Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • laca223

    csendes tag

    válasz V/ #53993 üzenetére

    Szia!
    Akkor eddig ezt megszívtam, mert ezek szerint én hiába nem fizettem a hiányzó alkatrészért, ki kell fizetnem a vámkezelés+áfát. Sőt, ha jól értem amit írtál, akkor még a szállítás áfáját is fel fogják számolni, annak ellenére, hogy azt sem én fizettem? Azért van egy kis remény, mert az eladó eddig tartotta a szavát mindenben és azt ígérte, hogy ha költségeim merülnek föl, küldjem el a számlát és visszafizeti vagy az egészet, vagy egy részét.

    Bocs, nem akarok visszaélni a türelmeddel és valószínűleg az én felfogásommal van a baj, de én azt hittem, hogy az EU-s raktár úgy működik, hogy az oda beszállított áru áfáját, az ottani országnak ki kell fizetnie az eladónak. Ezért nem értem teljesen. Mert ha az ottani áfát kifizették, akkor ugye EU-n belül már nincs másik áfa? Én ezt csak úgy tudom értelmezni, hogy az adott EU-s raktár országában nem fizették ki az áfát.
    A most EU-s raktárból áfa kifizetéssel vásárol cuccaim után kellesz még valamit fizetnem, vagy simán megkapom? (elvileg DHL hozza)
    Egyébként nagyon köszönöm az infókat!

Új hozzászólás Aktív témák