Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
félisten
-
veterán
válasz #90933760 #5300 üzenetére
460X elvileg nem lesz, 465 igen (elvileg az 5-ös végűek lesznek a rev 2 kártyák), remélem az már 16CU-s lesz. De így nem tudom milyen név maradhatna egy vágottabb P10-nek. Furcsa kissé ez a termékpaletta most.
Szerintem sem kell erősebb kártya APU mellé, ezért lesz majd nekem is ilyesmi jövőre.
(#5303) 30z.Samu: ha nincs nagy difi Intel és AMD között adott kategóriában, akkor az AMD-t választom én is.
Zennél állítólag a Haswell IPC várható, önmagukhoz képest jó nagy ugrás lesz. Az meg majd kiderül, mire lesz elég az aktuális Intel generáció ellen.[ Szerkesztve ]
solfilo
-
törölt tag
válasz solfilo #5304 üzenetére
Ja csak közben mondta hogy majd jövőre AM4-re akar cserélni és a VGA-t vinni, oda már beférne egy 470 is. Csak azért jóval drágább lesz. A kettő közötti rész meg megint ki tudja mikor jön.
Majd eldönti a pénztárca, de a 460 se egy rossz kártya, szerintem fHD menni fog neki. -
30z.Samu
félisten
válasz #90933760 #5305 üzenetére
Igen, itt inkább a tárca fog dönteni. Meg a későbbiek folyamán (mondjuk 1 év múlva, platform váltással párhuzamosan) is tudok cserélni 470-re, ha a 460 kicsinek bizonyulna. Kicsit lemegy az ára, addig teljesen jó lesz a 460 is. Csak úgy akarnék kártyát venni, hogy 2-3 évig ne legyen rá gond. Meglátjuk.
Sic Parvis Magna
-
MasterMark
titán
Én alapból RX 470-et tervezek az A8-7670K mellé.
Switch Tax
-
PuMbA
titán
Új APU driver: 16.7.3
(#5307) MasterMark: Kérdéses, hogy kihajtja-e Szomorú, hogy most már a Core i5 fele húzódnak a minimum gépigények, illetve már vannak ilyenek, illetve a legújabb Doom-ban vagy miben is a legerősebb 250W-os böszme 8 magos AMD FX-et megveri egy Core i3 sebességben
[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
válasz MasterMark #5307 üzenetére
Alapból én is... A8 7600 mellé..mondjuk az már más kérdés hogy meg is hajtja-e.
Sic Parvis Magna
-
MasterMark
titán
Nah pont tegnap csekkoltam pedig, erre tessék.
Nem baj, jön a hétvége lesz idő kipróbálni.30z.Samu: Én vennék RX 480-at is igazából, de az már nem férne bele tápcsere nélkül.
Tápot meg max. platform váltásnál fogok cserélni.szerk.: PuMbA: Tudok a CPU limitről, de belefér, mert VGA-t hosszútávra vennék, és a következő konfigomba is passzolnia kell.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
30z.Samu
félisten
válasz MasterMark #5310 üzenetére
Én az RX 460-nal tuti megúsznám a tápcserét, szerintem azzal is bőven elég lesz a 300-as FSP. Meg idén még tuti jó lenne, talán jövőre is. Aztán meglátjuk mi lesz az AM4-el.
PuMbA: Az Intelnél valamit elég jól csinálnak, hogy így muzsikál az i3 is, de meglátszik az árazáson is.
Sic Parvis Magna
-
Goose-T
veterán
válasz #90933760 #5315 üzenetére
Ez nekem is szemet szúrt, mert májusban jött a szenzáció, hogy még a Skylake i5-öt is leveri az FX-8350 Doomban, ha Vulkannal fut.
Eladó gitárok: https://tinyurl.com/yc7pawkr *** Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar
-
fauv
őstag
Üdv !
A fiamnak 760K-s procija van. Vennék a jelenlegi 7850-es kártya helyett egy 270X-et vagy egy 370-est.
Elég ez a proci a fent említett VGA-khoz? / 23-as full HD monitorja van /
Köszi előre is.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Egy normális hűtővel meg lehet picit rángatni azt a procit, feszemelés nélkül is.
És igen, szerintem is érdemes várni még 1-2 hónapot, mire beállnak az árak, és megjelennek az új kártyák a HA-s boltosok kínálatában.
[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
pauliboy23
senior tag
Sziasztok
Tudom nem egy komoly lap, de egy asrock fm2a58m-vg3+ r2.0-ba érdemes 95w-os procit rakni? Támogatja tudom, tuning nem lesz, nem is kell. Esetleg a turbót is kikapcsolom.
-
30z.Samu
félisten
-
fauv
őstag
Srácok jelenleg 4690K-s procim van, vga nélkül használom a benne lévő APU-t.
A kérdésem az lenne, hogy játékoknál a 7850k-7870K-s procikban lévő APU-k erősebbek mint a jelenlegi 4690K-ban lévő HD4600-as ?
-
varmi2
nagyúr
Erősebb gpu szinten a 7850k. De hogy kijöjjön a különbség legalább 2133MHz ram kell. De fogalom zavarban vagy. Abban az intel prociban nincsen apu. Az apu nevet az amd találta ki azon amd procikra, amik tartalmaznak integrált vga-t. Tehát azokat a központi egységeket lehet apunak nevezni, amik, fm1, fm2, fm2+ foglalatba illeszthetők, és tartalmaznak igp-t. Egy intel nem apu, és nincs is benne apu.
[ Szerkesztve ]
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
fauv
őstag
Köszi Urak !
-
Plasticbomb
addikt
Doom Demo, Athlon 845ön XFX R9 380Xel: 16 ms frametime a legrosszabb, általában 12, 59 fps a legkevesebb, első pályán 75+, másodikon 65+al kezd, majd felmegy 70+ra. Vulkan, fullhd ultra beállításon.
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
Knobber
aktív tag
Tedd bele a fiad HD7850es kártyáját a gépbe és az dobni fog rajta.
A 7870k egy R7 250-el az igazi dual vgagban: [link] De ugye a 7870k kerül 40 ezerbe meg veszel hozzá r7 250-est legolcsóbban 20 ezerért akkor már 60-nál vagy. Annyiból beszerzel egy X4 845 + R7 370 kombót aminek több a teljesítménye.Youtube: Knobber
-
30z.Samu
félisten
Viszont engem is foglalkoztat egy kérdés. Ha esetlegesen az RX 460-at veszem meg, akkor szerintetek elég lesz neki a 300W-os táp a jelenlegi gép mellé?
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
30z.Samu
félisten
válasz MasterMark #5339 üzenetére
FSP, Codegány és társaival nem foglalkozom.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
30z.Samu
félisten
-
PuMbA
titán
válasz Balathruin #5343 üzenetére
Ez tényleg nagyon régi, az új 300W-os FSP-k ~250W-ot kinyomnak 12V-os ágon Mindenesetre, ha a processzor 50 W alatt fogyaszt, akkor okés a dolog és így az AMD-k körülbelül ki is estek a játékból
(#5346) 30z.Samu : Ha lekorlátozod 45W-ra a BIOS-ban az A8-7600-at és nincs sok vinyó és egyéb kiegészítő a gépedben, akkor meglehet, de nagyon necces
[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
válasz MasterMark #5344 üzenetére
A8 7600 APU, emellé lenne betéve a VGA és persze tiltanám az integráltat.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
MasterMark
titán
-
30z.Samu
félisten
válasz MasterMark #5347 üzenetére
Csak nem úszom meg akkor... Ez jó lenne? Bár ha a jövőre is gondolok (platform váltás), lehet, hogy inkább nagyobb kéne.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
30z.Samu
félisten
válasz Balathruin #5349 üzenetére
Lehet, hogy igazad van. Használtat valahogy nem merek tápból venni. Hacsak nincs rá garancia még.
Sic Parvis Magna
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Kaveri" APU topik
- FM2+ tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11.2 Radeon GPU
- Integrált PCIe 3.0 vezérlő
- DDR3-2133 RAM támogatás
- HSA / Mantle / TrueAudio
- Szorzózármentes "K" modellek
* Kaveri (Steamroller & GCN):