Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Skyner

    tag

    válasz joey04 #1964 üzenetére

    Én is nagyon vártam a Navi kártyákat, de a hozzászólásokat olvasva elbizonytalanodtam a váltásban. Jelenleg 1060 6GB-os Nvidiám van és szinte csak GTA V-tel játszom.
    144Hz-es 2k-s Freesync+G-Sync monitort használok. Ha jól emlékszem, 2 hónapja került bele az Nvidia drivercsomag részeként az Nvidia Freestyle Game Filter. Tetszik, hogy részletesebbé (élesebbé) tudom tenni a játék képét szűrők bekapcsolásával.
    Ha az információim helyesek, a Navi kártyák RIS (Radeon Image Sharpening) megoldása csak DirectX 12-es játékok alatt működik, viszont a GTA V DX11-es, tehát itt kiesne.

    5700 XT Custom és 2070 Super közül fogok választani. A 2070 Super mellett az szól, hogy jóval több FPS-t sajtol ki magából GTA V alatt, működik az élesítés, viszont jóval drágább, mint az 5700 XT Custom. Ez utóbbinál ellentmondásos videókat láttam, hogy milyen részletezettséggel mennyi FPS-sel futtatja a GTA-t, ezért ha valakinek megvan a játék és 5700 XT tulaj, 2560x1440 felbontáson játszik, megköszönném ha Online-ban (nem Story-ban!) mérne egy min, avg és max. fps-t Ultra grafikán (MSAA Off, a többi max.).
    Processzorban a 3700X-et szemeltem ki, de a videokártya még kérdés a számomra.

    Egyébként a legújabb Nvidia driverrel is gond van, épp az említett játék alatt. Időnként crashel, ezt a problémát úgy orvosoltam, hogy visszatértem az eggyel azelőtti driverre.
    Szóval az Nvidiánál is vannak driver problémák, viszont böngésző alatt és úgy általános használat közben nincsenek vele gondok.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák