Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Elkészült az adventi hardverfelfújt
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacsis
Közösségépítő
válasz #95904256 #10762 üzenetére
Igen jól rá jöttél! a bevágás a lényeg!
ELVILEG!!!! ha fizikailag belemegy a lapba a kártya, akkor annak működnie is kell...
szvsz ha tudsz venni 7800GS+-t amin megvan mind a 2 bevágás az azért van hogy támogatja a 2X AGP-t is...
Elárulod mire készülsz?
Amúgy meg na ne hogy létezik 2X AGP-t támogató 7800GS+
Tehát visszatérve az Epox lapra, én eddig bármilyen "bika" kártyát el tudtam benne indítani, ami belement fizikailag, tehát az 5900 ultra is pöccre indult benne
van egy 6800Gamer Editionom, amin az első bevágás nincs rajta, de ahol kellene lenni, ott nincs érintkező csak maga az üres NYÁK, és nem akarok hülyeséget beszélni de mivel fullso a kártya, a leírásában mintha olvastam is volan hogy supportolja a 2X AGP-t
szóval ha kivágnám ott a nyákot akkor lehet hogy működne is
Szóval tényleg érdekelne ha nem titkos hogy mire készülsz, hátha tudok segíteni a kicsiny VGA kártya gyűjteményemmel
snake1977! Adtam léggel már 2,4V-ot is neki.. szimplán nem indult el... Miután cmos clear megvolt, pöccre indult a gép fagyállóval bírta a 2,4-et még a 2,5-n is elindult de már nem segített neki!
Mondjuk egy cB0 steppinges coopermine lehet elégne a 2,2V-tól, de a cC0 és a cD0 bírja[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Programozás topic
- Vicces videók
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lexus, Toyota topik
- Synology NAS
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Politika
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-11700F 8-Core 2.5GHz LGA1200 Box (BX8070811700F) - Garancia: 2027.01.23 -ig
- Intel Core i5-11400F 6-Core 2.6GHz LGA1200 Box (BX8070811400F) - Garancia: 2026.07.17
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 9600K 6mag 6szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest