Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Habugi

    addikt

    válasz lovas001 #51699 üzenetére

    Egyáltalán nem butaság, nekem is nagyon throtling gyanús azért is kérdeztem, hogy amikor bezuhan az fps nem-e esik le az órajel egy/több magon. Elvileg a GPU használaton is látszódnia kéne, mert a throtling pillanatában elvileg rántja magával a GPU-t is, kihasználtság szinten legalábbis.

    Van még itt olyan is a pakliban, hogy az Omega elég sok újítást hozott, többek között Hawaii/Tongára a VSR-t.
    Ugyan nálam is Omega van tegnap óta, de az én kártyámhoz ezek a funkciók egyelőre nem elérhetőek és nem tudom pl. a VSR nincs-e esetleg bekapcsolva default telepítés utáni állapotban.

    De a teltkeblekteneked.net -ről is belehet ám nyalni olyan dolgokat, amik a háttérben futva hasonló anomáliákat okozhatnak. csontraket, Feladatkezelővel, ProcessExplorer vagy hasonlóval érdemes lenne megnézni nem-e látsz valami újat/furcsát a folyamatok között.
    Esetleg hamár úgyis erre jársz és a BF4 is fut, megnézheted mind a 8mag rávan-e engedve és ha igen, adhatsz neki Magas/High prioritást hátha segít. A legmagasabb prioritást ne, mert megtröttyenhet az egész hóbelebanc.

    (#51700) csontraket:

    Na akkor tárgytalan! :R
    A fentebb taglaltak okán simán lehet, hogy ettől függetlenül nem az Omega sara volt..
    A 14.4whql-t pedig nem véletlen neveztem nevén, megölhetetlen, bebugolhatatlan, hibakereséshez igazi "csak egyetlen egy maradhat" darab. :K

    [ Szerkesztve ]

    ..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...

Új hozzászólás Aktív témák