Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
- Passzívan hűtött csúcs-Ryzen az ASUS legfrissebb ProArt miditornyában
- 3D nyomtatás
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacsis
Közösségépítő
válasz #95904256 #10762 üzenetére
Igen jól rá jöttél! a bevágás a lényeg!
ELVILEG!!!! ha fizikailag belemegy a lapba a kártya, akkor annak működnie is kell...
szvsz ha tudsz venni 7800GS+-t amin megvan mind a 2 bevágás az azért van hogy támogatja a 2X AGP-t is...
Elárulod mire készülsz?
Amúgy meg na ne hogy létezik 2X AGP-t támogató 7800GS+
Tehát visszatérve az Epox lapra, én eddig bármilyen "bika" kártyát el tudtam benne indítani, ami belement fizikailag, tehát az 5900 ultra is pöccre indult benne
van egy 6800Gamer Editionom, amin az első bevágás nincs rajta, de ahol kellene lenni, ott nincs érintkező csak maga az üres NYÁK, és nem akarok hülyeséget beszélni de mivel fullso a kártya, a leírásában mintha olvastam is volan hogy supportolja a 2X AGP-t
szóval ha kivágnám ott a nyákot akkor lehet hogy működne is
Szóval tényleg érdekelne ha nem titkos hogy mire készülsz, hátha tudok segíteni a kicsiny VGA kártya gyűjteményemmel
snake1977! Adtam léggel már 2,4V-ot is neki.. szimplán nem indult el... Miután cmos clear megvolt, pöccre indult a gép fagyállóval bírta a 2,4-et még a 2,5-n is elindult de már nem segített neki!
Mondjuk egy cB0 steppinges coopermine lehet elégne a 2,2V-tól, de a cC0 és a cD0 bírja[ Szerkesztve ]
-
Ranagol_5
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Bluetooth hangszórók
- Autós topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- A streaming miatt szabadulnak a kábeltévétől
- PlayStation 5
- TCL LCD és LED TV-k
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Horgász topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-11700F 8-Core 2.5GHz LGA1200 Box (BX8070811700F) - Garancia: 2027.01.23 -ig
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 9600K 6mag 6szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest