-
PROHARDVER!
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Iomega
addikt
[ Szerkesztve ]
Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
-
Aske
aktív tag
Sziasztok, ezt ma készítettem egy kis Canon kompakttal.
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
Szerintem túl középre komponáltad, a háttér nem a legszebb, a bal oldali virágot elvágtad, felülről szűk, valamint maga virág sem a legszebb. Szerintem ez nem lett megkomponálva, csak lőttél egy képet a virágról.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Iomega
addikt
Most néztem, nem nyílt meg a lap, mert nem publikáltam a fotót.
rigó fészekAnnyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
-
RolXX
tag
válasz #48613632 #7886 üzenetére
Most volt egy kis időm, játszottam a képpel én is.
Szerintem így jobban hasonlít arra a képre, amit példának mutattál az elején.
Lehet, hogy egy kicsit túl kontrasztos lett, na meg a kép alapból elég homályos és se homályosan, se mesterséges élesítéssel nem a legjobb. Szóval még lehetne játszani vele, főleg hogy én se vagyok pro, de ami látszik rajta, hogy fekete-fehér háttérrel sokkal jobban néz ki mint színes csíkokkal és a vágással/kompozícióval is érdemes játszani, mert kicsit másképp helyezed el a dolgokat, vagy másképp vágod meg a képet és már teljesen más a hangulata.Windows Mobile 2002-2003 -> Symbian 6.1-9.2 -> iOS 4 -> Android 2.1 - 7.0 -> iOS 13.3
-
törölt tag
Teljesen jó lett, köszönöm A hátteret ki tudom fehéríteni, mondjuk akkor elveszíti a régies hatását, de nem is olyan nagy gond az.
PS-el csináltad? Milyen effekteket alkalmaztál?
Te hogy rendeznéd el az ékszereket a képen? A hajcsattal (kanál ) vagyok kicsit gondba, a merev, hosszanti nyél miatt, valahogyan mindig asszimetrikus lesz, akárhová is rakomszerk: Úgy értem, asszimetrikus együtt, a többivel, valahogy a nyelét nem tudom merre helyezzem ...
[ Szerkesztve ]
-
Aske
aktív tag
-
RolXX
tag
válasz #48613632 #7906 üzenetére
Nem is muszáj teljesen fehérnek lenni a háttérnek, csak az jó, ha a háttér mintázata jelentéktelen az ékszerekhez képest, tehát kicsit se vonja el a tekintetet a lényegről.
Gimp-el csináltam: raktam egy maszkot az ékszerekre, így külön le tudtam venni a háttér saturation-jét 0-ra, meg egy kicsit fakítottam rajta. Az ékszereknek meg növeltem valamennyivel saturationt. A "curves"-el játszottam még, hogy ne legyenek annyira fakók az ékszerek.Az elrendezésben sajnos nem nagyon tudok segíteni, én is csak próbálkozok a "komponálásokkal", aztán lesz ami lesz. Pontosan nem tudnám megmondani, hogy mi lenne a tökéletes elrendezés, nekem a mostani is tetszik, de talán a többiek több tanácsot tudnak adni erről.
Windows Mobile 2002-2003 -> Symbian 6.1-9.2 -> iOS 4 -> Android 2.1 - 7.0 -> iOS 13.3
-
DJ. Ru$y
félisten
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
m3ss
veterán
válasz filózoli #7913 üzenetére
ezek most annyira nem jonnek be. makron az also nem eles, meg ez a hatter sem tul izgalmas, de meg mindig ez tetszik leginkabb a harom kozul. a lovast sztem tulexpoztad, de gondolom a tuzo nap sem segitett. amugy elesitve jobb.
harmadikon meg zavar, hogy a hatso kacsa nem eles, de ha eles lenne se lenne vmi szuper, valami hianyzik rola nekem...szebb fenyek, tortenes, erdekesebb kompo vmi[ Szerkesztve ]
https://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
szeva000
addikt
-
szeva000
addikt
válasz filózoli #7918 üzenetére
jah.... a nikon D90-re
Hidd el,nagyon kellemesen csalódtam ebben az obiban.Egyetlen hátránya a kezdő F6.3 amit nem árt rekeszelni F8-ra.Képminőségre jobb a nikkor 80-400-nál,CA gyakorlatilag nincs.AF tényleg gyors.Nekem kell is az 500mm,ami ugyebár ezen a vázon még X1,5.....nah azért nem egy leányálom tartogatni kézben......A képstabi is elég jó benne,így ki sem vittem az állványt.
az nem hinném,hogy én Canonra fogok váltani ebben az évtizedben[ Szerkesztve ]
-
Iomega
addikt
Ízlések és pofonok, ezért mondtam, hogy jobbat nem igen lehet az alapból kihozni, de nekem ezzel a gyengébb szaturáltságával, homályosabb háttérrel mindenképpen mutatósabb, még ha mesterkéltebbnek is tűnik.
Ezért fontos a mélységélességet a fotózás előtt beállítani, amennyiben dslr géppel fotózik az ember.
m2ss:
""erdekes" a maszkolas"
Olyan mintha egy üveglapon lenne.
[ Szerkesztve ]
Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
-
A Zéé
addikt
A színtelítettség tényleg ízlés kérdése, a te verziód már kicsit fakó nekem, valahol a 2 verzió közt tudnám elképzelni, de ez a mű elmosottság nagyon nem illik oda.
Annyira rikít róla, hogy nem a mélységélességtől ilyen, hanem a számítógéptől, hogy megöli az egészet.(#7927) filózoli
Igen, valami hasonlóra gondoltam.Just a simple Lineman...
-
drkbl
őstag
válasz filózoli #7913 üzenetére
Az első nagyon jó meglátás, a legjobban tetszik a háromból! Kár, hogy a jobb oldali szitakötő közel került a képszélhez, túl hangsúlyos lett.
A lovasnál esetleg szelektíven csak a lovat és lovast világosítani? Lightroomot nem ismerem, de CNX2-ben könnyedén megoldható color control pointokkal vagy az egész képre ható shadow protectionnel.
A kacsák jobban érvényesülnének nem három harmadolóra, hanem előremutató háromszögbe, nyomvonallal komponálva - más kérdés, hogy hajlandók voltak-e úgy kötelékbe állni
-
DJ. Ru$y
félisten
-
Real_Necro
veterán
válasz vizcsap #7933 üzenetére
Nagy divat lett a "rrendszám". Nekem felülről és jobbról a kép kicsit szűk, valamint szúrja a szemem, hogy bele van préselve a leányzó a 2 számmal kisebb gatyába. A beállítás amúgy tetszik, a többi képet elnézve a modell is csinos.
Omen-el ellentétben én nem a tetkóra, inkább egy hasonló beállításban készült elölnézetre lennék kíváncsi.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
m3ss
veterán
válasz Real_Necro #7937 üzenetére
egyetertek, nem elonyos ez a gatya igy polo nelkul. furdoruhaban, szoknyaban sztem jobb lenne. kicsit szellosebb is lehetne a kompo. amugy jo a poz, helyszin, utomunka.
https://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
Omen
tag
válasz Real_Necro #7937 üzenetére
Igazán én se a tetkóra lennék kíváncsi .
A nadrág méret tényleg nem ideális. Úgyhogy szerintem vizcsap csinálj mégegy képet nadrág nélkül is. Csak, hogy el tudjuk dönteni melyik a jobb.Malacka sétál az erdő szélén. Egyszer csak leesik.
-
DJ. Ru$y
félisten
Nem volt kedvem elhagyni az otthon hűvösét, de mivel hivatalos ügyem volt, ezért muszáj volt. Persze vittem gépet is
Színlehúzós állítólag gagyi így egy kép. Nekem bejön ez van.
Fekete-fehér ha így jobb?! Nekem korábban kellett volna születnem... fekete-fehér a mindenem.
-
Real_Necro
veterán
válasz DJ. Ru$y #7941 üzenetére
Valahogy nekem a háttér nem gyere be. Van itt minden. Vonatvége, lengő kábel, oszlop darab. Túlságosan elhúzza a szemem. Kocsit meg lemoshattad volna.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Real_Necro #7942 üzenetére
Mindig így fényképezem Aki lusta az én vagyok
-
Iomega
addikt
válasz Real_Necro #7942 üzenetére
De legalább a rendszám tiszta.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest