-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
válasz Malibutomi #13099 üzenetére
Command Promptban ez így okay? atiwinflash -f -p 0 "BIOS_NEVE".rom
(#13102) Keldor papa
Meguntam,igen,no meg nekem nem volt túl acélos classim.Egyébként nem volt vele semmi gondom,bár a HDMI támogatása hagy némi kívánnivalót maga után bár az nem az eVGA sara,és van is rá home made javítás...ez a lightning a fun factor nagyon nem nyúlhatok mellé vele,a classi marad még,nem tudom mi lesz a sorsa.[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
válasz Malibutomi #13103 üzenetére
Elég sokáig tartott a bios frissítés már kezdett a víz leverni,hogy ennek annyi... de végül is sikerült az ln2 le van frissítve...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Tomdriver
őstag
válasz TTomax #13098 üzenetére
1150-et simán mennie kell, még ha nem egy tuningos példányt fogtál ki, akkor is. Az enyém 1175/1450-et megy 24/7-ben, és 1200/1550 körül van a vége (nálam) - és akkor azt mondom, hogy ez sem a legjobbak közül való.
Eladni egy darabig biztos nem fogom, mert atomstabil.[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
Valley GPU 64Cfok VRM 54Cfok(mindekttö) 1150/1400 simán... 1200 már nem megy alapfeszen,de ez nekem bőven elég...
Jut eszembe... az a darab lemez ami csomagban volt az mire kellhet?(#13107) Keldor papa
Mint a Classi,teljesen rendben van!Kb úgy is pörög 2000rpm körül...[ Szerkesztve ]
-
daveoff
veterán
válasz TTomax #13106 üzenetére
Az szép, három kört nyomj le folyamatban, a tapasztalatok szerint akkor kapsz valós értékeket a hőmérsékletekről, nagyjából 10 perc, onnan már nem melgszik tovább. Alapfeszen 1150, az már nagyon baráti, grat hozzá!
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
TTomax
félisten
válasz daveoff #13108 üzenetére
Nem nagyon megy feljebb,persze ebben benne van a rányitott ablak a hűvös angliai kora délutánnal... most indítottam bf4-et mantle volt rögtön azt el kell hogy mondja,hogy DX alatt sokkal röcögösebb a 290X mint a 780Ti,most indítom újra mantle miatt kíváncsi vagyok...
Ja most néztem meg ASICQ 78.4% azt hiszem végre kifogtam egy jobb példányt ...Nohh BF4 DX alatt 80-100 fps FHD ultrán,de microlagos,mantle alatt 100-120fps sima test rangen rendben látszott minden a 780Ti a kettő között lehet olyan 90-110fps.
[ Szerkesztve ]
-
GeneraL_XTX
veterán
Érdekes, frissibe telepítettem a windows-t , feltettem rá awhql 14.4 catát, feltelepítettem a BF4-et, és nincs ott a Mantle beállítási lehetőség a menüben. Természetesen eredeti a játék, originről telepítve.
Nem mintha kéne hozzá egyébként alapesetben is vajsima a játék, öröm így vele játszani ilyenkor érzem, h "megérte" a sok idegeskedés, pénzköltés, mert az élmény összehasonlíthatatlan az előző konfigommal (5800k+r9 270)
-
TTomax
félisten
Ezt ami itt a képen van fan controller,honnan lehetne letölteni?
-
Joshi
titán
[/url]
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url=http://www.kepfeltoltes.hu]http://www.kepfeltoltes.hu[/url]][ Szerkesztve ]
-
anola
csendes tag
Üdv mindenkinek,
èn is beléptem a táborba egy Sapphire 290x TRI-X-el, az elözö kártyám (Asus 7970 Matrix Platinum) +némi KP feláldozása árán jutottam hozzá és nagyon elégedett vagyok eddig vele minden tekintetben.Sajnos az elözö házamba(Antec Nine Hundred) csak a ventik+plasztik keret leszerelése után fért be,maradt a hütöborda,amit aztán megkínáltam alulról 2 120-as ventivel de így is okés höfokokat produkált...
Aztán ma reggel megjött az új kuckó egy Corsair Carbide 400R személyében,amiben már teljes valójában befért a TRIX hütés,no meg volt lehetöség a kábeleket is eltüntetni végre
Höfokok alap órajelen:Idle 34C,Load (1 óra WOT,Vsync off) 68C.Ez van...
-
deadwing
addikt
válasz GeneraL_XTX #13110 üzenetére
Majd meglátod, ha sikerül valahogy elérned a mantlit, hogy mennyivel másabb
Abszolút megszűnik az a kicsi egér input lag is ami van DX alatt. Értékelni fogod a különbséget, amint kipróbálod60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!
-
TTomax
félisten
válasz Tomdriver #13114 üzenetére
Ja megjelenik az összeset egyszerre tudom vezérelni,de megnézted a képet? a bal alsóba a vezérlő paneról beszélek ahol egyesével külön-külön lehet állítani.
-
TTomax
félisten
válasz Tomdriver #13118 üzenetére
De az látszik. Megvan a mosott kép oka,RGB 4:4:4-et be kellett állítani,itt legalább van full támogatás gyönyörű képet ad így.Viszont támadt egy kis gondom,rádugtam egy másik monitort is,kiterjesztette az asztalt lehúztam a monitort de jobbra ugyanúgy ki tudom vinni a nyilat a nem létező desktopra,valaki találkozott már ilyennel?A plusz monitort amúgy az igpre dugtam...
[ Szerkesztve ]
-
odorgg
addikt
Peti:
Peti+Furmark:
Peti 1100/1300 BF4:
Furmark alatt az AC pici VRM bordái fel adják a harcot, de game alatt helyt állnak bőven.
1000/1300-ra löttem be végül a kártyát, bőven elég minden hova úgy is, és még kis alulfesz is mehet neki.Jó volna egy bios editor, amivel csak a 3D feszt lehetne modosítani, mert AB az összes órajel/fesz lépcsőböl leveszi a beállított -mVoltokat, emiatt meg 2d-ben beadja a kulcsot a VGA.
Origin/BF3/BF4/BF1/BF5: odorgg
-
Szinyák
őstag
Sziasztok,
Kapott a gép egy kis + tuningot ...
Cpu : 4,4ghz offset -0.020v Gpu: 1100/1400 sikerült jól belőnöm a hőfokot is Metro LL 1h game max vrm : 87 °c Gpu: 82°c
a fogyasztás a viszont nagyon E-ON barát lett 515W Paks közelebb kerül folyamatosan annyira szívja az áramot a konnektorból
+ egy pár kép a gépről ....
[ Szerkesztve ]
Szinyák
-
Werkly
őstag
MSI Lightning-nál a VGA FAN progi szerint a középső venti nem megy? Nem jelez rá semmit! Megoldás? Kösz!
-
TTomax
félisten
-
Szinyák
őstag
1h Metro LL játék után 1100/1350 + 25mv al.. a legmagasabb VRM :87°c Bf4 nél ez 84°c meg áll . Nem tudom ennyivel erősebb lenne a Metro ? 87 °c nem magas ?
Szinyák
-
SkyS1gn
félisten
Belépek az e-penis contestbe
Proc 4,5Ghz
Gpu 1190/1500Ez kb milyen?
Vagy most a hevön a menő?
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
hhelikopter
tag
Sziasztok!
Vásárlás előtt állok R9 290X kártyát szeretném a következő - Zalman Z 11 Plus- házba beszerelni, és a hely necces. Mi a véleményetek milyen hosszú a kártya, mert eltérő információkat lehet olvasni... Köszi
-
Joshi
titán
válasz SkyS1gn #13131 üzenetére
Nekem sima 290 van és ilyen eredmény született, találsz más eredményeket is nézz körül és döntsd el hogy milyen.
ui.: kevés a procid.
[ Szerkesztve ]
-
Maotun
őstag
válasz hhelikopter #13132 üzenetére
Azért olvasol eltérőket mert gyàrtóként mások a méretek!
275-305 mm között van a hosszúságuk. -
SkyS1gn
félisten
válasz odorgg #13137 üzenetére
1235-t mennyi fesszel viszi?
Amúgy szerintetek mennyit segítene eyefinitynél egy I7-re ugrás? Mantle nemigen segített így is gpu limit van.
(#13139) adatfalo
3770k-val ja
Én miért csak +100-at tudok neki adni? Neked is AB-ben ennyi a max látom.
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
odorgg
addikt
válasz SkyS1gn #13138 üzenetére
Csak dmarkra volt +150-el. 1200 megy +100-al, de ott már elszabadul a fogyasztás ezáltal a hőtermelés is nagyon, szóval alapfesz +1100 fölé nem mennék semmi esetre sem 24/7-re.
Azért jó az i7, mert nem i5 BF3-4-en kívül egy gamet se tudnék mondani, ami kezeli a 8 szálat. Talán majd az SC, de abban is lessz Mantle elvileg
Origin/BF3/BF4/BF1/BF5: odorgg
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz hhelikopter #13132 üzenetére
Asus/MSI/Gigabyte példányok ha szűkösen is, de beférnek.
Egyedül a triX ami már túl nagy lenne.
-
Maotun
őstag
Kedves fórumtársak egy 290x mellé gondoltam egy [APU-t]
megbírná hajtani? müködne a dual gpu, hibrid CF mód? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Sapphire nitro pulse rx 580 4gb /256 Bit BESZÁMÍTÁSSAL!
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER GAMING OC 3X WHITE 8GB
- ASUS ROG STRIX RTX 3070 GAMING fehér 8GB használt videokártya garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest