Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Rive

    veterán

    válasz #95904256 #1104 üzenetére

    Nem: ez egy noname szutykolat, amit 300HUF áron dobáltak anno a Lomexben az ember után. Nem találtam róla leírást meg semmit. Nem tudom, miben volt, de hozza a 3.3-at, ötöt és a tizenkettőt külön. Szóval egy uATX lap megy róla, ha odacsap az ember.

    Neduddki: van egy VIA PIII lapom, ami DDR memóriákat visz - nomeg meglepetésre Tualatint is, pedig elvileg csak PIII-as. Kivezettem a CPU tápvezIC feszültségállító bemeneteit egy kapcsolósorra, úgyhogy 1V-ot kap a drága. Meg átkötöttem a lapon az FSB-választó lábakat, úgyhogy 100-as FSB-vel indul az 1400-as Tua 'S'. Voilá.

    Kergetek még bele low profile DDR modult, minél modernebbet, a mostani ősi szörnyeteg helyett. Meg még gondolkozom, hogy a chipset és a RAM disszipatív stabkockáit lecserélem állítható, jó hatásfokú kapcsolóüzemű cuccokra -> downclock hegyek, még kevesebb disszipáció.

    Gondolkodtam még azon is, hogy még egy lépcsőt lejjebbmegyek az FSB-vel, de az már nem sokat jelentene. 1V-on így is stabil, lejjebb meg már a tápvez miatt úgysem tudok menni.

    [ Szerkesztve ]

    /// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!

Új hozzászólás Aktív témák