Új hozzászólás Aktív témák
-
wjoe
tag
válasz kovacspityu2 #2748 üzenetére
Lehet rosszul fogalmaztam az előbb. OTG-USB-n külső wincsit ext4 fájlrendszerrel lehet, hogy kezel, de a Hero1 ROM-ok még ubifs-re épülnek.
Azt olvastam, jó lenne az ubifs->ext4 váltás, mert kicsit gyorsulna a rendszer.[ Szerkesztve ]
-
wjoe
tag
válasz kovacspityu2 #2748 üzenetére
Visszaszívom az ext4-multiuser összefüggést.
Véletlenül rábukkantam a Slatedroid-on Christian Troy 2012.12.08-as hozzászólásában Hero1-hez való multiuser comp.zip-re. Kell még hozzá Multi-User csomag is.
-
Norbi0517
csendes tag
Sziasztok!
A crystal 2-ről mik a vélemények? Ismerősöm szeretne magának tabletet, de nem tudja eldönteni, hogy kínából crystal 2 vagy magyarországról a sima dual-core-os crystal. A sima is megfelelne neki, de szerintetek a pár hét várakozási idő es a kis kockázat(megjön vagy sem ) megéri a crystal 2-re?
-
Stussycmk
csendes tag
Sziasztok!
Remélem tud valaki nekem segíteni!
Aniol Novo 7 Fire van a tulajdonomban eddig semmi baj nem volt vele tökéletesenn működött. Tegnap viszont netezés közben kikapcsolta a wifi-t. Beállításoknál néztem minden okés, de eddig ezt nem csinálta.
Hálózatról filmnézés közben is megcsinálja. Valaki tudna abban segíteni, hogy tudjam állandóvá tenni a wifi-t mint régen.
Ha néha elkezdem állígatni a wifi-t mikor elmegy akkor néha lefagy , és magától ujraindul.
PLS valaki segítsen nekem. -
RufuszX
senior tag
Helló!
2 hete boldog tulajdonosa vagyok egy hero 1-esnek. Feltettem rá a CM10.1-est (igaz a gyárival sem volt gondom ) nagyon szuper a rendszer, gyors és az akkuidő is remek.
Azonban most felmerült egy probléma: tegnap reggel feltöltöttem teljesen, majd utaztam és este amikor töltőre szerettem volna dugni egyszerűen nem töltött. A töltőre gyanakszom, hogy valami történt vele (de nem látszik rajta semmi külső sérülés) esetleg nem tudtok helyet ahol ilyen adaptert lehet kapni (12V 2A-s + olyan vég aminek nem tudom a nevét vagy a méretét)?
Előre is köszi a választ! -
turho
addikt
WIFI-szakértő van-e köztünk. A gond: Ainol Novo Spark.
Gyalázat a wifije, az új szoftverrel is (0321 kiadású).
Amivel eddig csatlakozni tudtam a hálóból, az kb. az összes eddigi telefonom, tabletem.
Ezzel a géppel nem. A térerőjelző jelez 2-3 pálcikát a négyből, meg közepes-jó vételt, majd amikor csatlakoznék, leugrik egy pálcára, majd kiírja, hogy hatókörön kívül.
Nem kicsit dühít, szétverni viszont drága volt....Aki nem ismerné, aluhátlapos retinás új modell.Eladó dolgaim, Klipsch R-28F tölcsér+magassugárzó pár, ebike
-
kovacspityu2
tag
válasz RufuszX #2758 üzenetére
Azért mérd meg a töltő kimenetén van-e feszkó. Ha nincs, akkor egyértelmű a töltő rossz. Ha van, akkor próbáld többször rádugni, bekapcs gombot kis ideig nyomni, hogy amikor akksi jel látható, akkor tölt. Nekem pont tegnap szórakozott a töltő, de 3-4-szeri próba után már minden okés volt.
(A Conrad-ban szinte mindíg és minden van, érdeklődni lehet ingyen és valszeg ők meg tudják a pontos csatlakozó nevét mondani, úgy már neten is rá lehet keresni, hátha van olcsóbb máshol.)
[ Szerkesztve ]
-
-
turho
addikt
válasz devpernull #2764 üzenetére
Teljesen kőbaltás megoldások, most túrok főként orosz fórumokat.
Egy ilyen szoktak beletenni, de sajnos még nem leltem itthon:Eladó dolgaim, Klipsch R-28F tölcsér+magassugárzó pár, ebike
-
qwe155
csendes tag
Sziasztok
Ainol Nova 7 Tornado tablettem van, és az lenne a problémám hogy frissiteni akkartam rajta a ROM-ot (http://www.mediafire.com/?ho88ffmafaz5lef) és nem rávalót tettem rá, és most olyan mintha meglene halva, akkármit csinálok vele csinálni semmi, ha valaki esetleg tud segiteni kérem irjon -
LámaZ
addikt
Keresőkifejezés a Google-ben: "Ainol Nova 7 Tornado unbricking"
Esetleg: "Ainol Nova 7 Tornado unbricking site:.slatedroid.com"
vagy:
"Ainol Nova 7 Tornado unbricking site:.http://forum.xda-developers.com/"
Mindkettő angol nyelvtudást igényel.
Ha magyarul kell, akkor:
"Ainol Nova 7 Tornado brick site:.http://prohardver.hu/"
vagy itt fent jobbra írd be a keresőbe.Mondjuk, nekem ez tűnik okésnak.
[ Szerkesztve ]
Legyen minden jó!
-
devpernull
tag
A Spark-nak gyárilag nincsen fóliacsík az antennáján? Azt házilag is rá lehetne rakni. Elférne vékony rézdrótból egy [biquad antenna] is a hátlap alatt, bár ha kicsi az adóteljesítményed, nem sokat ér az erősebb antenna.
-
stmiklosi
tag
válasz devpernull #2769 üzenetére
Szevasz!
"bár ha kicsi az adóteljesítményed, nem sokat ér az erősebb antenna."
Bocsáss meg, ez nagy tévedés! Kérdezd meg bármelyik rádióamatőrt és mind azt fogja mondani:
A jó antenna a legjobb erősítő! (És ezt ráadásul ingyen teszi!)
Üdv: StMiklosTablet: Fire NewPanel, Blade FirstStrikeMyMOd, JiayuG2_LaslieROM, HannspreeHG01(IGO8/Primo), MioC510
-
turho
addikt
válasz devpernull #2769 üzenetére
még nem kaptam szét....de elvileg nincsen, vagy béna.
Eladó dolgaim, Klipsch R-28F tölcsér+magassugárzó pár, ebike
-
turho
addikt
válasz devpernull #2773 üzenetére
Körbehúzós, és fülek kipattannak, könnyen kijön?
-
turho
addikt
válasz devpernull #2775 üzenetére
Köszönöm
-
RufuszX
senior tag
válasz kovacspityu2 #2762 üzenetére
Köszi a tippet.
Rámértem a töltőre... semmi feszültséget nem ad ki. Szóval adapter csere lesz belőle.
-
otapi
tag
Ma jött meg a Hero 1-em, és a http://www.slatedroid.com/topic/41510-rom-cyanogenmod-101-for-elf-ii-aurora-ii-crystal-flame-fire-2013-04-12/ alapján fel is tettem a CM 10.1-t. Nem downgradeltem semmit, a compatibilityből a 0128-ást tettem fel.
Minden szép és jó, eddig egy gondom van vele: a wifi jele elég gyengécske, legalábbis a huawei telefonomhoz képest. -
Osynho
addikt
Üdv!
Aurora II-re melyik a legújabb gyári, hivatalos rom? Honnan lehet leszedni?
-
turho
addikt
válasz devpernull #2775 üzenetére
Félek elkezdeni....sarkán kezdjem? Nem sérül ha ügyes vagyok, vagy mindenképpen nyoma marad?
Lejárt OTP bankkártya vagy IKEA-kártya is jó lehet? (0.6 mm sacc).Eladó dolgaim, Klipsch R-28F tölcsér+magassugárzó pár, ebike
-
devpernull
tag
-
kano
nagyúr
Ez valami új tablet?
Keresőt, ha használnád...„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
JMarty
tag
Nem tudjátok véletlenül, hogy a Heroban ven-e vibramotor? Erre vonatkozóan nem találtam infót.
-
RufuszX
senior tag
hero 1 rezeg szépen
Jelentem a töltő problémát orvosoltam. Totál rossz volt a töltő, mert kókányolás közben szétkaptuk teljesen. Vettem egy 12V-s 2A-s adaptert és ráforrasztottuk a gyári töltő végét (mert ilyen csatlakozó adaptert nem találtam sehol) és probléma megoldva.
-
Joachim
tag
Az lenne a kérdésem, hogy a CM 10.1-et TWRP nélkül, vagyis CWM 5.5.0.4-el fel tudom-e rakni a legfrissebb Hero firmware-re? Az firmware: Novo1003-Hero-0308-v1 ami ugyebár 2013.03.08-i kiadás....
CM-ből pedig a 2013-04-12-i legfrissebb tudomásom szerint.
Jelenleg downgradelt 1115-re és CM 10 van rajta (köszönet kovacspityunak), de valamiért zene és video lejátszásnál, youtube-nál illetve játéknál is akadozik (pattog) a hang. Ez nagyon idegesít!
Remélem az újabb fw és ROM orvosolja ezt a hibát![ Szerkesztve ]
Nem a győzelem a részvétel, hanem a fontos!
-
kovacspityu2
tag
válasz Joachim #2789 üzenetére
Szerény tudásom alapján a CM10.1-hez a CWM 5.5.0.4 nem jó.
A pattogás lehet attól is, hogy valami nem jól lett felrakva a tabra.Próbáltad azt, hogy Youtube alkalmazás alól nézel videót, vagy pedig böngészőben youtube és úgy nézed???
Én inkább azt próbálnám meg a helyedben, hogy újra telepítem a CM10.0-t. -
kovacspityu2
tag
válasz Joachim #2789 üzenetére
A Beállítás/Hang/Érintés hangja, ezt kapcsold ki és nézd meg úgy is. Más, próbáltad korábbi verziójú YouTube progival??
(Nem akarlak elszomorítani, de lehet, hogy hardveres gond. A hang vezérlő IC hirtelen elvágja a hangszóró áramellátását és ez okozhat pattogó zajt.)[ Szerkesztve ]
-
Joachim
tag
válasz kovacspityu2 #2791 üzenetére
Köszi a segítséget (ismét)!
Nem próbáltam másik youtube verzióval, mivel mp3 lejátszásnál, videonál és bármilyen hang kiadásakor is produkálja a jelenséget.
Megpróbáltam az érintési hangok kikapcsolását, de a helyzet változatlan!
A hardveres hibának nagyon nem örülnék, illetve azért is tenném fel a legfrissebb 10.1-et, mert ezt írják, hogy a 2012-12-21-i frissítésbe javítva az alábbi:
- Fixed crackling audio with some games (GTA for example)
Remélhetőleg ezt a problémát hivatott orvosolni!
Viszont akkor az a kérdés, hogy melyik fw-hez van CWM amire fel tudom rakni a 10.1-et?Azt hogy érted, hogy nem megfelelően lett valami telepítve?
Nem a győzelem a részvétel, hanem a fontos!
-
kovacspityu2
tag
válasz Joachim #2792 üzenetére
Tudomásom szerint az utolsó a 1115V2-es fw volt, amihez a CWM-et használták. Utána már TWRP volt.
Nem sok különbség van. Szedd le a slatedroidról a firmware-nek megfelelő csomagot és mehet a CM10.1-es.
Azért én a 1115v2 újbóli felrakását és azután a CM10.0 felrakását próbálnám meg.
(Nem megfelelően lett telepítve nálam azt jelenti, hogy valami nem tökéletesen települt fel. Ez simán előfordulhat.) -
Joachim
tag
válasz kovacspityu2 #2793 üzenetére
Ok, akkor megpróbálom előbb a 10-es újratelepítését, egészen a 1115 fw-vel kezdve!
Ha nem segít, akkor nekiugrok a 10.1-nek.
Újabb fw-vel nem érdemes próbálkozni? Ha igen, akkor azt honnan tudom melyikre tehető fel a CM 10.1-es?
Ezen a linken ugyan ott vannak a ROM-ok egyes kiadásai, de a képernyőmentés alapján 1130-asra került föl!
http://www.slatedroid.com/topic/41510-rom-cyanogenmod-101-for-elf-ii-aurora-ii-crystal-flame-fire-2013-04-12/Nem a győzelem a részvétel, hanem a fontos!
-
pirate29
tag
Sziasztok! Van egyik ismerősömnek egy Ainol Novo 7 Mars táblája, és van fent neki egy andorid 4.0.4-es rendszer. Na most ezzel csak annyi a probléma, hogy ha a Youtube nevű alkalmazást elindítja, akkor kiírja, hogy "Unfortunately, Youtube has stopped" . De egy sima böngészővel nézhető a youtube. Megoldás lehetséges arra, hogy a youtube program elinduljon? köszönöm a válaszokat előre is!
Laci
-
-
pirate29
tag
-
kovacspityu2
tag
válasz Joachim #2794 üzenetére
Mivel nekem a 1115v2-re felrakott CM10.0-val semmi gondom, ezért maradok ennél az összeállításnál.
ParanoidAndroid-dal próbálkoztam, de sok probléma volt vele működés közben.1219-hez és a 0128-as rom-okhoz van twrp, tehát jelenleg csak ezekhez a verziókra tudod a cm10.1-et rátenni.
A képernyőmentés az csak segítségképpen van fent, nem mérvadó.
A Download Links 2013-04-12-i állapot "Updated upstream sources". A Gapps pedig 2013-03-01-i állapotú.
Új hozzászólás Aktív témák
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- Eladó/cserélhető gyönyörű iPad 7.generáció, Wifi+Cellular, 97% gyári akksi
- Lenovo M10 Plus 3rd 128GB
- iPad Pro 11 128GB 2020
- Apple iPad 9, Space Gray, makulátlan, 64Gb, Wifi+Cellular ( eSim ) 10.2'' Retina + Smart billentyű
- Apple iPad Air 4, Silver, 64Gb, Wifi, karcments, 10.9'' Retina+ Pencil 2 ugy.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest