- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
lovas001
aktív tag
válasz csontraket #51700 üzenetére
De legalább meglett a ludas (nehogy azt hidd hogy NV nél nincs semmi) Én meg azzal küzdöttem éveket ....
Nem tudta, hogy lehetetlen, ezért megcsinálta.
-
Habugi
addikt
válasz lovas001 #51699 üzenetére
Egyáltalán nem butaság, nekem is nagyon throtling gyanús azért is kérdeztem, hogy amikor bezuhan az fps nem-e esik le az órajel egy/több magon. Elvileg a GPU használaton is látszódnia kéne, mert a throtling pillanatában elvileg rántja magával a GPU-t is, kihasználtság szinten legalábbis.
Van még itt olyan is a pakliban, hogy az Omega elég sok újítást hozott, többek között Hawaii/Tongára a VSR-t.
Ugyan nálam is Omega van tegnap óta, de az én kártyámhoz ezek a funkciók egyelőre nem elérhetőek és nem tudom pl. a VSR nincs-e esetleg bekapcsolva default telepítés utáni állapotban.De a teltkeblekteneked.net -ről is belehet ám nyalni olyan dolgokat, amik a háttérben futva hasonló anomáliákat okozhatnak. csontraket, Feladatkezelővel, ProcessExplorer vagy hasonlóval érdemes lenne megnézni nem-e látsz valami újat/furcsát a folyamatok között.
Esetleg hamár úgyis erre jársz és a BF4 is fut, megnézheted mind a 8mag rávan-e engedve és ha igen, adhatsz neki Magas/High prioritást hátha segít. A legmagasabb prioritást ne, mert megtröttyenhet az egész hóbelebanc.(#51700) csontraket:
Na akkor tárgytalan!
A fentebb taglaltak okán simán lehet, hogy ettől függetlenül nem az Omega sara volt..
A 14.4whql-t pedig nem véletlen neveztem nevén, megölhetetlen, bebugolhatatlan, hibakereséshez igazi "csak egyetlen egy maradhat" darab.[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Taifa Díaz
őstag
válasz Habugi #51702 üzenetére
A hóbelebanc, az valójában: hóbelevanc, v-vel. Remélem, csak billentyűleütés-hiba volt részedről, mert nagy csalódást okozna nekem, ha egy ilyen nyelvi zseniként megismert illetőtől olvasnék ilyet
Csak az lehetett, mert egymás mellett van normál esetben a v és a b.[ Szerkesztve ]
Life's a game I cannot win (Type O Negative: Everyone I Love is Dead)
-
Picturemaker
őstag
válasz Taifa Díaz #51703 üzenetére
Á - [link]
A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!
-
Bossp
addikt
válasz csontraket #51700 üzenetére
Esetleg ha még is élvezni szeretnéd az új Driver adta "lehetőségeket" Próbáld meg állítani az "áram felvételi korlátozást" nálam az droppolta a GPU teljesítményét. Át állítottam +20%-ra (ez a max a kártyámnál) azóta semmi gubanc.
"1 lehetsz vagy 0 vagy élő vagy hulla!"
-
Habugi
addikt
válasz Taifa Díaz #51703 üzenetére
Nézd, mondanám hogy gépelési hiba volt csak ez nem igaz..
Annak idején a nagymamám használta gyakran ezt a kifejezést, a gyakorlatban elég ritkán használom de amikor éppen igen, akkor eddig kivétel nélkül mindig b-vel írtam.
A nyelvzseniséget köszönöm, de hamár nem átalottál 4sort áldozni ezért a hibáért a poén kedvéért elmesélem.., Gimnáziumban az osztály top3 legrosszabb helyesírói között voltam.
A magyar nyelv/irodalom tanárom (aki egyébként igazgatóhelyettes is volt) olyan szinten elvolt keseredve, hogy cirka a második évtől amikor éppen a tanáriban meglátta a történelem tanárunk asztalán a hegyben álló, egyenként 3-4 oldalas témazáró dolgozatainkat, akkor gondosan képes volt kikeresni az enyémet és az osztályból egyedüliként az én történelem témazáróm a helyesírás okán nyelvtan osztályzatot is kapott!..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
PofaJenö
senior tag
ÁÁ a gonoszság határtalan [link]
Lumia 820 --> Huawei P9 lite --> Samsung Galaxy S 9 --> Sony Xperia 5II --> Samsung Galaxy S 10e. --> Samsung Galaxy S 22.
-
Picturemaker
őstag
válasz norbert1998 #51708 üzenetére
A srác elhitette a lánnyal, hogy megcsalta. Ez volt a bosszú.
A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!
-
norbert1998
nagyúr
válasz Picturemaker #51709 üzenetére
jaah, értem
-
norbert1998
nagyúr
válasz Picturemaker #51709 üzenetére
amúgy gőzöm incs, hol láttátok, miért tette, a magyar feliratot elolvastam a videó körül és az angoltudással sincs gondom, de valahogy nem szúrta ki a szemem az oka
de nem érdekes mostmár, nem kell beírni, hogy hol volt -
PofaJenö
senior tag
Nem ide akartam linkelni de már nem tudok törölni,(engem nem zavar annyira ) más ezt még érdemes használni ? [link]Jó árban tudnék most
ui. jól mutatna a saber-en[ Szerkesztve ]
Lumia 820 --> Huawei P9 lite --> Samsung Galaxy S 9 --> Sony Xperia 5II --> Samsung Galaxy S 10e. --> Samsung Galaxy S 22.
-
=HG=
addikt
válasz norbert1998 #51712 üzenetére
Egyébként is megjátszott az egész, mint a hasonlók 95%-a...
-
Habugi
addikt
Nyehhh, a linkelése óta azon erölködtem, hogy megálljam h ne postoljam ezt!
Utálom mások illúzióbuborékjait kipukkasztgatni, szóval igen, ez akkora kamu mint a HÁZ!
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Taifa Díaz
őstag
válasz Picturemaker #51704 üzenetére
Á - [link]
Más is elq*rhatja Írd csak be oda b-vel, és nézd meg, mit ír rá.Life's a game I cannot win (Type O Negative: Everyone I Love is Dead)
-
eastone1
senior tag
Sziasztok. Létezik elfogadható árú pci e 3.0 ás am3+ os alaplap?
-
ViZion
félisten
válasz eastone1 #51720 üzenetére
Nincs, de szvsz nem is volt ott igazán probléma. Ha megnézed minimálisan _lehet_ gyorsabb ott a VGA.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
eastone1
senior tag
Köszi mindkettőtöknek a választ.
-
Bandi8bácsi
tag
Üdv. Van egy új pc-m, AMD FX 6350-es procival, a kérdésem az, hogy normális ha a gyári venti már olyan hangos, hogy nem lehet 5 percnél tovább megmaradni a gép mellett? Mi lehet a gond?
-
Habugi
addikt
válasz Bandi8bácsi #51726 üzenetére
A gyári hűtő elég gyász, minden szempontból..
Állandó a hangereje/fordulatszáma?
Amennyiben igen, elképzelhető hogy BIOS-ban nincs a ventivezérlés beállítva azért teker állandóan maxon vagy akár még az is elképzelhető, hogy szimplán csak ennyire melege van.Nagyon kevés az info..
-
Taifa Díaz
őstag
válasz Bandi8bácsi #51726 üzenetére
Gond egy szál se. Ez ilyen. Le kell cserélni, mert fennáll a tartós halláskárosodás veszélye
Life's a game I cannot win (Type O Negative: Everyone I Love is Dead)
-
norbert1998
nagyúr
válasz Bandi8bácsi #51730 üzenetére
tedd csak nyugodtan 1-esre a target speed-et, ha nem elég neki, úgyis feljebb pörgeti majd. én is mindig egyesre veszem, 55 fokkal
-
Habugi
addikt
válasz Bandi8bácsi #51730 üzenetére
Ahhoz képest, hogy állításod szerint nem értesz az ilyesmihez szépen lezongoráztad egyedül!
Azt igazából te tudod eldönteni, hogy így már viselhetőbb-e.
Nem tudom mennyire szoktad leterhelni a procit és mivel (játék/munka), de ha ezen ventiprofilon/beállításon még nem melegszik el és már nem is olyan durván zavaró, akkor maradhat.CPU hőmérséklettől függően akár lejjebb is veheted!
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
válasz Bandi8bácsi #51733 üzenetére
Fent a topik összefoglalót olvasd el, némi finomhangolás nem ártana.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
fasterware
aktív tag
Sziasztok.
Egy kis segítség kellene, hogy melyik feszt növeljem meg ? CPU-NB vagy csak simán a memória feszt, mert:
Tegnap este toltam egy kis prime95 blend tesztet, mert miért ne , és pár percen belül a 8 mag 100 % terhelélséből az egyikről levette a terhelést, gondolom hibázott, de a kérdés, hogy mi miatt cpu v. memória miatt e ?
A dologhoz hozzátartozik, hogy már kiteszteltem jó ideje a cpu - t, 3900 MHz - en használom, minden teszten ( small fft's , large fft's és blend alatt ) átment hiba nélkül fejenként 2 óra hosszán át, soha semmi gond nem volt se prime, se játék, semmi alatt, a felállásban 2 x 2 GB kingson hyperx 1600 MHz volt ( 9-9-9-27 időzítéseken, ráadásul CR : 2T alatt, 1.65 v gyári ajánlás alatt ).
Nemrégiben még vettem hozzá ugyanilyen ramokat 1600 MHz 2 x 1 GB felállásban, szóval 6 GB van most a gépben, azóta van, hogy prime blend alatt hibázik néha.
A 9-9-9-27 CR: 2T beállításokat használom azóta is, ha jól tudom a blend memóriát tesztel, gondolom fesz emelés kéne, csak tényleg nem tudom, cpu - nb vagy esetleg sima ram feszt vigyem feljebb 1, 65 voltról.
-
persil
nagyúr
válasz Bandi8bácsi #51729 üzenetére
Ha megengedheted magadnak, hosszabb távon mindenképp jobb lenne a füled és a proci egészsége szempontjából is egy normális hűtő beszerzése. 10 ezer magyar királyi forint körül már van több is, ami minden szempontból fényéveket ver a gyárira.(meg mondjuk egy gép mellé állított propelleres baseball sapi is jobb, mint a gyári megoldás, de ez más kérdés )
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Land
veterán
AMd FX4300-hoz mindenképp Ati videókártya érdemes vagy jó a geforce is? Tehát tök mindegy vagy érdemes Atit venni hozzá?
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
akkójóva
tag
Üdv!
FX-8320-at Alpenföhn Brocken hűtővel kb meddig lehet húzni? Sosem volt még tuningolós processzorom , nem is tudom igazából , hogy működik Ha hülyeséget kérdeztem bocsi
(Corsair CX600M tápom van) -
-
Dark KillerX
addikt
Minap örömteli tulaja lettem egy 7950 OC-nak,és féltem attól,hogy a kis FX6300-am (4,2Ghz-en) nem lesz elég alá,de hál Isten csalódnom kellett,mert bőven elég alá,legalábbis,amit eddig néztem játékokat,ott bőven elég volt ( BF4,Crysis3,Watchdogs)
-
Bandi8bácsi
tag
Tudnátok ajánlani lehetőleg ingyenes programot ami mutatja akár játék közben is a proci terhelését és hőmérsékletét?
-
Habugi
addikt
válasz Dark KillerX #51748 üzenetére
Grat az új kártyához!
Ez a három felsorolt játék speciel pont elég jól kihasználja a 4nél több szálat/magot, 1-2szálra optimalizált játékok esetében mindannyian belefutunk kisebb-nagyobb procilimitbe, de nem vészes!(#51749) Bandi8bácsi:
Ez kell neked [link], ez éppen csak a kedvesed hangulatingadozásait nem monitorozza..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Nők, nőügyek (18+)
- PlayStation 5
- Trump vagy Harris
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
- AMD Ryzen 5 2600 6-Core 3.4GHz (up to 3.9 GHz)OEM Processzor!
- AMD Ryzen 5 1600 6-Core 3.2GHz (up to 3.6GHz) AM4 OEM Processzor
- AMD FX-8320 8-Core 3.5GHz AM3+ Processzor
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest