- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanchez638
addikt
Szép reggelt, kellene egy kis segítség, hátha találkozott már valaki ilyennel.
Van egy IBM brand gépem p4-es. Ha winfos ból leállítom, folyamatosan újra beindul. Ha kihúzom a tápot utána vissza, akkor nem indul be auton. Bios reset megvolt, azóta is ezt csinálja.
Számom az adatlapomon.
-
Sanchez638
addikt
Amint tudok foglalkozok velük
Számom az adatlapomon.
-
gban
Közösségépítő
-
-
-
-
válasz Sanchez638 #33515 üzenetére
Ilyen retro overdriveok vannak nekem is, a Phenom II - re értettem hogy kellene, a sima Phenom helyére.
A 3 test probléma nem megoldható.
-
Ádyka
őstag
válasz Sanchez638 #33506 üzenetére
Látszik, hogy fillérekért kukázhattad őket
Varta R2U 2100 mAh AAA 2799 Ft! Varta R2U 800 mAh AAA 2399 Ft!
-
zoltanz
nagyúr
Hogy néz ki egy Slot 1-es (dual Cpu) vakproci? Köszi!
-
Sanchez638
addikt
Anyám melóheyléröl kaptam egy gépet. Egy 386-os, egy ilyen van rajta
Texas Instruments TX486DLC-40BGA
Számom az adatlapomon.
-
Ádyka
őstag
Még midíg nforce 2 és HD 3850.
Kínomban alaplapot cseréltem alatta. Tünetek ugyanazok. A7N8X-X alatt is csak visszafogott bartonnal futnak le a tesztek.
Viszont...Vissza az NF7-hez, és kapott egy friss Win7 startert és egy vga drivert. Hibátlanul lefutottak a tesztek tuningolt bartonnal is. Mondjuk az eredmény kb 15%-kal kevesebb lett mint a tuningmentes XP alatt.
Majd kapott egy friss XP-t egy vga driverrel, és ugynazok a resetelős tünetek, fel nem álló win tuningolt procival.
Akkor most valami mégiscsak szoftveresen gáz nem? De a szoftveres probléma csak tuningolt procinál jön ki Xp alatt?Varta R2U 2100 mAh AAA 2799 Ft! Varta R2U 800 mAh AAA 2399 Ft!
-
bacsis
Közösségépítő
válasz Sanchez638 #33525 üzenetére
ez nem igaz.. teljesen korrekt driverek vannak az AGP-s HD-s Radeonokhoz is...
-
Fenyő
őstag
Win 7 alá nem hiszem hogy lenne hivatalos Nf2 agp driver, valószínűleg ez lehet a fő különbség, hogy az agp butított módban megy csak, 2T-és Merlin biost / ill/vagy ramokat vissza osztani próbáltad amúgy?
Ill. még a rialtó chipet megpróbálhatod hűteni (az is okozhat instabilitást, nem is értem miért hagyták hűtetelneül), hogy próbaképp ráirányítasz pl. egy 8-as ventit tesztek erejéig, nameg Hd kariknál agp fast-writes szigoraún disabled.
sanchezsa: Nem annyira a driver, inkább a régebbi lapokkal való nem tökéletes kompatibilitása okozhat meglepetéseket.[ Szerkesztve ]
Nem küldhetsz privát üzenetet saját magadnak!
-
Sanchez638
addikt
Lett egy ilyenem is:
Hibátlanul megyen, és 128mb-os
Érdekes, az InnoV.-nek a darabjai csapnivaló darabok. Legalább 6db 128-as darab volt nálam és mind rossz volt.
[ Szerkesztve ]
Számom az adatlapomon.
-
Ádyka
őstag
Biosban mindent próbáltam már butítani. Már Xp alá sem raktam fel NF2 drivert a friss winhez, mégis behal. Egyre valószínübbnek tűni, hogy a vga driver nem kóser ehez a konfighoz. Csak az itt lévő profik, akik rommá tuningolták annó ezt a párost, nem hajlandóak megmondani nekem, hogy melyik drivert használták
De nem érdekel, abbahagyon. Eladom a francba.sanchezsa: Ti200?
[ Szerkesztve ]
Varta R2U 2100 mAh AAA 2799 Ft! Varta R2U 800 mAh AAA 2399 Ft!
-
Fenyő
őstag
Persze, mert xp-ben alapból benne van az nf2 agp driver, amúgy a 2T-és biost és Rilató hűtést én még megpróbálnám, ha úgysem megy akkor tényleg felejtős ebbe a konfigba, X800/6800-assal még tuti elmegy, azzal próbáltam NF7-est, bár ezek még natív agp-és motyók, hsi/rialto-s karik amikkel előfordulhatnak anomáliák régebbi lapokkal.
Nem küldhetsz privát üzenetet saját magadnak!
-
-
kovy79
őstag
Nem tudja valaki, hogy abit drivereket, esetleg teljes gyári cd-t le lehet tölteni valahonnan?
NF7-hez (mg NF7-S-hez is) kellenének cuccok, utility-k.''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006
-
unclefucka
senior tag
Megpróbáltam Google Drive -ra feltölteni, remélem sikeres lesz a művelet.
Az egyik:
ABIT NF7(-S) NV1.23m Drivers&Utilities CD (246MiB -> 351MiB)A másik:
Abit NF7-S2 NV-1.25m Drivers&Utilities CD (384MiB -> 537MiB)Az egyik az NF7 lapomhoz, a másik az NF7-S2 lapomhoz volt.
Az 1.23 verzót adták anno az NF7-S lapokhoz is, asszem.
Azért töltöm fel mindkettőt, mert a kettőből tutira lehet összekombinálni egy jót.Elvileg beállítottam bárki számára elérhetőnek.
Ha esetleg mégis kér valami hozzáférési e-mail (GMail) címet, küld el privibe és megosztom.Vagy ha van jobb ötlet, akkor hallgatom.
Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
-
unclefucka
senior tag
válasz Sanchez638 #33535 üzenetére
Kipróbáltam, működik a feltöltésem
De, ha valaki nagyon szeretné: ABIT ftp - public
Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
-
kovy79
őstag
válasz unclefucka #33536 üzenetére
Tökéletes, köszönöm!
sanchezsa, ezzel az ftp-vel (amit kolléga is linkelt) az a gond, hogy szerintem baromira hiányos.
Én is megtaláltam még anno, le is mentettem.''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006
-
Yutani
nagyúr
-
unclefucka
senior tag
válasz kovy79 #33539 üzenetére
kovy79, Yutani: Szívesen.
Ha kellene még valami szóljatok, mert van egy pár gyári lemezem, a legkülönfélébbek, Diamond Monster 1, SB16 PnP, ASUS 440BX/440ZX csak, hogy egy párat említsek.
És látom, hogy a Google Drive módszer beválik.Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
-
-
Sanchez638
addikt
Lessz asus vento házam, de jól néz kimajdegy kék rendszer Már csak egy kék pl giga/albatron lap kellene
[ Szerkesztve ]
Számom az adatlapomon.
-
Ádyka
őstag
Szakik!
Ezek mennyire jó eredmények egy 2600+ mobil bartontól? Átlagos, vagy annál kicsit gyengébb? Mert az elég jótól szerintem messze van kicsit.
12,5x200 = 2500 MHz
1,575V-on elindult, de WinXP boot közben újraindult
1,650V-on felbootolt a WinXP de a SuperPI hibákat dobált
1,700V-on rendben lefutott a SuperPI is.Varta R2U 2100 mAh AAA 2799 Ft! Varta R2U 800 mAh AAA 2399 Ft!
-
válasz juliabrilke #33547 üzenetére
Videot nem próbáltam még evvel a kártyával, a képen látható próbakonfig egy lassúsági versenyre készült. A HD3450 azonban " túl gyorsnak " bizonyult, a procit azonban le tudtam lassítani elég jól. Sajna nem voltak kéznél megfelelő alakatrészek, nemrég szereztem pár cuccot, ha most lenne a verseny már hatékonyabb lennék.
A gyári lemeze megvan ennek az AH3450- nek, azon van megfelelő driver videogyorsításhoz ?
A 3 test probléma nem megoldható.
-
Tim82
félisten
Egy időben asszem, téma volt, hogy milyen jó kis tesztelésre alkalmas alaplapok ezek. [ASRock 4CoreDual-VSTA]
Hátha valakinek jól jön itt.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest