Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • varix

    csendes tag

    Sziasztok!

    Ma jártam a Multibútorban. Úgy mentem oda, hogy valószínűleg egy [Haworth Very Task] székkel megyek haza, de végül egy [Steelcase Reply] vásárlása után távoztam, ami engem is kissé meglepett, már csak a jelentős árkülönbség miatt is.

    Mindkét széket hasonlóan kényemesnek éreztem egy pár perces ülőpróba után, azért esett végülis a Steelcase-re a választás, mert a kemény háttámla nekem személy szerint komfortosabbnak érződött.
    A Haworth egyébként ergonómiailag többet tud, a karfáját nem csak le-fel lehet állítani, hanem minden irányba, valamint az ülőlapja is állítható előre-hátra. Ezek a funkciók az irodai székemben is jelen vannak, de soha nem használtam még őket, így tudom, hogy (egyelőre) nem lesz rájuk szükségem.

    Nagyjából 9 órája ülök a székben pár perces megszakításokkal, egyelőre meg vagyok elégedve a választásommal.

    A Multibútort pedig tudom ajánlani mindenkinek, nagyon ritkán vásárolok használtan bármit is, de ez egy rendkívül pozitív élmény volt számomra. Az ügyvezető hölgy fogadott, nagyon kedves volt, minden kérdésemre szívesen válaszolt, kedélyesen elbeszélgettünk az élet egyéb témáiról is. Egyáltalán nem akart rábeszélni a drágább székre, amit szintén pozitívumként éltem meg.

    (Ez nem egy reklám és [sajnos] nem kapok semmit a bolt dícsérete miatt :). Csak a személyes tapasztalataim és élményem szerettem volna megosztani, hátha segít valakinek.)

Új hozzászólás Aktív témák