- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
peti_s
addikt
Szép eredmény. De nem hiszem hogy találni fogsz PIII-S processzort, én már kb. fél éve kersek, de azért sok sikert.
Szerk.: Yutaninak van itt PH!-n egy hirdetése amiben május végétől újra fog árúlni.
Azt hiszem egyre lecsapok majd.[ Szerkesztve ]
-
Badman 4ever
őstag
Itt Szegeden van egy tag, akitől ezt a Tualatinomat is vettem, azóta boltot nyitott. Ő árul még ilyen procikat. Amúgy nekem ilyen spec. számú van (SL6BY) és 1600-on megy stabilan már egy ideje.
bacsis: Én küldenék emulátort, ha valamelyik működne is...
Amúgy az ST6, jó választás a tuninghoz, mert 250-ig lehet állítani benne az FSB-t....[ Szerkesztve ]
Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
bacsis
Közösségépítő
válasz Badman 4ever #1802 üzenetére
jahh igen tényleg ez a steppinges kell, amit leírtam az a nem jó... ez ami van neked, 1400as tua, ez nem telekonds ugye?
-
peti_s
addikt
válasz Badman 4ever #1802 üzenetére
Azt hiszem nem megyek el érte Szegedre, meg ez igazából nekem nagyon is ráér, de azért köszi. Először úgy is egy E5300-t fogok venni.
-
-
Badman 4ever
őstag
Telekonds? ...az meg mi?
Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
peti_s
addikt
válasz Badman 4ever #1807 üzenetére
Telekondis.
-
törölt tag
Gigabyte Pentium-III Tualatin 1400MHz CPU Support list
Itt rögtön kidobott 10 találatot...
-
bacsis
Közösségépítő
válasz Badman 4ever #1807 üzenetére
az kérlek szépen azt jelenti, hogy a proci alján ahova csak lehet végig be van forrasztva a kondi... állítólag ettől jobban bírja a tuningot is... bááár most az én esetemben ez nem így van, mert amelyikről 3 hiányzik, szigorúan gyárilag, azt ugye láttátok mit megy
-
Badman 4ever
őstag
Ezen mind megvan. Ja és ez így nem teljesen igaz, ugyanis, a Celeronokon alig van pár darab és az egekbe hajthatók (700@1100 ; 800@1200 ; 850@1000), míg a full-kondis PIII 850MHz csak 957-ig ment és a 3% tuningot is csak feszültségemeléssel viseli el.
[ Szerkesztve ]
-
bacsis
Közösségépítő
válasz Badman 4ever #1813 üzenetére
jahh a celeronokon télleg kevesebb van.. de a bennük lévő L2 cache is kevesebb
Akkor tegyük fel, ha van 2 egyforma tulajdonságú procid, ugyanaz az órajel a cache, minden.. csak az alján lévő kondikban különböznek, na meg ez miatt persze a SPEC számuk is, amelyiken több kondi van, az jobban fogja bírni a tuningot... álltalában -
peti_s
addikt
Én nem vettem észre párhuzamot a kettő között. Northwood 2,4 GHz-es Celeron, néha az alaplap miatt, pedig AUTO-ra volt állítva 2,52 GHz-en ment. Jah és alig van rajta pár kondenzátor. De alapban teljesen pontosan tartotta a 2400,0 MHz-t. Ezt sajnálom a mai alaplapokban, nem lehet beállítani pontosan őket a gyári értékre. Akinek ehhez van ötlete, hogy hogyan tudnám az alaplapomon 133,33-ra állítani az FSB-t, az szóljon.
-
Badman 4ever
őstag
Nálam van az ST6-on egy DIP-Switch sor, amin ha az egyiket felkapcsolom, akkor kiegyensúlyozza a proci teljesítményét. Ez ha lekapcsolva lenne 1595-ön menne a proci és most, hogy felkapcsoltam, 1599,9 és 1600 MHz-en ugrál. Jumper már ezen a lapon is felejtős, csak a CMOS Clear jumper van, ezért biosból, Softmenu-vel tuningolok.
-
peti_s
addikt
válasz Badman 4ever #1817 üzenetére
Az utolsó jumpertuningolású alaplapok azok a BE6 II-k voltak sztem. De nálam más a gond, az hogy 133,6 az FSB, 133,33 helyett. Lefixálni SetFSB-vel tudom, de akkor pedig 133,00.
-
bacsis
Közösségépítő
banyek
tegnap ugye próbálgattam a prockó végét.. s meglett az 1740, de ugye ehhez kellett a bazinagy barton hűtése... azt csak akkor tudtam ráhekkelni, ha kiszedtem az agpből a 3850et... most visszaraktam, ismét bejelöltem, hooogy a 3850 legyen az elsődleges megjelenítő, szerencsére a 3d gyorsítás is megmaradt, viszont a tálca ugrott...
hogy a francba lehetne azt ide hekkelni?
Ha a vezérlőpultban megnyitom a tálca tulajdonságait, nem csinál semmit... nem indítja el
bezzeg há rádugom a monitort a kis matrox-ra auon látszik a tálca...mod: megvan mi a gond! a matroxon van az asztal bal fele, az ati-n pedig az asztal jobb fele... kitudom vinni az egér mutatót az egyik monitorból a másikba... na ezt kéne kikapcsolni, hogy csak egy megjelenítőm legyen, s eyg megjelenítőre zsúfoljon be nekem minden ikont tálcát stbstb-t...
[ Szerkesztve ]
-
bacsis
Közösségépítő
afffrancba már nem tudtam szerkeszteni
szal mod2:
MEgvan mi votl a gond: "A windows asztal kiterjesztése erre a monitorra"-t kellett kipipálnom a matrox tulajdonságainál -
bacsis
Közösségépítő
2procival ez a pontszám született 3dmark2003-ban:
[link] -
bacsis
Közösségépítő
hahhhóóó ki merre van?
Mindjárt csinálok a gyengébbik 1400as proccomból Socket368as procit lekapok még egy lábát, hogy csak 1,7v-ot kapjon, lehet sok neki a cunder és azért nem bírja annyiara a tuningot... Majd mindjárt kiderül -
bacsis
Közösségépítő
ezt 1450en értem el...
HA meghekkelem a proccot és menni fog nekem 1650-1700körül akkor nyerek vagy még 5-10FPS-t tuti jahh van hogy 40fps körül megy a game... meg persze volt hogy 22re lassúlt... de tolok még bele ramot mert csak 1giga van a vasban, és teszek fel patchet, mert az is még javít a teljesítményen -
Badman 4ever
őstag
Na ezek emberes eredmények egy majd 9 éves géptől. Amúgy a Crysis milyen körülmények közt futott?
Felrakod fel az eredményeket a Ph!-s listára?
A többiek pedig szerintem élvezik a napsütést...[ Szerkesztve ]
-
bacsis
Közösségépítő
válasz Badman 4ever #1825 üzenetére
milyen Ph!-s listára gondolsz?
természetesen full minimumon megy így a játék, deee ha a felbontást növelem, az FPS szinte nem is esik vissza, csak a részletesség állításakor csökken...
Ha az elözö szép eredmény, akkor nézd meg ezt! Mostmár itt 1600on mennek a proccok a ram pedig 306Mhz-en Cl 2-3-3-6ban -
Badman 4ever
őstag
Még egy fórumtársnak van ilyen gépe, ő pedig nemethbalazs, ez pedig a gépe az adatlapjáról:
MSI Pro266TD Master-LR, 2x1.4GHz@1.5GHz PIII-S Tualatin, 2x1GB DDR400, Sapphire HD2600xt 256MB GDDR3, Corsair CX400, Sata kártya + WD Raptor 36GB 10000 RPM, 300GB Samsung, SBLive! + Lenovo ThinkPad SL300
SATA-s Raptor azért elég meredek.
bacsis: A 3DMark listára a topikból pakold fel magad...szerintem nem kis feltünést keltenél.[ Szerkesztve ]
-
bacsis
Közösségépítő
válasz Badman 4ever #1829 üzenetére
jóóó, majd tolok fel 3dmark06 topikba egy fajább eredményt
-
Badman 4ever
őstag
Képzeld el a 3DM06 topik olvasóinak az arcát a gép előtt, amikor olvassák, hogy HD3850 egy dual Pentium III-S-es lapban XGB DDR-I-es memóriával.
-
peti_s
addikt
válasz Badman 4ever #1831 üzenetére
, és igen, a napon sütettem magam, fűnyírás közben.
(#1819) bacsis, tudom, nekem is volt olyanom. És lehett jumperrel(kapcsolóval) is tuningolni rajta. Csak meghalt. :S
[ Szerkesztve ]
-
bacsis
Közösségépítő
próbáltam 8,5X 100on indítani a core2-met, a ramokat "felszoroztam" egészen 340ig deee nem volt hajlandó elindulni
majd azért megnézem, hogy mi a vége.. ja nem, hogy mi az eleje -
neduddki
nagyúr
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Yutani
nagyúr
Srácok, nem tudtok valakit BP-en, aki elérhető, és cserél kondenzátorokat alaplapon, VGA-n, tápban?
#tarcsad
-
-
Badman 4ever
őstag
Na te egy zseni vagy, öcsinek összerakok egy alapgépet így a szülinapjára az itthoni tartalékcuccokból és a lapon amit kapna, azon van pár púpos kondi, amit cseréltetni akartam...jó, hogy eszembe juttattad.
Amúgy az volt a problémám, hogy nekem 1000Ft/kondis árat mondtak ismerősök, hogy valószínűleg annyiért cserélik, ami iszonyat magas. Eszerint ez nem reális, ugye?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App