Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gaben22

    senior tag

    válasz Ispy #2323 üzenetére

    Hello, naponta kb. hány órát ülsz az AK Racing Premium V2 -ben? Székvásárlás előtt vagyok, egyik jelölt ez a szék volna, csak ennyiért már tartósat szeretnék. Napi 7-18 (igen, 18) órát ülök, jelenleg egy fostalicska székem van Jyskből, hátamnak kurva kényelmetlen, mostanra elégeltem meg.

    Ami miatt kicsit kételkedem a tartóságban, hogy (szigorúan saját megfigyelés/elképzelés) az ülő rész, ha nincs zónákra osztva (bocs, nem tudom a terminus technicust itt), akkor sokkal könnyebben törik a szivacs és/vagy mászik el és alakül ki kemény rész (meg süpped meg az egész). Pl. szerintem (szakértelem nélkül mondom) az ilyen jellengű székeknél nem design a besüllyesztés, hanem funkció. Pl. előző (szintén gagyi) székemen volt az ülés részen felosztás, bevarrás, nem is mászott el a szivacs, ennél a Jysk-es széknél meg érzem a szivacs "eltört" már több ponton is.

    Ha jól láttam AK Racing Premium V2-nél háttámla mozgatható, ülésmélység állítható? Én amúgy zsoké vagyok (már ami a súlyomat illeti :D), úgyhogy súlyom miatt nem kell aggódni.

    [ Szerkesztve ]

    Eladó cuccok: DAP: Astell&Kern AK70 mkII; IEM: JVC HA-FW01, RHA T20

Új hozzászólás Aktív témák