Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • doc

    nagyúr

    válasz SOAD19 #3825 üzenetére

    Egyetertek
    Ha elhagyod magad (marmint nem Te, hanem Szakbarbar) akkor BIZTOS hogy csak rosszabb lesz. Neki kell allni, tanulni, csinalni. Nem lesz konnyu, de erdemes.
    Egy kis motivacio, bar szerintem mar leirtam itt a PH-n egyszer a sztorimat:
    En annak idejen mikor munkat kerestem (mert kirugtak egy amugy is nagyon gaz helyrol, ahol feketen dolgoztam minimalberert), hajszal hijan elmentem szalag melle osszeszerelo munkasnak 50 eves nok koze, mert nem volt mas. Aztan vegul talaltam egy iroda kisegito melot (lenyegeben dossziecipelo loti-futi voltam). Onnan elkezdtem elorelepegetni, egyre tobb feladatot kaptam, vegul 6 evvel a belepesem utan rendszergazdai poziciobol jottem el a cegtol egy nagyon komoly elorelepest jelento masik ceghez. Itt vagyok most, es jelen pillanatban azon dilemmazok hogy elfogadjak-e egy olyan allasajanlatot amirol 5-6 eve nem hogy almodni sem mertem volna, de azt sem hittem volna el hogy ilyen letezik ha mastol hallom.
    Ehhez kellett az hogy melo mellett kepezzem magam, rengeteget gyakoroljak, fejlodjek, es minden kihivast lehetosegnek tekintsek, ne akadalynak. Megerte. Es ehhez nem kell semmilyen nivos diploma (egy sima erettsegim van, igaz az eleg jol sikerult) vagy protekcio, csak kitartas, tanulas, RENGETEG gyakorlas es akarat. Na meg mindig elore kell nezni, nem azon buslakodni hogy ugysem lesz beloled semmi.

Új hozzászólás Aktív témák