Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DraXoN

    addikt

    LOGOUT blog

    válasz Ribi #72742 üzenetére

    [link]

    Leírás alapján megeszik 64GBot, bár tény nem láttam még ténylegesen FXet ennyivel szerelve.
    Ami még érdekes lehet.. mit szólna a platform ha ECC-s memóriát adok neki?

    #72743:
    de igen, munkára (is).. meg a játékokat is bírja, így arra is (mert akkor már miért ne ha ép "ráérek").. Jelen összeállításom bőven megfelel utóbbi igényeimnek is.

    Mondjuk ahogy én dolgozom, jobban járok a több (esetleg gyengébb) CPUval mint a kevés erősebbel.. és a sok ram se hátrány.
    Jelenleg 16GB ramom van. Ha elindítok egy netbeanst és mellé egy photoshopot és böngészőt már el is fogyott minden ram (hát még ha mondjuk ms visual studioval vagy unityvel dolgoznék még mellette, bár utóbbik ritkák).. egy-két komolyabb projektet nyitva se tudok tartani ("rossz szokásom", hogy szeretem megnyitva tartani a dolgokat, ha pont nem kell akkor is, nem szeretem várni amíg újra betölt).. ha több volna a ram akkor nem lenne gond (a CPU szinte malmozik), de a memória elfogy... 2012 decembere óta van ennyi ram a gépemben... eleinte szinte mindig üres volt. Érdekes volt látni ahogy a programok "híznak" és mindig egyre kevesebbnek érződik :D ... már a jutottam oda, ha platformot nem is cserélek, akkor is legalább 32GB-ramra kell bővítenem.. De ha van mód 64GBra akkor az is jó.. még úgy érzem erőben legalább egy 2-3 évig tudom használni ezt a gépet.. de lehet akár tovább is jó még.

    Mondjuk úgy tudom FX platform nem nyer olyan sokat a nagyobb ram sebességből. A jobb időzítés többet segít, de azok se olyan nagyon látványos "gyorsulások" amit el lehet érni.

    [ Szerkesztve ]

    The human head cannot turn 360 degrees... || Ryzen 7 5700X; RX580 8G; 64GB; 2TB + 240GB + 2TB || Samsung Galaxy Z Flip 5

Új hozzászólás Aktív témák