Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Menthirist

    veterán

    válasz Malibutomi #11677 üzenetére

    no igen. különösen kiemelve a hűvös és keveset fogyasztó jelzőt, ami bámulatos milyen gyorsan "igény" lett a 900-as széria megjelenésével, előtte, amíg nem volt ekkora különbség a fogyasztásban (vagy amikor az nv fogyasztott szarabbul), messze nem volt ilyen fontos. Most hirtelen mindenki rájött hogy néma kártyát akar, meg hirtelen feature lett, hogy leáll a venti idle-ben (miközben a gép többi ventije persze ettől még duruzsol).

    driverek terén is mennyiszer kaptam már érvként 6-8 évvel ezelőtti sérelmeket.

    Az elitizálásnak meg nem lehet elég nagy jelentőséget tulajdonítani. Lásd 60-80 ezer fölötti intel procik voltak itt is a szavazatokban. Jobb az intel procikban? persze, nem is kicsit. Ugyanakkor az is tény hogy egy fele annyiba kerülő procival is vígan el lehet játszani, megy a sírás hogy drágák az alkatrészek, de azért mennyi embernél ott volt az i7, meg a haswell és feletti generáció.

    Továbbra sem azt mondom hogy az amd a legjobb, az istenkirály és sosem lesz már jobb náluk. Azt mondom hogy nem annyira rosszak, mint azt a hardware survey mutatja. Nincs ekkora különbség. Pláne nem vga-k terén.

    [ Szerkesztve ]

    Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

Új hozzászólás Aktív témák