- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Napokon belül megjön az új, M4-es Mac mini is
- Home server / házi szerver építése
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danika256
aktív tag
Sziasztok,
Felraktam a legújabb AOKP-t a Firemre, elég jó és gyors, persze messze nem annyira mint a 4.1.2 Feiyu HSF volt, (valamiért a proci kihasználtság rosszabb-majd talán a CM10.2 segít ) de 4.2-ből sztem most ez a legjobb.
Viszont van pár idegesítő probléma amit nem tudtam megoldani és segítséget kérnék:
-A Play alkalmazást nem tudom használni, mert egyből "Nincs kapcsolat" -ot dob, persze van minden.. Újratelepítettem, APK adatokat töröltem.. semmi..
-A legdühítőbb, hogy nincs beépítve a flash player így egy csomó youtube-s videó nem megy! Leszedtem az utolsót amit még 4.04-re adtak ki, fel is raktam de a böngészők nem tudják használni..
Biztos van valami trükkje, légyszi majd írjátok meg!Köszi!
Üdv
Dani -
WeThePeople9
csendes tag
Hello!
Van egy novo 9-em és még a gyári rom van rajta és sokszor akadozik meg le fagy egy kis időre és
elvileg ha valami új romot teszek rá akkor jó lesz!
De én félek tőle mert még sose csináltam ilyet és én ehez nem értek már leírták, hogy hogy kell de akkor is mi van ha elrontom az nem lenne jó!
És nincs erre valami videó vagy ahol nagyon részletesen le van írva? És amúgy könnyű? kevés az esélye, hogy elrontom ugye?
Meg tudnátok ajánlani valami jó romot amit könnyű rárakni és jó lesz tőle a gép??
És ha felteszek egy újabb a romot akkor minden program, játék elveszik amit már rátettem a tabletre mindent újra kell telepíteni?? -
dime27
őstag
Sziasztok
Egy észrevételt megosztanék veletek:
nos felraktam nagy örömmel a cm 10.1-et egy hete kb és az istennek sem tudtam rájönni h miert pattog a hang youtube videok nézésekor illetve sima xvid-es videok nézésekor főleg fülhallgatóval lehetett észrevenni.Visszatettem egy SDK 3.0-as 4.2es gyári ROM-ot és érdekes ott kristálytiszta a hang semmi ilyen hiba nem jelentkezik, szóval nem tudom nem merem állitani h nem kiforott az SDK 3.2-es de akinek szintén ilyen hiba jelentkezik a Novo Spark 9esén akkor egyenlőre ez a megoldás.
Akinek gyári stock rom van fennt az Ainol Novo Spark9-én és 4.2.2-est akar és nem feltétlenül szeretné a 3.2SDK-t a következőképpen járjon el:
1.Phoenixsuit 1.07es feltelepítése ( ha nem találjátok a neten akkor az 1.06-ost kell feltenni és abban felfrissíteni 1.07-re!!!)
2.Phoenixsuit 1.07-es indítása
3.A programon felül click a Firmware gombra ha ez megnyilt akkor click az image gombra és ott ki kell tallózni a gépről a megfelelő img fájlt----->Én ezt tettem fel : Ainol_Novo9_Spark_SDK_3.0_130604_2GB_Rom_TWRP_Recovery és innen töltöttem le:ez a rom 4.2.2-es SDK 3.0-as ki van gyomlálva belőle a sok kínai app ill felteszi a 2.4.0.0.-as TWRP recovery-t is amit a rendszervisszaállításnál lehet elérni akkor ujraindul a tablet és bejön a TWRP menü de ezt csak hozzáértők használják szerintem átlagusernak nem kell piszkálnia!!!
4.Ha betallóztuk a gépről a Ainol_Novo9_Spark_SDK_3.0_130604_2GB_Rom_TWRP_Recovery.img fájlt akkor azt hiszem 2x d elehet h 1x az igen gombra kell még klikkelni ha feldob valamilyen kérdést a phoenixsuit progi és utána elkezdődik a flashelés egy zöld csík megy végig a képernyőn ez kb 2-3 perces művelet utána ujraindul a tablet! Vigyázat török nyelven fogad először de ez ne okozzon gondot még a gyári romnál jegyezzük fel, hogy hol van a nyelvváltás kiválasztása ha ezt megtesszük előtte meg fogjuk tudni találni a magyar nyelvet is és utána egy flotabbul működő tabletet kapunk legujabb androiddal ( persze tudom van már 4.3 is de az még egyenlőre nem elérhető asszem Ainolra)
Remélem segíthettem ezzel a kis szösszenettel a kezdőknek is!
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 6a+iPad 2021
-
Ulof
csendes tag
Tisztelt Guruk!
Segítséget kérnék, egy Hero I CM 10.1 frissítésével kapcsolatban. Előzetesen még hozzáteszem, hogy a táblagépet CM10.1 vettem anno, tehát nem én telepítettem. Az eltelt időben többször előfordult, hogy a játékok kifagytak képernyő "becsíkozódással", majd a gép újraindult, de itt is jelenkezett a képhiba. Reset után minden OK egy darabig.
Kérdés:
Érdemes lenne a 10.1 frissebb példányát feltenni, vagy esetleg újrarakni az előzőt?
Minden építőjellegű ötletet meghallgatok...Köszönöm
A lényeg az, hogy mi van a kő alatt.
-
turho
addikt
Sziasztok!
Tégla lett az Ainol sparkom.
TWRP felrakás még ment, el is indult, cyanogenmod után meg csak zöld robot...hogyan lehet helyrehozni?
Phonixsuite nem látja.....Eladó dolgaim, Klipsch R-28F tölcsér+magassugárzó pár, ebike
-
turho
addikt
feltettem egy gyárit, aztán a cyanogenmodot....kezd elegem lenni
nem érzékel mindig az érintőképernyő, va amit egyáltalán nem vesz, van amit azonnal, van amit 10 mp-ig érintek mire beveszi.
Mostmár tanácstalan vagyok, mit cseszek el...Eladó dolgaim, Klipsch R-28F tölcsér+magassugárzó pár, ebike
-
turho
addikt
Ez a rom lett úgyahogy jó phoenixsuite-tal:
Nem értem, a cyanogenmod 10.1 miért nem érzékelt rendesen, de majdcsak megfejtem....
Van amire nem reagált, van amire nehezen.
Szeretném a legfrissebb 4.2.2 rendszert és twrp-t sparkra, de most ez visszavetett....Eladó dolgaim, Klipsch R-28F tölcsér+magassugárzó pár, ebike
-
turho
addikt
Most egy ilyennel jó lett:
a31_ainol_novo906fc_3.2_1.1_v1-18072013
Nem tudom, mennyire új-modern file, 4.2.2, az biztos. Yandex-féle.
A Cyanogenmod botrányosan nem működött, de biztos én csesztem el. Olvastam valahol halványan erről a részlegesen nem működő érintőképernyőről..... (egyes dolgokat azonnal vesz, másokat meg mintha nem is lennének ott).
Az SDK elvileg 3.2, a "táblagépről" menüben, most.
Amivel nem vagyok elégedett, az pl. a youtube-lejátszás, főleg hd-bb anyaggal. Mezei böngészés jól megy.
Nem sokat teszteltem még ezt a romot, tán 1-2 órát.Eladó dolgaim, Klipsch R-28F tölcsér+magassugárzó pár, ebike
-
törölt tag
Üdvözlök Mindenkit !
Ainol Novo7 Crystal boldog tulajdonosa vagyok.
Sajnos előző tulajdonos kísérletező szándéka miatt a tab kemény tégla állapotú
Azt már elértem hogy az eszközkezelőben látható
Szeretnék tanácsot kérni Tőletek hogy --Hogyan tovább ?
Bármilyen segítséget köszönettel fogadok
A leírásokat ,tanácsokat ha lehet " hétköznapi " nyelven kérem
Köszönöm hogy időt szánsz rám -
törölt tag
Hello!
Nem vagyok érintett ebben a "szösszenet " ben
De hasonló mélységű és tartalmú szösszenetet örömmel-köszönettel vennék
Ainol Novo7 Crystal tablethez
121208...... széria számú és a SoulGem rom telepítés elaltatta
Segítséged előre is köszönömSzerintem nem én vagyok az egyedüli aki így járt sajnos
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz petikeke #3267 üzenetére
Hello !
Ezt az állapotot még nem én idéztem elő .Én csak szeretném helyrepofozni
Én tökéletesen elégedett volnék egy gyári állapottalmás... Természetesen tisztában vagyok azzal hogy ez több mint szösszenet
Csak utalni szerettem volna (#3256) dime27
eme hozzászólás utolsó soraira------Semmi sértő és hátsó szándék NINCSKÖSZÖNÖM a segítséged ,próbálom használni
További Szép Napot -
kovacsz07szt
csendes tag
Sziasztok. Van egy crystal 2-esem és sikerült elrontanom, felraktam rá egy romot és bekapcsol, minden jó, azzal a kivétellel, hogy nem reagál az érintésre. Mi erre a megoldás?
-
WeThePeople9
csendes tag
Felraktam a cm10.1-et ennek a videónak az alapján: http://www.youtube.com/watch?v=nkXMoWAoskY&list=LLRQePDMXQTSjMmqdfx1zSww&feature=mh_lolz
Ainol novo 9 sparkra!
Teljesen tökéletes van googleplay minden működik és nagyon jó, gyors és nincsenek kínai appok!
Android 4.2.2-vel! -
ctu
csendes tag
Sziasztok!
Kozel egy eve hasznalok egy ainol aurora II-t. Teljesen pozitiv a velemeny, (eddig) elnyuhetetlen.
Viszont a display vedofolia jelentosen karcos lett az idok folyaman.Tud valaki ajanlani olyan vedofoliat, ami itthon is (olcson) kaphato es kompatibilis az aurora II-vel?
(illetve kompatibilisse lehet tenni egyszeruen )Esetleg valakinek van aurora II-re valo eredeti, valahol a fiokja melyen?
Koszi a valaszokat.
Udv,
Pistithe Mind is a terrible thing to Waste
-
Prien
addikt
Sziasztok! Valaki keresett régebben Aurora II -t alkatrésznek. A keresőben nem találom, ha még aktuális, dobjon rám egy privit.
A kevés is több a semminél.
-
ctu
csendes tag
válasz gentleman123 #3275 üzenetére
Koszi szepen!
Idokozben megtalaltam en is
Udv,
Pistithe Mind is a terrible thing to Waste
-
p_zsolt
tag
Sziasztok,
van egy néhány hónapos Ainol Hero 1-em. Néhányszor használtam csak, hibátlan karcmentes állapot, doboz, töltő kábelek + gyári tok hozzá. Eladnám ezt a beszerzési 170$-os áron forintosítva.
Igazából a képernyőarány nem jött be (9.7-es kell) pdf doksik olvasására szántam és a 16:10-es arány miatt nem ideális.
Ha valakit érdekel keressen privátban.
üdv, Zsolt
-
Simba86
senior tag
válasz p_zsolt #3277 üzenetére
1.: ez nem hirdetési felület
2.: ugye nem gondolod komolyan, h amortizáció nélkül (vagy nevezzük Értékcsökkenésnek, ha nem tanultál számvitelt) el tudod adni?
mindegy, hogy mennyi ideje vetted, beszerzési áron nincs az a hülye, aki megvegye, pláne, hogy "néhány hónapos"...menj szépen a "moderátort keresek" topicba és töröltesd...
legyen ON is:
hamarosan meg kell érkeznie a Fire-ömnek csájnából, várom már nagyon
[ Szerkesztve ]
Siemens C35-> Siemens MT50-> Motorola E398-> SE K750i-> Nokia 6220 Classic-> ZTE Blade-> SE Xperia Mini Pro-> Samsung Galaxy S Advance -> Sony Xperia SP -> Huawei P8 Lite -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Xiaomi Redmi Note 6 Pro ->Xiaomi Redmi Note 9 -> Xiaomi Redmi Note 11
-
Danika256
aktív tag
Sziasztok
Csak érdeklődnék, hogy van e valakinek valami infója, hogy kb mikorra várható 4.3-as android CM10.2 vagy PA illetve, hogy egyáltalán lesz e belátható időn belül Amlogic-os gépekre( Fire és társai). Már elég sok gépre, még az Amazon gépére is van, remélem nem kell sokat várni nekünk sem.
Igen nagy lett a "csend", sehol nem találtam infót róla. Remélem azért mert Troy-ék serényen dolgoznak rajta
[ Szerkesztve ]
-
-
Danika256
aktív tag
Köszi az infót, gondoltam , hogy valami suspus van, mert hetek óta semmi mozgás.Engem leginkább a PA verzió érdekelne, de tökmindegy végül is melyik. Hát ja sokkal többet ebből a SOC-ból már nem lehet kihozni, de azért nekem kéne az a kb +10% teljesítmény, mivel szoktam játszani is, ami elvileg a 4.3-al még meglenne.
Azért még várok egy picit, hátha a Feiyu is alkot még valamit. Aztán ha tényleg nem lesz semmi, akkor írok Chrisnek, aztán küldök valamennyit. De csak a legvégső esetben. Elég gáz a többi szutyokra simán van, ingyér
Jah akkor hozzátéve, ebből kiindulva, gondolom a jövőbeni Android 5 ezekre a cuccokra bukta
[ Szerkesztve ]
-
petikeke
tag
válasz Danika256 #3281 üzenetére
Már ne adományozz, nem fogod megkapni a kódot! Ezt kerek-perec megmondta.
Nekem megvan és nagyon jó gyors. Simábban működik mint bármelyik másik build. Forgatásnál kicsit villódzik, meg a solid explorer még nem nagyon kompatibilis, de amúgy jobb mint eddig bármi.OnePlus 7t
-
Danika256
aktív tag
válasz petikeke #3284 üzenetére
Hát ez marha jó.. De ha küldenék támogatást, hogyhogy nem küldené el már a linket?? Akkor meg mit akar??
Nem tudom milyen hozzáállás ez. Attól még, hogy több mint 1000 órát dolgozott rajta nem kéne ezt csinálni, illetve ha így áll hozzá akkor mi értelme az egésznek. Akkor meg miért nem árulja fix áron mit tudom én csomagokban support idő nagysága szerint. Előbb utóbb meg úgy is felkerül elérhető formában a netre..
Úgyhogy nem is érdekel.. -
petikeke
tag
válasz Danika256 #3285 üzenetére
"ChristianTroy, on 08 Aug 2013 - 12:39 PM, said:
Guys, just one thing... Do not donate now just to get access to the build, I'm not selling anything, it's just a reward for who had trust in me so if until yesterday you didn't care about my efforts just don't donate, it sounds offensive, like if I'd be a whore."Később ezt írta:
"After a week or two I will clear out the password request posts to keep the thread easy to read and navigate."Előbb utóbb publikussá teszi.
OnePlus 7t
-
kpityu2
őstag
Van egy Aurora I és az aksija már igencsak gyengélkedik. Meg lehet ezeket operálni valahogy, illetve lehet belevaló aksit szerezni?
Okos mérnök a hülyeséggel is kalkulál. Avagy, a "Figyelj oda jobban" tábla nem munkavédelmi eszköz....
-
Simba86
senior tag
válasz kpityu2 #3289 üzenetére
ha akksit nem is lehet cserélni, egy power bank sztem megoldás lehet
Siemens C35-> Siemens MT50-> Motorola E398-> SE K750i-> Nokia 6220 Classic-> ZTE Blade-> SE Xperia Mini Pro-> Samsung Galaxy S Advance -> Sony Xperia SP -> Huawei P8 Lite -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Xiaomi Redmi Note 6 Pro ->Xiaomi Redmi Note 9 -> Xiaomi Redmi Note 11
-
Danika256
aktív tag
válasz petikeke #3287 üzenetére
Megesz a fene, hogy nem próbálhatom ki a 4.3-at, pedig hetek óta várok rá.Tűvé tettem a netet, de sehol semmi.A mediafire-s linkek megvannak, de sokra nem megyek velük a jelszó hiányában.Esetleg ha valaki el tudná küldeni, akár egy jelképes összegért, vagy akármiért, legyen szíves írjon privátban. Most már minden megoldás érdekel!
-
crue
őstag
Akit érdekel a Christian Troy féle CM10.2 az most kipróbálhatja, mert a fejlesztő eltávolította a letöltéseket védő jelszavakat.
-
Danika256
aktív tag
válasz Danika256 #3295 üzenetére
http://dragondevs.com/index.php?/topic/1852-rom-cyanogenmod-102-for-ainol-zenithink-aml8726mx-devices-update-2013-08-14/
Itt vannak fent a cuccok. Csak be kell regelni és látszódnak a linkek. Utána mehet a letöltés.
Aki tudja azért majd néhány euroval néha támogassa Christian Troyt, mert most úgy néz ki abba akarja hagyni az egészet és az meg nem lenne jó.[ Szerkesztve ]
-
Danika256
aktív tag
Máris felvetődött egy probléma, hogy a CPU frekvencia alapból 1200Mhz, ezt fel kéne tolni 1512Mhz-re, de sajnos valamiért nem kapnak root jogot az appok. Tudtok valami megoldást erre?
-
Danika256
aktív tag
Köszi!
Sikerült megoldani, aztán működött a SetCPU is.
Tesztelgettem nem rossz a rendszer, de egyelőre van még mit fejleszteni rajta. A mali driver miatt bőven vannak megjelenítési hibák, a dolphin böngésző szinte használhatatlan. A sebességtől nem vagyok elhűlve a 4.22 PA gyorsabb volt! Kicsit csalódott vagyok, de hát lesz majd ez még jobb is. Egyelőre fent hagyom.. -
Simba86
senior tag
sziasztok!
végre megjött a Fire-öm
(vmelyikőtök azt írta, hogy nem tölt usb-n, de ez igen )
egyből belevetettem magam a "moddingba", viszont elég trükkös a kütyü...
addig eljutottam, h az új panel miatt felraktam az új firmware-t, így most 4.2.2 van rajta. utána megpróbáltam felrakni a cm10.2-t, viszont itt már problémákba ütköztem
addig oké, h abba a recovery-be bootol, amilyen file van fenn az SD kártyán, sikerült is bebootolnom a twrp-be, viszont ennyi :S
hiába olvastam el troy útmutatásait, egyelőre nem merem felflashelni a cm-et, mert mi van, ha nem kompatibilis ezzel a build-del/panellel?
vki tudna nekem segíteni, hogy bele merjek-e vágni?
alapból 4.2.1 volt rajta 20130509-i builddel, ez a legújabb változat eszerint.
sztetek működhet a 10.2? nem tudom, milyen compatibility.zip-re lenne szükségem
addig stimm, h a Feiyu 0506v5-ös kernel van fenn, de nem tudom értelmezni a folytatástköszönöm a segítséget előre is!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest