl:

    (I)"Hört sich schon logisch an, aber wie gesagt, die Karte läuft während der Benches auf 880mhz und 99% Last. Und wenn man sich meine Verbrauchswerte anguckt, muss die auf voller Leistung laufen."(/I)

    Vagyis a kártya a benchmarkok alatt 880mhz-en 99% terheléssel futott, a felvett teljesítményértéket is nézve teljes sebességen ment. Korábban írta a mért fogyasztás eredményeket, ahol megjegyzi, hogy a 331 wattot mért az említett terhelés mellett a HD6970-el, ahol az alulfeszelt GTX480-al 324-et, és az alulfeszelés kb 50 watt minuszt jelent a GTX480-as rendszernél.

    Ezek alapján, ez a kártya full sebességen mehet 250w környékén, vagyis nincs benne fék.

    Egyébként 80.80-as drivert használnak.

Új hozzászólás Aktív témák