- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Napokon belül megjön az új, M4-es Mac mini is
- Home server / házi szerver építése
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
m3ss
veterán
hogy tudom rootolni a 4.2.1-et? mert ugye tovabblepni nem tudok, nincs recovery, burningtool nem latja a gepet...
https://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
iMaverick
addikt
Olvass vissza... m3ss kollégának pont ez volt a problémája... Az megint más kérdés, hogy első körben kapott is brick-et. (Szégyen nem szégyen, nekem is brick volt a jutalmam első pár alkalommal.)
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
Samus
addikt
válasz iMaverick #3506 üzenetére
Visszaolvastam én, de elég sok az ellentétes infó. Először a sima 4.0.4re a 4.1.2 HSF (feiyu?), utána feiyu 0506, twrp 2.6 (ez valami android alatt futó recovery? Jól látom? Mint a Windows alóli BIOS frissítés?), majd ezzel már elvileg fel tudok pakolni bármit. Nálad ez téglázott.
Anno még a GT540 alatt a gyárira fel kellett flashelnem egy módosított gyári ROMot (USBn, ez volt a nagyon veszélyes része, alig volt 120 mega, de több mint 15 percig tartott), erre már fel lehetett pakolni a fastboot módot, majd fastboot segítségével ment fel a CWM, onnan pedig teljes volt a szabadság. Nem lehetett elrontani semmit.
Most kezdek utánaolvasni, a 4.1.2 HSF-ról azt írják, hogy ne tegyem fel, ha csak nem akarok feiyu alapú ROMokat használni, mert megváltoztatja a partíciókiosztást. Ami probléma...
annyi még, hogy aki ebay-en digital_foundertech felhasználótól vásárolt ilyen gépet, tm vagy qm panelest kapott? Ha jól tudom kapásból hárman vagytok.
[ Szerkesztve ]
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
Samus
addikt
válasz petikeke #3508 üzenetére
És akkor hogy fog felkúszni a 4.1-re a 4.2.2 (a feiyu 0506)?
Amúgy úgy néz ki Spemall-ról rendelek, van nekik Flame és Fire, választhatok is, DHL szállítás 19 dolcsi (tudom, VÁM), gyorsan ideér, és megbízható.
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
iMaverick
addikt
Én itt vettem a Hardveraprón és így kaptam TM-es panelt.
Azt látom, hogy elég sok az ilyen-olyan info... Én a saját tapasztalatomat írtam le. Az megint más kérdés, hogy a 4.0.4-et amire először lecseréltem az ha jól rémlik, tényleg a Freiyu 4.1-gye volt, lehet akkor az cseszett ki velem.
Mindegy! Én a tutira hajtottam már a végén: a gyári 4.2.1-et tettem fel USBTools-szal, onnan már érdekes módon egy brick-em nem volt.
Viszont ami fura: ez a Recovery-be be nem lépés és mellé ez a Folyamat leállt játék nekem is volt, mint a kollégának... Erre újraflash-eltem a 4.2.1-et és arra "rögtön" a Freiyu 4.2.2-t (0506-os).
-
Samus
addikt
válasz iMaverick #3510 üzenetére
Ha egy mód van rá, kerülöm az USB-ről való flashelést. Jobban szeretem recoveryből intézni, ha baj van, akkor újra tudom próbálni. Az infók alapján azt már eldöntöttem, hogy akkor a CM megy rá fel, én anno imádtam a hetest, barátnőm pedig biztos szeretni fogja a kibővített funkciókat. Lassan meg is rendelem, és akkor már csak várnom kell...
-
Terminal01
újonc
Sziasztok, mivel nagyon új vagyok itt, lehet, már ezerszer feltették a kérdést, de eddig nem találkoztam ezzel a hibával: Mikor a gyári romot szeretném recoveryben telepíteni hibaüzenettel visszadobja assert(!less_than_int(1347000369, getprop("ro.build.date.utc"))); assert(getprop("ro.product.device") == "g06refe4" Mit tudok kezdeni vele? Esetleg van valakinek gyári működő romja? Egy Ainol novo7 Fire-ről van szó TM-es.
[ Szerkesztve ]
-
devpernull
tag
válasz Terminal01 #3512 üzenetére
Melyik gyári rom-ot próbáltad feltenni? A hozzá való recovery (uImage_recovery) is rajta volt az sd-n? Wipe data/factory reset, wipe cache partition, wipe media partition megvoltak telepítés előtt?
[Itt megtalálod a gyári, CM, PA, stb rom-okat. ][ Szerkesztve ]
-
Terminal01
újonc
Így van, mindent megcsináltam rajta, illetve rajta volt minden. Megpróbálom a linknél lévő romot. Köszönöm a segítséget egyelőre!
-
Terminal01
újonc
válasz Terminal01 #3514 üzenetére
Frissítés: Amlogic burning tool-lal sikerült életet verni a gépbe. Recovery-ből nem tudta feltenni, de gépről már simán felszaladt rá. Elsőre nem találta a G meghajtót, de csak mert egy másik pendrive be volt dugva a gépbe. De így 3 naposan szegény gép majdnem nehezékként végezte...
-
Terminal01
újonc
Viszont újabb probléma. A Gyári rom feldobálja hogy az "andorid.process.acore" leállt. Valamint a fényképező képméretét csak VGA ill QVGA között tudom változtatni a korábbi 2-3-5MP helyett. Van vmi megoldásotok erre?
[ Szerkesztve ]
-
dime27
őstag
Ainol Novo Spark 9-re aki keres jó romot-ot az tegye fel a Finix Spirit-et egyszerűen csak fel kell tolni a PhoenixSuite flashelő progival!( A tabletet bekapcsolt állapotban kell rádugni a gépre és utána upgradelni ha a legfrisebb 1.07-es Phoenix-et használjuk! Maga a flashelés kb 2-3 perc alatt végigmegy és utána ujraindul a tablet a Finix Spirit rom-al!)
Google Pixel 6a+iPad 2021
-
devpernull
tag
válasz Terminal01 #3516 üzenetére
Általános jó tanácsként mondom, hogy mielőtt felteszel egy új rom-ot, olvasd végig a teljes fórumát, még ha hosszú is. Kiderülnek belőle a hibák és a trükkök is. A kérdéseidre is ott vannak a válaszok a fórumban. Ha jól láttam, a kamerára nincs megoldás, a másikra van, [a 20. hozzászólásban írják.] Feldobtam a [Contacts.apk-t egy megosztóra], ezt kell bemásolni a /system/app könyvtárba és a jogosultságait (pl. Total Commanderrel tulajdonságok-rwx-nél) be kell állítani rw-r--r-- (644) -re, aztán reboot.
[ Szerkesztve ]
-
surena
újonc
Sziasztok! Ainol novo 9 spark-om van, simán feltettem rá az android 4.2.2-őt PhoenixSuit-tal. Teljesen kezdő vagyok, teli a tököm az androiddal, ennél még akármelyik linux is jobb volna.
szrintetek fel lehetne rá tenni egy linuxot vagy win7-et, És ha nem, miért nem?Köszi!
Surena
-
Simba86
senior tag
kérdés: diesellel működő motor miért nem megy benzinnel?
Siemens C35-> Siemens MT50-> Motorola E398-> SE K750i-> Nokia 6220 Classic-> ZTE Blade-> SE Xperia Mini Pro-> Samsung Galaxy S Advance -> Sony Xperia SP -> Huawei P8 Lite -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Xiaomi Redmi Note 6 Pro ->Xiaomi Redmi Note 9 -> Xiaomi Redmi Note 11
-
surena
újonc
válasz Simba86 #3520 üzenetére
Köszi a választ!, bár írtam, hogy kezdő vagyok, ettől kimerítőbb választ vártam volna. Tudtommal az anfroid is linux alapú op? rendszer. Ha a linux fut winnel együtt, akkor elvileg az androidnak is kellene, legalábbis szerintem ez volna a logikus.
Nem volna gondom az androiddal, ha látná a belső hálózatomat. A nasra nem tudok fellépni, csak böngészőn keresztül, és az elég macerás. Olyan, mintha Bp.-ről Érdre New Yorkon keresztül tudnék csak eljutni. Biztosan van erre is megoldás, bár én még nem találtam.
A belső hálóm winfos (mshome), a többi gépem látja egymást, csak az ainol szarakodik. A nast linux alól is látom.
Ha valaki tud segíteni (nem ilyen benzines megoldásra gondolok), azt megköszönném.Surena
-
surena
újonc
válasz devpernull #3522 üzenetére
Köszönöm a segítséget! ez volt a megoldás. Legalábbis most már látja a hálót
-
iMaverick
addikt
ES File comanderral egyszerűbb lett volna.
+1 Nem kell vele szerencsétlenkedni. Ráadásul a megosztott mappából meg tudod vele nyitni a fájlokat is... (Pl. egy filmet. Utána meg "stream-eli" a droidra. Ergo nem kell átmásolni semmit.)
-
Fucuky2
csendes tag
Sziasztok, a segítségeteket kérem hogy nagyobb méretű 9-10"-os tablet vásárlásához milyen irányban induljak el, jelenleg egy Ainol Lenegd-em van de az katasztrófa lassú.
Főként netezéshez, film nézéshez, fórumozáshoz némi excellhez keresnék egy gyors, megbízható és nem utolsó sorban olcsó tabletet.
Thx előre is a segítségeteket! -
surena
újonc
Kösz mindenkinek!
Feltettem a fenix spiritet, aztán az ES explolert és a totál kommandert. a TC látja az eszközöket, de nem tudok belépni egyikbe sem.
Valamit biztos elbénázok a beállításoknál. Az eszközök látják egymást, viszont nem látják az ainolt.
A routeren ki vannak osztva az IP címek, a VPN engedélyezve van. -
iMaverick
addikt
A tegnapi nappal ismét frissült a CM10.2...
-
Sir Riccio
addikt
Sziasztok!
Ainol Novo9-re próbálta már valaki ezt? Most a "novo9-Spark-20130712-SG-V1" build számú van rajta, lehet, hogy a linkelt újabb (gondolom a 422 nem a dátumra hanem a 4.2.2-re vonatkozik)? Amúgy a mostani kicsit lassúcska, meg néha FC-zik is.[ Szerkesztve ]
Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
Sir Riccio
addikt
válasz Sir Riccio #3531 üzenetére
Vicces kis kütyü ez.Időnként batár lassú időnként meg jó! Valakinek tipp valami jó ROM-ra?
-
dime27
őstag
válasz Sir Riccio #3532 üzenetére
Én ezt használom:
Novo906fc_lx_3.2_1.5_v1_x-calibur_040813----> ez egy elég stabil főzött 4.2.2-es rom ami ugy vettem észre h elég jol bánik az akksival is
innen letölthető:
[ Szerkesztve ]
-
dime27
őstag
-
Sir Riccio
addikt
Megpróbáltam, kikapcsolt (gondolom talán bootloader módba ment vagy ilyesmi) aztán nem talált neki drivert a windows és közölte a PhoenixSuite hogy nincs eszköz amit frissítsen. Gondolom kellene neki valami driver. Van tipped, hogy mi lehet?
Második körben elkezdte a dolgot, megkérdezte, hogy formázza-e az eszközt, mondtam, hogy ne, majd kiderül.
[ Szerkesztve ]
-
Sir Riccio
addikt
Sebességproblémák úgy néz ki, hogy megoldódtak (kopp-kopp) viszont furán csúnya ez a ROM (valószínűleg én vagyok ízlésficamos). Nincs ennek véletlenül egy stock külsejű verziója?
-
dime27
őstag
válasz Sir Riccio #3536 üzenetére
Formázásra igent kellett volna nyomni
Ha stock kell akkor tedd fel amit belinkeltél, viszont az 100%-ék, hogy tele lesz kínai szirszarokkal nem lesz rootolva és nem lesz rajta twrp sem...
[ Szerkesztve ]
-
Fucuky2
csendes tag
Az alábbi tabletek közül, melyiket javasoljátok, ha a leggyorsabb és legstabilabb netezés a fő szempont:
Pipo M9
Ainol Spark/Firewire
Ainol Hero
Ainol Hero 2
Ainol Eternal -
Sir Riccio
addikt
Oops.
Amúgy nekem minden egyéb tekintetben megfelel ez, csak a külseje nem szimpi, meg a kezelés jobb szerintem a stock 4.1-nek, de lehet, hogy kénytelen leszek megszokni.
ChristianTroy féle CM-ről van esetleg tapasztalatod?
Köszi!Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
dime27
őstag
válasz Sir Riccio #3540 üzenetére
Igen azok is jó rom-ok de nálam jobban ették az akksit szóval egyenlőre ez marad
-
dime27
őstag
válasz Sir Riccio #3543 üzenetére
IIgen bele van nyulva, mivel ezek főzött romok,ezeknek az elsődleges célja a gyorsaság,ill a funkcionalitás
-
Sir Riccio
addikt
Mondjuk stock külsővel is lehet gyors valami. Nyilván azért moddolják a felületét is ezeknek a cuccoknak, mert attól lesz egyedi, ha csak simán gyors meg használható, attól nem fogja tudni ránézésből bárki, hogy pontosan kinek a munkáját dicséri, csak szépérzékük meg nem nagyon van a moddereknek sajnos.
Körbenézek még és megírom majd a tapasztalatokat!Köszönöm a segítséget!
-
Sir Riccio
addikt
válasz Sir Riccio #3545 üzenetére
Feltettem a ChristianTroy féle CM legújabb verzióját, külsőre sokkal jobban tetszik, szépen testreszabható, az akkuhasználat miatt aggódom picit, de majd kiderül.
Mekkorára kell méreteznem egy fotót hogy ne törje össze amikor berakom háttérnek?
-
WeThePeople9
csendes tag
cm 10.1-ből, hogy kell belépni a recovery menübe mert a gyári rom alatt volt egy olyan a beállításokba, hogy újraindítás recoverybe viszont a cm alatt nincs ilyen és hogy kell oda belépni cm-ből?? (Ainol novo 9 Spark)
-
crue
őstag
válasz WeThePeople9 #3547 üzenetére
A fejlesztői lehetőségeknél engedélyezni kell a speciális újraindítást.
-
ZPKing
tag
válasz WeThePeople9 #3549 üzenetére
beállítások menü vége fele
Új hozzászólás Aktív témák
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
Állásajánlatok