- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autóhifi
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
-
PROHARDVER!
Alcor Access O819M Táblagép
Frissítve: 2015.09.27
Frissítés oka: új firmware + ROOT
Új hozzászólás Aktív témák
-
laca500
aktív tag
Most össze dugtam a Samsung S3-om kábelével és elkezdett tölteni.
Az akku kijelző 0%-ot írt ki. Viszont most egyenlőre úgy néz ki, hogy jó lesz, a gyári töltője jó. Majd reggelre kiderül.Alaplap: MSI X470 GAMING PRO CARBON + VGA: EVGA RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X FTW3 Ultra + CPU: Ryzen 7 5800X + RAM: G Skill Aegis F4-3000C16-8GISB 16GB kit + SSD: Samsung NVMe 970 EVO + Táp: Cooler Master V750 Gold V2 + CPU hűtő: Be Quiet DARK ROCK PRO C1 + Ház: Be Quiet Silent Base 802
-
laca500
aktív tag
Hát lehet. Ezzel csak az a baj, hogy egy egyszerű kábel miatt lefogják húzni az egész szerkentyűt. Most komolyan, mennyi lehet a kábel? 3-400 forint? Megéri a forgalmazónak, hogy ennyi miatt negatív véleményeket kap majd? Úgy is cserélni kell, mert ez nélkül használhatatlan!
Nekem végül is úgy is kellene valamilyen kábelt vennem, mert ez elég rövid, és én kamionban fogom főleg használni. Ott meg ez a 0.5 méteres kanóc kicsit kevés.
Tényleg milyen márkát érdemes megvenni?
Esetleg ezt?Alaplap: MSI X470 GAMING PRO CARBON + VGA: EVGA RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X FTW3 Ultra + CPU: Ryzen 7 5800X + RAM: G Skill Aegis F4-3000C16-8GISB 16GB kit + SSD: Samsung NVMe 970 EVO + Táp: Cooler Master V750 Gold V2 + CPU hűtő: Be Quiet DARK ROCK PRO C1 + Ház: Be Quiet Silent Base 802
-
n3zold3r
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég ajándékba kaptam én is egy ilyen tabletet.
Észrevételeim a következők:
- töltőkábel nálam is semmire se jó, S3-am kábelével tökéletes
- rezgőmotornak az enyémbe elég "érdekes" hangja van kb. mintha hápogna , másnál is ilyen?
- sajnos azt tapasztalom hogy az érintéseknek elég tetemes input lagja van, bizonyos játékok kb. használhatatlanok így szerintem
- az érintő kijelző étzékenysége iszonyat gyenge, igaz én rakattam rá egy rendes fóliát egyből tehát nem tudom anélkül milyen, de így van hogy össze vissza érzékeli ha végighúzom az ujjam, szerintem nagyon bosszantó (pl. jó öreg S3-amnál semmi hasonló nincs tehát csak nem én vagyok béna...)Nálatok az utóbbi kettő jelentkezik?
-
-
Faterkam
addikt
Gyerekek, azért ez már elég érdekes, hogy kb. 5 Alcor tabletből 3.-nál rossz a kábel és vagy a töltő!
(#99) xtend
"OFF-ként halkan jegyzem meg, hogy ha erre a tabra nem Alcor lenne írva, hanem pl. Samsung akkor kb. 90k-től kezdődne az ára!"Ez viszont teljesen jogos!!!
[ Szerkesztve ]
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
laca500
aktív tag
Na gyorsan vissza vittem és kicseréltettem az Euronics-ben.
A röhej, hogy tudnak a kábel és a töltő problémákról, de tegnap mégsem próbálta ki a jópofa eladó. Csak be kellett volna dugnia.
Fel vannak rá készülve, külön tudják cserélni.
A rezgője olyan hangot adott, nem is tudom mihez lehetne hasonlítani. A lényeg, hogy zörgött, csörgött mint ha valami fazékban lenne.
Szóval ezt is megemlítettem nekik. Azt mondta a hölgyike, hogy ez így jó. Mondtam neki, hogy ne bolondozzon már, első bekapcsolásnál nem ilyen hangot adott! Húzta ugyan a száját, aztán kihozott egy másikat és lám csodát alig van hangja.
A lényeg, hogy kicserélték!Alaplap: MSI X470 GAMING PRO CARBON + VGA: EVGA RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X FTW3 Ultra + CPU: Ryzen 7 5800X + RAM: G Skill Aegis F4-3000C16-8GISB 16GB kit + SSD: Samsung NVMe 970 EVO + Táp: Cooler Master V750 Gold V2 + CPU hűtő: Be Quiet DARK ROCK PRO C1 + Ház: Be Quiet Silent Base 802
-
-
n3zold3r
csendes tag
Közben rájöttem a hibára sajnos, mégpedig hogy a kijelzőnek vannak "vakfoltjai" ahol nem érzékeli az érintést.
Csináltam egy videót a jelenségről, vannak kb. rácsosan elhelyezkedve foltok ahol nem érzékeli az ujjam:
https://www.youtube.com/watch?v=h9g2ahicVv0Írtam a support mail címére most várom a választ.
-
laca500
aktív tag
Nem tudtok hozzá valami jó autós tartót?
Ez milyen szerintetek?
Nem tudom kideríteni, hogy a csatlakozója micro USB-e.
Szóval, hogy jó-e az O819M-hez.Alaplap: MSI X470 GAMING PRO CARBON + VGA: EVGA RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X FTW3 Ultra + CPU: Ryzen 7 5800X + RAM: G Skill Aegis F4-3000C16-8GISB 16GB kit + SSD: Samsung NVMe 970 EVO + Táp: Cooler Master V750 Gold V2 + CPU hűtő: Be Quiet DARK ROCK PRO C1 + Ház: Be Quiet Silent Base 802
-
laca500
aktív tag
Köszi.
Addig nem jutottam el.
Az igazság az, hogy nem ott akarom megvenni, hanem itt.
Azt az oldalt csak a kép miatt linkeltem, hogy lássátok mire is gondoltam.Egyébként lehet még is kell valami kábelt vennem hozzá, mert a csere után ugyan tölt meg minden, de 6 és fél órája a töltőn van és 64%-ról eddig 77%-ra sikerült feltöltenie. Be van ugyan kapcsolva, de nem használtam azóta. Mi lesz, ha menet közben navigálásra fogom használni!? Töltés alatt le fog merülni?
Alaplap: MSI X470 GAMING PRO CARBON + VGA: EVGA RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X FTW3 Ultra + CPU: Ryzen 7 5800X + RAM: G Skill Aegis F4-3000C16-8GISB 16GB kit + SSD: Samsung NVMe 970 EVO + Táp: Cooler Master V750 Gold V2 + CPU hűtő: Be Quiet DARK ROCK PRO C1 + Ház: Be Quiet Silent Base 802
-
adrian94
őstag
-
n3zold3r
csendes tag
válasz adrian94 #117 üzenetére
Igen valószínűleg egyedi hibáról van szó, de azért ha valaki vesz akkor ha mód van rá mindenképp figyeljen erre is mert ezek szerint előfordulhat.
Az aláhúzásnál, talán a beállítások/nyelv és bevitelnél a helyesírás-ellenőrző elől szedd ki a pipát. Bár nekem nem húzkodja alá bekapcsolt állapotban sem.
-
adrian94
őstag
válasz n3zold3r #118 üzenetére
Azt kiszedtem.. Egy ideig jó volt utána magàtól megint aláhúzza..
Ha töltök le appokat , jàtékokat a play storeból azt nem tudom beállítabi, hogy hova mentse a dolgokat? Mindig az 1gb-os részre akarja tölteni de kiírja, hogy nincs elég hely.. Vagy áttudom rakni onnan a dolgokat a 12gb os részre ? Ha igen akkor az összeset?
-
Ramius
őstag
No, írtam én is a szerviznek, kíváncsian várom a választ.
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
adrian94
őstag
Írtam nekik és ezt a választ kaptam :
Kedves Adrián,
természetesen mi is el tudjuk végezni szervizünkben Önnek a frissítést. Ebben az esetben azonban sajnos futárt nem tudunk küldeni a készülékért (ez a szolgáltatás csak bizonyos garanciális esetekben érvényes), az eszközt Önnek kellene eljuttatnia szervizünkbe, ahol kollégáink beérkezési sorrendben foglalkoznak az eszközökkel; a szerviz aktuális leterheltségétől függően akár 1-2 hétbe is belekerülhet a frissítés elvégzése.
Üdvözlettel:
K.Miklós
Technikai támogatás
Alcor Digitalelőtte meg ezt :
Kedves Adrián,
tudunk Önnek küldeni egy olyan firmware verziót, amellyel frissítve a készüléket a beépített memória eredeti 1+12GB-os felosztását 6+7GB-ra módosítja. A frissítés némi informatikai alapismeretek (driver telepítés, stb.) birtokában otthon elvégezhető. Kérjük jelezze, ha küldhetjük Önnek.
Üdvözlettel:
K.Miklós
Technikai támogatás
Alcor Digital -
adrian94
őstag
most írtak még egy levelet.. azt írják, hogy csak akkor küldenek futárt és hozzák vissza két napon belül ha valami baja van a tabnak ezért szervízbe kell küldeni és akkor lefrissítik
a beszélgetés elején kaptam egy ilyen levelet is :
Kedves Adrián,
tudunk Önnek küldeni egy olyan firmware verziót, amellyel frissítve a készüléket a beépített memória eredeti 1+12GB-os felosztását 6+7GB-ra módosítja. A frissítés némi informatikai alapismeretek (driver telepítés, stb.) birtokában otthon elvégezhető. Kérjük jelezze, ha küldhetjük Önnek.
Üdvözlettel:
K.Miklós
Technikai támogatás
Alcor Digitalde ezt sajnos nem tudom meg csinálni mivel annyira nem értek hozzá
-
adrian94
őstag
Megkaptam emailben a linket ahonnan letudom tölteni a firmware-t és a leírást.. Ide belinkeljem vagy üzenetben küldjem el ? 7 napig lehet a linkről letölteni ..
ezek vannak a linken :
"a frissítéshez szükséges fájlokat (firmware fájl, frissítő alkalmazás, eszközmeghajtó csomag a frissítéshez) illetve a frissítés menetét ismertető útmutatót feltöltöttük....."
[ Szerkesztve ]
-
Láng Tibor
tag
Szuper hogy végre ez is megvan.Mikor én irtam a fószernak hogy küldjék el az ismeretlen imei szám miatt a frissítést akkor még sajnos nem lehetett azt mondták......érdekesek de végülis gyorsan megcsinálták egy szavam se lehet.
[ Szerkesztve ]
-
xtend
senior tag
Nah, a téma összefoglalóban ott van a link meg egy kis magyarázat is
-
tothjani81
senior tag
Üdv minenki.
Először is hálás köszönet aki felrakta a frissítési infót ( linket). A töltőm nekem is hulladék. A fejbe alig megy bele az usb mert ferde. A kábel minősíthetetlen kb. samunak a kábele tökéletes hozzá de visszaviszem és az asztalra vágom a kábelt kb. Amúgy a gép rendbe van de ez a gyári 1 giga tár ez viccnek is rossz volt. 2 napja vettema gépet és azóta kutatom a megoldást de root nélkül ugye nem megy. Ha valaki tud rootra megoldást megoszthatná. Kutatok tovább és rálelek közlöm. Láttam tok kérdés és fólia is felmerül. A gyári bt 80 as tok az pöpecszépen passzol bele és a billentyűzet is jó. Fólia méretre vágós de még kivágtam szépre elment a hajam.
Ha tudsz segíts, ha tudok segítek de amihez nem értek nem szólok
-
tothjani81
senior tag
Ja maga a frissítési folyamat nagyon egyszerű semmi veszélyes.
Ha tudsz segíts, ha tudok segítek de amihez nem értek nem szólok
-
xtend
senior tag
válasz tothjani81 #142 üzenetére
Én sohasem rootoltam egyetlen készülékemet sem....csak úgy érdeklődésből kérdem, hogy mihez kellene, hogy root jogot kapj a tabon?
-
laca500
aktív tag
Sziasztok.
Valaki megtudná nekem mondani, hogy hogyan lehet parancs ikont az asztalra rakni?
A leírásában az van, hogy tartsuk az ikonon az ujjunkat és húzzuk oda ahová rakni szeretnénk. Ez addig működik is amíg odahúzom, de nem rögzül ott, hanem vissza ugrik oda ahonnan elakarom mozdítani.[ Szerkesztve ]
Alaplap: MSI X470 GAMING PRO CARBON + VGA: EVGA RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X FTW3 Ultra + CPU: Ryzen 7 5800X + RAM: G Skill Aegis F4-3000C16-8GISB 16GB kit + SSD: Samsung NVMe 970 EVO + Táp: Cooler Master V750 Gold V2 + CPU hűtő: Be Quiet DARK ROCK PRO C1 + Ház: Be Quiet Silent Base 802
-
laca500
aktív tag
Szerinted egyáltalán lehet oda kirakni ikonokat ahol a órát is mutatja?
-
laca500
aktív tag
válasz Láng Tibor #148 üzenetére
Köszi.
És elárulod, hogy hogyan kell be illeszteni az ikonokat? Lehet, hogy én nem csinálok valamit jól!
Itt egy kis videó, hogy mi is nem megy:
[link][ Szerkesztve ]
-
Láng Tibor
tag
Azért nem sikerül mert az órára akarod ráhúzni azt meg persze nem lehet.Ha az óra alá helyezed akkor menni fog.És ne onnan próbáld hanem középen jobb oldalt lépj a programokhoz és onnan húzd ki.Ha eltávolítod a kezdőképernyőről az óra modult sok ikont kihelyezhetsz így pedig csak alá.Ne közvetlen alá húzd mert az óra elég nagy helyet foglal persze ezt is módosíthatod átméretezéssel.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gitáros topic
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OTP Bank topic
- Weblap készítés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest