Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Habugi

    addikt

    válasz Gstyler #50623 üzenetére

    Az X-es Sapphireokkal tényleg minimális a kockázat, de ahogy érzed. :R

    Ebben az esetben viszont, hogy biztos nem lesz egyben csere, jó választás a Tahiti-LE.
    Ár/teljesítmény szempontból a 280asok most verhetetlenek, amire még rá is pakolhatsz egy lapáttal, ha lősz magadnak apróról egy 7950est!
    99%-ban azonos a 280assal és bő 10K-t tudsz még spórolni rajta, jobbféléket simán fel tudsz húzni órajel szinten 7970/280X magasságba, igaz ilyenkor kicsivel többet fogyasztanak mint a Tahitik.
    Lépcsőzetes fejlesztés esetén, mindig a lehető legkölcséghatékonyabb megoldást keresve erősen tudom ajánlani. Van dögivel aprón 2-3év garival eladó darab, 40K magasságában. A 7950/7970 topicban érdemes lehet előtte megérdeklődni, melyek az ajánlott gyártók.
    A 7970esekről (átnevezés előtti 280X) ugyan ez elmondható, annyi ráadással, hogy a 280X-ek erős olcsósításon estek át, többek közt ezért nincs egy csomó gyártó kártyáin Vram hűtés. Órajelben minimálisan gyengébbek (GPU/Memória is), nagyon korrekt hűtés van a legtöbbjükön.
    Példának okáért amennyire kerülendő az X-es ASUS, annyira ajánlott 7970 szinten. Egy röhej, de így van! :K
    Ráadásul itt többet is spórolhatsz 10K-nál.., ugyan nagyobb a procilimit esélye és esetleges mértéke is ha Tahitit veszel a 6100as mellé, de amikor alkalmad nyilik rá ezt tudod majd orvosolni a lap/proci cserével.

    Ugyan ez itt erősen off, de még hozzátartozott a témához.

    [ Szerkesztve ]

    ..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...

Új hozzászólás Aktív témák