- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Apple notebookok
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD A10, A8, A6, A4 7xx0 "Kaveri" & "Godavari" APU
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Alcor Access O819M Táblagép
Frissítve: 2015.09.27
Frissítés oka: új firmware + ROOT
Új hozzászólás Aktív témák
-
szirtee
csendes tag
Sziasztok!
Használtan nézegettem ezt a tabot, de valahogy alcor névhez nem füznek túl jó élmények. Viszont nagyon jól felszerelt. Huawei mediapad t1et meg lg gpad 480/ 490-eket néztem még melyiket lenne érdemesebb? Esetleg mire figyeljek oda ha az alcornál maradok?
KösziBlood Type : THC+
-
xtend
senior tag
Szvsz ne Alcor-ozz, főleg ne használtan
GearBest EU raktár (áfa+vám mentes), 1 hét alatt itt van a cucc, Pl Onda 8" dual os tablet 23.000 huf: [link]
vagy Chuwi (nekem is az van, tökéletes)...most egy kicsit szegényes a kínálat, de hétről-hétre változik, meg most vmi ünnep volt Kínában, úgyhogy még most térnek magukhoz
....de te tudod...több gond volt az Alcorral mint jó -
GtCaT
tag
Azért ez nagyon furcsa, h az általad nyitott topicban mostmár Te ekézed legjobban ezt a készüléket.
Kínai rendeléses vakrepülésre buzdítod az esetleges jövőbeli márkatársakat.
Szted mit fognak ide beírni Neked, ha úgy járnak, mit az aki 1TB -os Winchester helyett kapott egy 2 GB -os pendrive -ot a vinyó dobozában? Ne legyen igazam!
Amúgy pedig a családunkban 2 db ilyen kütyü is van, teszi a dolgát mindkettő. Voltak és vannak gondok mindennel. Szívtam eleget neves gyártók termékeivel is.
Kérlek, ne rontsd el azok kedvét, akik szeretik ezt az eszközt! -
GtCaT
tag
Nyugodtan megveheted, csak jól alkudd le az árát.
Nekem nincsenek más Alcor -os tapasztalataim, de ez az eszköz nekem bejött - pedig kapja az ívet rendesen. LOL
Nem kell rá főzött ROM se, nincsenek benne a felesleges sz..rok, amik a nagy nevű gyártók termékeiben lelassítják a működést.
Rootolni kell és örök, mint a nyomorúság -
xtend
senior tag
Semmi furcsa nincs benne, miután sokan megvették utána derült ki, vírusos lett, másnak hirtelen lemerült, stb, stb...ha végig olvasod a topikot több embernek van vele problémája mint amennyinek teljesen jól működik
Kínai rendeléses vakrepülés???? Már 3 tabletet és 2 telefont vettem onnan, EU raktárból azaz Angliából küldik a cuccot, semmi vakrepülés nincs benne...de azért is írtam a végén az illetőnek, hogy azt csinál amit akar, vehet Alcor-t is -
szirtee
csendes tag
Rendeltem már én is kínából de eddig kerültem a müszaki cikkeket. Ill max órát. Azokkal nem volt semmi bajom. Viszont berendeltem egy Onda v820w-t, ha megjön majd irom mi hogy mi volt a dobozában
Blood Type : THC+
-
Aryon87
félisten
Nem rossz ez a tablet amúgy, csak a kezdeti nyűg sok vele. Legalább 2-4 szervízt meg kell járjon ahhoz hogy jó legyen.
Én mostanra jutottam el addig hogy nem merül le 10 perc alatt 100%-ról. Még van mibe belekössek, de lényegében semmiség.
Amúgy a szervízpont szerint a szoftver volt problémás, és az okozta az azonnali merülést, bár random restartot most is tud produkálni.Avg vírusírtóval érdemes végignyálaztatni a rendszert, majd talál egy "broservice" akármit, na az okozza a böngészőben a reklámokat amik valamelyik sarokban állandóan befigyel. Törölni kell és nyugi van (nekem már nem kellett hozzá root)
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
xtend
senior tag
MI lesz a dobozban, ami oda van írva, hogy mit tartalmaz a doboz Jók az Onda cuccok. Annyi még, hogy vadássz hozzá üveglapot a kijelzőre (tempered glass) meg tokot.
Nekem a Chuwi-hoz van dokkolós billentyűzetes tok touchpad-dal....nagyon jó cucc, androiddal is jó, de windows-zal mint egy kis laptop Bár ugye a Chuwi Vi10-en van 2 db teljes értékű USB port is, meg 10.6" a kijelző, úgyhogy tényleg laptop -
szirtee
csendes tag
Laptop van. Nekem inkabb a sok utazashoz kéne valami amivel lefoglalom magam, film, sorozat, képregények stb. Esetleg játék... Sd kártyát érdemes hozzá intézni szerinted?
-
xtend
senior tag
Android alatt olyan 4GB szabad helyed lesz, windows alatt pedig olyan 8GB körül, úgyhogy igen. Én egy 64GB-osat raktam bele a Chuwimba, és pl windows alatt a letöltések és dokumentumok, képek mappát az sd kártyára helyeztem át, így a "C" meghajtón csak a windows van és a program files
De azt ne onnan vedd, nem azért mert szarok, hanem mert itthonról is majdnem annyiért tudsz venni Pl innen: [link] .... te tudod, hogy miket akarsz rátölteni, de szvsz min. 64GB kell, hanem 128GB
Písz! -
szirtee
csendes tag
Uhh.. Az ugy igen keves :\ hjolvan most apron is van egesz jo aron. Majd akkor azt is beujitok egyet.
-
jasper07
tag
Hi!
Nekem most jött vissza a gép(usb törött volt), és ez ugyan megoldódott, de a playstore borzasztóan lassú.. Percek telnek el mig legalább elkezdi letölteni az adott appot.. Kapott firmware frissitést is, holott nem kértem..összes adat ugrik, de sebaj, ez a playstoreos bénázás fáj, mit lehetne csinálni? ja, és a rezgő is valami kacsahangá alakult, tuti nem ilyen volt... Pedig imádtam.. -
zolipapa1
csendes tag
válasz jasper07 #865 üzenetére
Szia,
Az új SW-t valószínű azért kaptad meg rá, mert a régi "vírusos" volt rajta. A rezgőmotorral szaladj be a mester utcai átvevőpontra, ott megcsinálják Neked.
Üdv
[ Szerkesztve ]
|| Ha írok pm-et legalább válaszolj. || Eladó cuccok: http://tinyurl.hu/mBhJ/ || TérkéPH: http://terkeph.hangya.net/#47.598234+19.121318+15+p
-
atala
addikt
válasz jasper07 #867 üzenetére
Miután kivetted a sim és memória kártyát, egy bankkártyával le tudod pattintani a hátsó fedelet. Utána már hozzá férsz a rezgőmotorhoz. Öntapadós ragasztóval van leragasztva. Én egyszer visszanyomtam, de pár hét után megint felvált. Után kicseréltem az öntapadós ragasztót, de ez is felvált, így legközelebb beragasztom valamivel.
[ Szerkesztve ]
-
sylverman
csendes tag
Sziasztok!
Sajnos egy apró baki miatt sikerült betörnöm a tabletem kijelzőjét és hát hivatalos szervízben mocskos drága lenne kicserélni. Aliexpressen találtam hozzá egyedül kijelzőt. A kérdésem az lenne hogy voyo x7-es kijelző jó lenne-e hozzá? Úgy olvastam hogy egy az egybe ugyanaz a tablet, vagy nagyon hasonló és kb fele annyi hozzá a kijelző.
Üdv.: Geri
-
atala
addikt
válasz sylverman #869 üzenetére
Ezt a kört már én is végig futottam. Elvileg jó hozzá, de csak akkor bizonyosodhatsz meg róla, ha lebontod az érintőt, és megnézed a számát. Én bevittem javításra, mert még garis a készülék, de ez volt az utolsó. 10900 Ft-ért cserélik. Legközlebb biztos kipróbálom a voyo érintőt. Az biztos, hogy többé nem veszek olyan tabletet amihez nem lehet kapni edzett üveget.
[ Szerkesztve ]
-
sylverman
csendes tag
-
atala
addikt
-
-
Aryon87
félisten
Senki nem fedezett meg fel erre a gepre valami fozott romot? Mert gyanitom hogy 5.1 erre mar nem igazan lesz...
Megint elojott a nyavaja, random kikapcsol es 0%-al veszi a toltest, valamint spontan ujraindul..
Gari mar lejart sajna...[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
Ha találsz valamit, és sikerül feltenned, örülnék a leírásnak és tapasztalatnak.
Ennek már mindegy mi megy fel, csak jó(bb) legyen.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
Valakinek van valami otlete, hogy ezt a ferget hogy lehetne eltavolitani?
Ez felelos chromeban felbukkano kis reklambloknak. Eltavolitom, de 5 perc mulva ujra mukodesbe lep... amit talaltam rola azt mind eltavolitottam, de valahol el van rejtve a gyokerfajl-jaXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Hunter2
addikt
tudja valaki hogy mi a tablet érintőpaneljének típusszáma? Az enyémben a szalagkábelen nincs semmi felirat.
-
tothjani81
senior tag
Üdv. Az érintő engem is érdekelne sikeresen betörtem én is sajnos.
Ha tudsz segíts, ha tudok segítek de amihez nem értek nem szólok
-
GtCaT
tag
Tudtok az Alcor szervizen kívül másik helyet, ahol vállalnak érintő panel cserét?
-
GtCaT
tag
Sztem ez lesz a jó nekünk...
https://www.aliexpress.com/item/New-8-inch-For-IPS-Voyo-X7-3G-Version-FPCA-80A15-V01-Touch-Panel-Glass-Digitizer/32780796060.html?spm=2114.30010308.3.11.cxm1TE&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_3_10065_10068_10000009_10084_10083_10080_10082_10081_10060_10061_10062_10056_10055_10037_10054_10059_10032_10099_10078_10079_10077_427_426_10103_10073_10102_10096_10052_10050_10107_10106_10051,searchweb201603_1,afswitch_5_afChannel&btsid=12104c3f-2833-4ecc-89ea-109984e22218
-
andris1602
aktív tag
tárgyatalan
[ Szerkesztve ]
-
coll
csendes tag
Hi!
Rybinst FPCA-80A15-V01: ez a típusszámú érintőpanel is hozzá való és ez a jobb üveg mert a másikból volt olyan rendelés amiből 10-ból 10 fantomérintést produkált.
[ Szerkesztve ]
-
smobika
tag
Sziasztok ! Eggy nagyon SOS!!! Segitség kéne a tabomat frissitettem az alcor oldaláról letöltött firmmel mindent a gyári leirás szerint csináltam és mikor újra indult a tab már nem látta a sim kártyámat és eltünt a készülék imei száma ! A sim is ezért nem működik mert halozat keresés után aszt írja ismeretlen imei ! Minden segitőnek előre is köszönöm !!!
-
tothjani81
senior tag
Üdv. Eladnám a q819M es gépemet . Kijelzője törött de nem eséstől tört be. Ráejtettem a strapamobilomat. Egy két apróbb karc van rajta de nem kopott háza nem sérült. Minden funkciója hibátlanul működött a törés előtt. Aksija erős. Viszonylag keveset volt használva. Ha valakit érdekel írjon privátba. Doboza papírjai tartozékai megvannak
-
Axekiller
csendes tag
válasz Láng Tibor #889 üzenetére
https://de.aliexpress.com/store/product/Free-shipping-New-8-inch-IPS-Voyo-X7-3g-Version-FPCA-80A15-V01-Touch-Panel-Glass/530950_32409902317.html
Ezjónak tűnik
Nem haldoklom....így élek!
-
tothjani81
senior tag
válasz tothjani81 #888 üzenetére
Elkelt a tab.
-
Axekiller
csendes tag
válasz Láng Tibor #891 üzenetére
Köszönöm a segítséget akkor rendelek vagy 3-at
Nem haldoklom....így élek!
-
Ady5
csendes tag
Hali!
Úgy néz ki a gyári aksinak annyi, fél órát ha bír és ha merül hirtelen 10esével dobálja le a %-ot.
Szal tudnátok mondani pár linket, ahol van video, vagy kép az aksicseréről?
Illetve milyen típus kell bele esetleg link.Semmit nem találtam erről, lehet hogy más típust kellene beírni ami azonos ezzel a típussal?
Előre is köszi, üdv...
-
kinghaxor
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék kérni egy kis segítséget! Van nekem egy Alcor Access D786M típusú tabom ami sajnos nem indul el. Így kaptam és szeretném megcsinálni. Gondoltam megpróbálom feldobni rá a legújabb FW-t de már az elején problémába ütköztem. Tudom, hogy ez nem ennek a típusnak a topikja de talán a lépések megegyeznek. Le sikerült töltenem hozzá a legfrisebb FW-t plusz az SP Flash tool-t meg a driver pack-ot. A drivert kitömörítettem. A leírásban az szerepel, hogy indítsam el a driver auto installer mappában az install.bat-ot. Na a leírás szerint itt több lépésnek kellene történnie. Nálam viszont egy pillanat alatt lefut. Annyit ír ki, hogy wondows 7 és rögtön be is zárja magát az ablak. Van valakinek ötlete mit csinálok rosszul? Enélkül a flash tool se ismeri fel a tabletet. Vagyis maga a folyamat nem fut le. Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Xbox Series X|S
- ASUS routerek
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Felgyorsítaná a futárokat egy okosszemüveggel az Amazon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vírusirtó topic
- Hálózati / IP kamera
- Honor Magic V2 fél év után
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest