Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • g.killer

    aktív tag

    válasz total90 #41854 üzenetére

    Én ezt megértem, és én is így gondolom szerintem teljesen megfelelő választ, véleményt formáltam a képekkel kapcsolatban. Egyáltalán nem érzem magamat rohadt profinak, még haladónak sem kezdőnek viszont igen ezért is próbálok segíteni a kezdőkön faszicsunáj képére se mondtam azt úgy xar ahogy van. (nincs is így). Ezért is írtam, hogy túlzó az a megnyilvánulás miszerint behinthetjük sóval a topikot. Természetesen látható hogy mostanában sokkal többen vannak a KEZDŐ topikban a kezdő fotósok hozzászólásai de ez nem baj egy kicsi önkritikát kéne a dologba belevinni és már tökéletes is lenne. A másik az hogy sokan akik magasabb szinten vannak a fotózásban lehet nem csak követni és néha megnyilvánulni, miszerint szétesett a csoport meg temethetjük vége R.I.P stb... Hanem a fotókkal emelni a csoport színvonalát én biztos vagyok benne, hogy intelligens emberek ők is és ha látják a többiek olykor fényévekkel jobb képeit sokkal többet tanulnak mind a fotózás és a saját fotóik megítélése terén is.

    (#41853) faszicsunáj: Szerintem nem kell semmit sem kiírni csak egy kis önkritikát gyakorolni.

    (#41855) marcitp: Nálad a befér-e sosem kérdés én személy szerint szeretem a makrókat, király kép szép a bokeh! :) Szemből nem tudtad volna meglőni úgy valahogy nekem jobban kivehető lenne a pók! :)

    (#41856) kátú: Ez így szép és jó de én tudok olyan értékelhetetlenül szar képet lőni milc-el úgy hogy ismerem a szabályokat rekeszt a záridőt és iso-t mégsem rakom föl ide, hogy mi a vélemény róla.... A harmadik csoport meg felejtős mert ez a kettő is kong néha az ürességtől.

    (#41858) tDr1v3r: Bejön a fekete fehér konverzió, az ég is tetszik de az nagyon zavar, hogy egyik vonal sem fut a kép széleivel, meg az a más stílusu ház sarok a szélen.

    [ Szerkesztve ]

    "A legjobb megoldás az, ha az ember talál egy számára elviselhető állást, amiből meg tud élni, és a maradék idejét és energiáját a fotográfiának szenteli. " (André Kertész)

Új hozzászólás Aktív témák