- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Recon666
Közösségépítő
Csináltam jó minőségű képeket a fekete-fehér wing boostról.
[ Szerkesztve ]
-
windlord
őstag
Egy i5-750 4Ghz -n való járatására szeretnék venni egy Alpenföhn hűtőt.
Két delikvens tetszik nagyon, de a választásban győzzön a teljesítmény.
Ebben szeretném kikérni a véleményeteket!Brocken vagy Nordwand rev. B?
[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz windlord #1703 üzenetére
Szvsz Brocken.
Nekem Phenom II-őm van ugyan. De 4Ghz-en se ment 50 fok fölé a proci teljes terhelésen. 832RPM mellett.[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Varoz
addikt
válasz Merlinclub #1710 üzenetére
Az, hogy szebb-e az eléggé szubjektív.
Nekem a Brocken jobban tetszik.hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Merlinclub
senior tag
Ez valóban szubjektív, kinek a szőke, kinek a barna, kinek mindkettő
valamint:
Nos, mivel a Brocken óriási ellentmondásokat vált ki, így itt, és most a nagy plénum előtt én feldobnék egy:
VÁNDORBROCKEN
processzorhűtőt, mivel már annyi hideget és meleget kapott.
Rövid szabályzat:
A hűtőt az kaphatja meg, akinek minden valós elérhetősége közzé van téve a PH-n, és írásban visszaigazolja, hogy a coolert továbbküldi a forum által ajánlott tagnak saját költségén! Az sem baj ha cikket ír....
a tizedik tesztelő nekem juttatja vissza, aztán majd kezdünk vele valamit
Az eredményeket a milyen processzorhűtőt vegyek topikban osszuk meg egymással.Vélemények?
Mindennek alapja a bizalom.
Megjegyezném, hogy ma este a magyar kézilabda válogatott történelmet írt a franciák ellen!!!
[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz Merlinclub #1712 üzenetére
A megjegyzésed tetszik a legjobban, mivel kéziztem.
Én Recon666 tesztjére lennék kíváncsi, hogy vajon nála mit tud a Matterhorn ellen.
[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Varoz
addikt
válasz Merlinclub #1714 üzenetére
Akkor én rá szavazok.
Mondjuk én meg eleve kiesek, mivel Brockenem van.hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
-
Varoz
addikt
válasz agressiv #1718 üzenetére
Jáá, értem.
Valami valamiért.Miért, neki mije van?
[ Szerkesztve ]
-
bmollszeptim
aktív tag
sziasztok.tudna nekem valaki segíteni hogy Alpenföhn Triglav vagy Himalayahoz hol lehet kapni pesten 1155-ös komplet lefogatót?Előre is köszi a segítséget.
üdv.
-
Recon666
Közösségépítő
válasz bmollszeptim #1720 üzenetére
Külön nem igen kapsz, mert ugyan az mint az 1156-os foglalatnak.
Varoz: Köszi a bizalmat.
[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
-
agressiv
addikt
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Merlinclub #1723 üzenetére
Én szívesen kipróbálnám, de túlságosan macerás ki-be szerelni egy hűtőt csak tesztelés erejéig. Meghagyom a lehetőséget a többieknek.
⭐ Stella
-
Merlinclub
senior tag
Leteszteltem a tármárka egyik legnagyobb coolerét, íme:
Deepcool Fiend Shark teszt -
agressiv
addikt
Na mivan? Látom sokaknak csak addig nagy a pofája, amíg nem kéne csinálni is valamit, az igaza bizonyítása érdekében. Merlin felajánlotta, hogy küld nektek egy hűtőt, hogy kipróbáljátok és érdekes módon mindenki papírkutya lett.
[ Szerkesztve ]
Hát még a borz.....
-
Merlinclub
senior tag
Egy kis Brocken siker, igaz más súlycsoportú ellenféllel....
"""
Malibutomi
(fanatikus tag)No srácok némi összehasonlítás hűtő témában, Freezer 13 sima vs Brocken!
Asrock 970 Extreme 4 alaplap, PII x4 955 proci, CM 370 ház, a tetőben két venti elöl egy venti, és levett oldallappal teszteltem, szobahőmérséklet 21 fok.
19x200 - 3800MHz, 1,35V
- idle: Freezer - 33fok (1200 ford.), Brocken - 29 fok (800ford.)- load, venti 1-ös fokozat, cél hőmérséklet 50fok
Freezer - 51 fok, de feljebb kapcsolt, kb. 1500-1600-as fordulatra
Brocken - 49 fok (800-as fordulat)- load venti 5-ös fokozat (Frezer 1500 ford, Brocken 1100ford.)
Freezer - 51fok
Brocken - 46fok- load venti 10-es fokozat (Freezer 2000-2100, Brocken 1500)
Freezer - 50 fok
Brocken - 44 fok20x200 - 4000MHz, 1,45V
Freezer - max fordulat, 60 fok, kékhalál
Brocken - 53 fokLátszik, hogy a két cooler, nem egy ligában játszik, akinek a hangos gyári cooler helyett egy csendes darabra van szüksége, tuning nélkül, illetve némi alapfeszes tuninggal, annak ajánlható a Freezer, az ára is kellemes.
A Brocken viszont kineveti a feszemelős tuningot, és mindezek mellett nagyon halk.
Mindkettő megéri az árát a maga kategóriájában.
"""A VándorBrocken ajánlat továbbra is áll, de eddig egyetlen halvány érdeklődő van csak, aki nem tudja kinek továbbküldeni!
-
Merlinclub
senior tag
VándorBrocken háziteszt de kinél?
A teszthez tesztkörnyezet szinte"mindegy"
Minél több helyen lesz kipróbálva, annál jobb!
A VándorBrockent azonnal indítom, amint van KONKRÉT JELENTKEZŐ.
Lehet PÜ-ben jelentkezni, vagy ebben a topikban is.Figyelem!
A továbbküldés mindig a tesztelő költsége, tehát nem nekem, hanem a következő tagnak kell továbbküldeni.
A 10. tesztelő juttatja majd nekem vissza.
A Brocken 1 hétnél tovább ne nagyon csücsüljön senkinél!
A tesztelő hozzájárul, hogy eredményeit közzétegyem a honlapomon.A teszt alapelvei:
- Ne egy gyári hűtőt vessen azért össze vele a tesztelő, hanem minimum egy 12cm-es ventivel szerelt modellel lenne érdemes szembeállítani.
- 1-1 jó minőségű fénykép a saját és a VándorBrockennel szerelt tesztkonfigról
- A tesztet azonos fordulatokon, pl 700-1100-1500 kell végezni saját ventilátorral mindenképp, ha valaki kipróbálja más ventivel is, csak színesebb, érdekesebb lesz a kis játékunk.
- A teszthez az EVERESET FPU tesztet használjuk, és az eredményeket is ezzel figyeljük!
Tehát ki az első????
-
Grafy12
aktív tag
válasz Merlinclub #1730 üzenetére
Szívesen benne lettem volna, de engem nem kell meggyőzni, mert nekem van Egy ARCTIC COOLING Freezer Xtreme Rev 2 -t cseréltem le erre a gyönyörűségre általánosságban elmondhatom, hogy 3-4 fokot ver rá alaphangon 800-as fordulat mellett. Az viszont tény, hogy az elődje is rettentő csendes hűtő volt!
[ Szerkesztve ]
-
bluyoo
nagyúr
Hali!
Alpenföhn Nordwand LGA1155 lefogatót honnan lehetne szerezni?Esetleg a NOCTUA NM-I3 Mounting-Kit jó lehet?[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
-
bluyoo
nagyúr
válasz Merlinclub #1739 üzenetére
Köszi!
Hátlapot úgy látszik sikerül szerezni.Annyiba tudnál segíteni hogy milyen hosszú a felfogató csavarja?Bazinga!
-
Merlinclub
senior tag
Alpenföhn K2 - A teszt!
-
Malibutomi
nagyúr
Csatlakoznék egy Brockennel ide.
Kérdés, van-e valaki aki rakott rá 140-es ventit, pl TY-140? -
Merlinclub
senior tag
válasz Malibutomi #1742 üzenetére
Agressiv a nagy Brocken fun, kérdezd őt!
-
Merlinclub
senior tag
Alpenföhn Brocken VS Thermalright True Black
-
nagyúr
válasz bmollszeptim #1720 üzenetére
Alapból nincs hozzá?
-
agressiv
addikt
válasz KaiotEch #1749 üzenetére
A franc tudja. Igazából ami extra benne az a mérete, de amúgy szerintem egyetlen hűtő sincs a világon ami megéri az árát, mert ha belegondolsz néhány rézcsövet, meg alumínium lapokat kapsz 10-20K-ért
Úgy lehet jó vétel, ha veszel mellé még egy ventilátort, mert akkor már tudhat valamit és lehet tuningolni agyament módon.
[ Szerkesztve ]
Hát még a borz.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest