- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
CptMisi
őstag
adjál neki!
[link]
ha intel Q/i5/i7 procim lenne, akkor az a gpu pontszámon is meglátszódna, de ez vanHaZsolt: 890 Extreme 3? milyen? én is olyat akarok majd venni
amúgy AMD Phenom II X4 940@3.4GHz[ Szerkesztve ]
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
Giot
addikt
válasz HaZsolt #11701 üzenetére
Proci: AMD Phenom2 X4 940 B.E. 3.4Ghz
Elárulok egy érdekességet a Toxic-on lévő Vapor hűtés 3 hőcsővel rendelkezik. Viszont az a lapka is bordázott ami a memókrol és a Gpu-ról vonja el a hőt. Ami a tiédnél ha jól tudom nem.
Ja még annyit hogy én nem emelek feszt (CptMisi )(#11702) CptMisi: Szééép! Mennyi fesszel?
(#11703) players111: Ja kösz! Cejetem, hibátlanul teszi a dolgát vagy 3 hónapja vagyis mióta megvettem és azóta hogy új Bios került rá nem tudnék mibe belekötni
[ Szerkesztve ]
-
CptMisi
őstag
1,3
de volt itt PH-n(SimonYana-é) 1,212 1000/1300Giot: én csak teszthez...egyébként 725/1000en megy
[ Szerkesztve ]
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
Giot
addikt
válasz CptMisi #11707 üzenetére
Váoo és megbirkózik vele a gyári hűtés autómatán vagy ilyenkor odacsavarod neki manuálisan?
Én belőttem 850/1200-ra amióta felkerült az új Bios így használom. De a Fallout3 (végigvittem másodjára is ezek a DLC-ík király!!! ) sokat fagyott. Azt hittem a tuning a ludas és visszavettem gyárira az órajeleket de úgy is fagyott már az idegeimre ment. Ha 3,4 percenként mentettem, akkor meg nem volt fagyi Nem értem. Tegnap toltam vagy 7,8 (most számolgattam) órát és egyszer sem fagyott. Nincs mese bug-os a Fallout.[ Szerkesztve ]
-
CptMisi
őstag
természetesen felcsavarom...amúgy csak azért, mert ha az általam beállított venti profilt használja, akkor néha ugrál a sebessége de amúgy automatán is, csak akkor később kapcsol rá
-
daneeeeee
aktív tag
Jónapot urak!
Nem rég lettem 5870 tulaj,eddig csak pozitív benyomásom van róla, DE Battlefield Bad Company 2-ben ha FullHD-ban mindent maxra tolva 8xMSAA-t állítok be néha-néha akadozik, de ez csak néhány másodpercig tart, aztán elmúlik. Ezenkívül multiban simán kitolja magából a 60fps-t, sőt általában ilyen sebesség körül szaladgál csak néha meg-meg akad /ami számomra bosszantó/. V-sync ki van kapcsolva /lehet ez a baj?/ és 10.4-es drivert használok.
Segítségeket előre is köszi -
Воланд
titán
válasz daneeeeee #11715 üzenetére
Igen, előbb próbáld meg úgy, hogy bekapcsolod a v-sync-et, ha úgy sem az igazi akkor tedd fel a 10.6 bétát.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Giot
addikt
Ez amit írsz terhelés függő vagy random előjön és köze sincs ahhoz hogy mit kell leképeznie a kártyának? Mert ha mondjuk hirtelen 1xerre van több robbanás meg ilyesmik meglassulhat a kártya hiszen sok mindent kell számolnia, ezen nincs semmi különös.
Vagy a másik lehetőség a laggolás amit már kiveséztünk elég alaposan itt a fórumban. Ez a akár konfigfüggő is lehet, de legtöbb esetben az ujabb driverek megoldják a gondot. Igaz azzal meg nagyon mellé lehet nyúlni. Én pld még mindig a 10.3a-t használom.
Na sok sikert a nyomozásban! -
Sárpac
nagyúr
Nézd meg afterburnerrel vagy gpuzvel hány százalékig tolja fel a ventit max játék közben.
Ha megvan akkor afterburner segítségével állítsd át a ventiprofilt mondjuk 45fok alatt menjen alapjáraton felette pedig a kimért maxon kezdjen és úgy tovább.
Vannak egyes catalystok amiknek nem tökéletes a monitorozó része és be be akad az fps amikor ventifordulatot emel. Ezért van az, hogy game elején sűrűbben ránt mert emelgeti a venti fordulatát majd ahogy beáll egy értékre úgy kezd szűnni a dolog.Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
TomiLi
addikt
válasz #35434496 #11703 üzenetére
Szia! Megkérdezhetm, hogy Gridet próbáltad, azzal sincs laggolás?
Köszönöm!
Én ezért váltam meg egy asus 5870-től, de most, hogy szállingóznak ellen példák is, gondolkozom, hogy adok még egy esélyt az 5870-nek.
Arra lennék kíváncsi, hogy mi franc okozza. Driver probléma, vagy hardver...Bogyorisz
-
Pumpepepa
csendes tag
Hali!
Játékról le lehet szedni valahogy az update-et? Így nem tudom elindítani. köszi -
Воланд
titán
válasz Pumpepepa #11722 üzenetére
Először is javasolnám, hogy egy kicsit böngészd át a fórum alapelveit, mert már egy pár hozzászólásodat így is törölni kellett a topikból (off topic volt). Ha gond van egy hardverrel, szoftverrel akkor keresd meg azt a topikot ami azzal foglalkozik.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
DrJános
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Gondolkodom azon, hogy HD 5850 VGA ba fektetek Szeretném, ki kérni a tanácsotokat, hogy melyik gyártó lenne a legjobb? Jó lenne ha a lehetőségekhez képest halk lenne, és olyan modell kéne aminél 2d-ben nincs csík kocka elszíneződés stb ( mikor megjelentek akkor voltak ilyen hibák, nem tudom, hogy azóta javult-e a helyzet) Ja húzva fesz emelve tuti, hogy nem lesz a kari.
jelenlegi CPU-m Intel E7400 2x2,8 Ghz tudom, hogy jócskán limites lesz. De amíg 35 FPS képes kipréselni magából addig békében vagyunk .
OFF:
Elvileg akkor a CPU végig 100% fog menni?
Később Intel Q9400 vagy Q9550 tervezek beszerezni milyen hűtő kéne be szereznem, hogy mindegyik esetben hűvös és halk maradjon?
A ház Cooler Master 922 lesz szal elvileg jól fog szellőzni.
Gép és régi mobilok profilban. jelenlegi mobilom : Samsung Galaxy S10
-
tomgabor
senior tag
Szerintetek elég lenne az Intel C2D E7500 procim egy HD 5850-hez vagy talán egy HD5870-hez(Full HD-s játékokhoz kellene)?
-
Integra
titán
használ valaki 2 gigás 5870-et????
van érezhető különbség az 1 és 2 gigás kártya között?
1980x1020-as felbontás mellett.
920-as i7-tel kapná az aldást.[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Robi BALBOA
őstag
válasz #35434496 #11703 üzenetére
Semmi köze nincsen a lagolásnak ahoz, hogy egy kari újabb kiadású vagy 2gb-os, én tavaly októberben vettem a karit és eddig sehol nem lagolt még(A FC2-őt kivéve, de hamar kiderült a játék motorja hibás és Abu segített megoldani a gondot azótaa frankó! ), a Dirt2 1920*1080-ban ultra minden ami csak lehet és 8xAA és a beépített tesztben a minimum 70 az átlag 80fps volt(911mhz gpu) és egy darab lagot sem láttam ennél a gaménál semelyik driverel(9.10, 9.11, 9.12, 10.2, 10.3a), csak a nem kis gyorsulást vettem észre főleg a 10.3a drivernél.
Szerintem akinél akad annál vagy a ccc beállítások nem jók vagy a win már nagyon leharcolt volt a kártya beüzemelésekor vagy a bioszban nem teljesen korrekt valami (esetleg a drivert nem ajánlott progival távolította el). Nagyon ritka az, hogy ténylegesen a kari a rossz.
UI: Nálam a GRID is tökéletes.
[ Szerkesztve ]
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/
-
Robi BALBOA
őstag
válasz Integra #11738 üzenetére
"ki nem állhatom a gta sorozatot"
Gépigény az egekben a grafika meg olyan mint a mo..ék.
1gb-os vapor nagyon jó lesz hidd el nem bánod meg, drukkolok, hogy valami jobb darabot fogjál ki.
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/
-
daneeeeee
aktív tag
Nos, alaposan leteszteltem a Battlefield-et, nem a v-sync volt a probléma. Lemértem Fraps-al az átlag 68,144, max 122, min 2 , ez maximális grafika, HBAO: on, 8xMSAA, Full HD felbontáson értve. Random szaggatott, volt hogy betöltés közben volt, hogy akció közben, éredekes mert nagy ágyúzás meg füst effect közben folyamatosan ment. A Vga Hőfoka ekkor max 76C volt úgyhogy nem hinném hogy ez lenne a probléma.
A venti szabályzás lehet az oka mert tapasztalatom alapján inkább a játszma elején szaggatot /persze itt sem sokszor tesztem alatt olyan 4-5 alkalommal néhány pillanatra/ később ez abbamaradt és teljesen simán futott a játék /talán ekkorra ált be a hőfoka/ és a minimum is följebb kúszott 25-re/későbbi mérés során/
Ha van más ötletetek vagy szembesültetek a hibával kérlek írjátok meg.
KösziJah igen a teszt multiplayer alatt a Valparaso /dzsungel/ pályán történt, kb 60 percig.
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz Robi BALBOA #11739 üzenetére
jobb darabot? ezt most hogy kell értenem? hibásak vagy mi a túró..
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
CptMisi
őstag
-
petrusz82
aktív tag
válasz daneeeeee #11740 üzenetére
Sajnos ezzel a játékkal sokunknak van baja. Én már mindent próbáltam, mégis folyamatosan szaggat. Csak és kizárólag ebben a játékban tapasztalom ezt, még abszulute minimum beállítások esetén is! Esetleg próbáld feltenni a 10.6-os béta drivert, hátha abban már javították a dolgot. Én 10.5 bétával próbáltam, szintén szaggatott. Jelenleg inkább nem játszom vele.
-
Integra
titán
-
zolisx4
őstag
válasz Robi BALBOA #11737 üzenetére
Nálam a GRID is tökéletes.
Örülj neki hogy neked jó ,de nem egyedül vagyok akinek nem jó sok játék .
Hivatalos Win 7 em van amit megvásároltam és a játékok is bolti verziók ,tehát hivatalos ,a másik hogy mikor vgat beleraktam akkor lett kész az új gépem tehát friss telepités rádásul amikor cserélgettem a két kártyát akkor is ujratelepitettem a gépem ,tehát a Win az jó a ccc nem szoktam állítgatni ,az sem lehet rossz ugyan a biosban rengeteg beállitást tudok állitani de ha beleteszem a 4890est azzal tökéletes ha beleteszem az 5850 est akkor nem jó ,nagy valószínűséggel a VGA vagy a driver sz@r .
Nagyon megbántam már hogy ati kártyát vettemGiot
Ja könnyű mondani mikor már megvette valaki hogy nv kell venni[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.