Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SirRasor

    őstag

    válasz ScomComputer #20556 üzenetére

    Pont volt arról cikk, hogy bányász Afterburner terjed, úgyhogy az ilyeneket inkább mellőzzük.
    Ha az MSI hivatalos oldaláról le lehet tölteni, akkor nem értem miért ne onnan szedné le bárki is :U Még ha igaz is és a fejlesztő tette közzé, akkor vajon hány napot kell várni, hogy kikerüljön a hivatalos helyre? 3-4 nap? És annyira nagy változás van benne? Egyszerűen nem éri meg a rizikót.

    Vigneau ha mindkettőben van olyan funkció, ami nekem kell, akkor így jártam? :D AB+RTSS kell, hogy nézzek adatokat pl: fogyasztás, memhasználat stb...ez ilyen mánia, nem fogok leszokni róla. Adrenaline meg kell ahhoz, hogy próbálgassam a spec. funkciókat pl: Radeon Image Sharpening pár játékban marhajól néz ki.
    Megint vegyük elő a józan észt. Az egyikkel ne piszkáljunk olyan beállítást, amit a másikban piszkálunk és akkor nincs gond. Pl: fan curve Adrenaline-ban van állítva, AB-ban meg nem piszkálom és így nem vesznek össze.

    traktorgumi szerintem javulhat. Mire alapozom ezt a szimpla spekulációt? 2020 előtt AMD SAM még nem volt. Amikor megvettem a Ryzen 5 3600-at, sehol se volt ilyen technológiáról szó. Ez a 6000-es RX szériával jött be. Alaplap se támogatta. Kifejlesztették, kapott egy BIOS-frissítést az alaplap és működik a régi procival is.
    Ez alapján szerintem megoldható. Az más kérdés, hogy megéri-e, mert akkor az új kártyák csábító ereje csökkenne.

    [ Szerkesztve ]

    Make Love not war!

Új hozzászólás Aktív témák